ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 30-3-2008.

Σημαντικές μεταβολές συντελούνται στις σύγχρονες πολιτικές διεργασίες και επιδιώξεις. Νέα πολιτικά εργαλεία διατίθενται και χρησιμοποιούνται για την επίτευξη παλαιών σχεδιασμών υπό την επίκληση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που προβάλλονται επιλεκτικά και κατά αποκλειστικότητα. Ένας υπάκουος εταίρος, σύμμαχος και πειθήνιος υπήκοος στις διεθνείς νεοταξικές ορέξεις αποκτά προβάδισμα και έχει περισσότερα δικαιώματα στην ελευθερία και την έκφραση από εκείνον που θέλει να διατηρήσει την αδέσμευτη βούληση και την ακηδεμόνευτη ελευθερία.

Φαίνεται ότι τα λεγόμενα της κας. Μπενάκη προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια που είχαν ειπωθεί στην αρχή της θητείας του θα τα συναντάμε πολλές φορές μπροστά μας και σε διαφορετικές εκφάνσεις κάθε φορά. Θυμίζουμε λοιπόν ότι αναφορικά με τα δικαιώματα των ανθρώπων και των λαών η πρώην πρόεδρος της βουλής είχε πει ότι θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων. Αν προσμετρήσουμε επιπλέον τα ρηθέντα της ίδιας πολιτικού ότι τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τότε μπορούμε να λάβουμε πολλές απαντήσεις.

Στους κόλπους της ευρωπαϊκής ενώσεως η διαβόητη διεύρυνση με την προσθήκη κρατών της ευρύτερης περιοχής μας και συγκεκριμένα τα Σκόπια, την Αλβανία και την Κροατία διέρχεται από δύσβατα μονοπάτια. Ειδικότερα τα Σκόπια ευρισκόμενα στον προθάλαμο του ΝΑΤΟ επιδιώκουν να παγιώσουν τον αλυτρωτισμό τους σε βάρος της χώρας μας στηριγμένο σε νεοταξικώς πριμοδοτούμενες αδιαλλαξίες.

Οι εγκληματικές πράξεις και αδράνειες των ημέτερων πολιτικών ταγών που ανέχονται την δράση φορέων αποτελούντων μέρος της ντόπιας δημόσιας ζωής σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων και η εγκατάλειψη ελληνικών πληθυσμών στις διαθέσεις κρατών που κατέχουν προαιώνιες ελληνικές πατρίδες στερούν από την πατρίδα μας στρατηγικά πλεονεκτήματα.

Ζωτικό ρόλο στην όλη υπόθεση διαδραματίζει η χρήση του παράγοντα της λαθρομετανάστευσης και ο τρόπος που αυτός προβάλλεται. Τούτο συμβαίνει κατά κόρον σε περιπτώσεις λαθρεποίκων που προέρχονται από όμορες χώρες. Για να αποδειχθεί η ορθή κρίση της Εθνικοκοινωνικής Παράταξης ότι αποτελεί απόλυτη διαστροφή και οιωνοί αυτοκτονία η αποδοχή μεταναστευτικού ρεύματος από χώρες που διεκδικούν εδάφη σε βάρος της Ελλάδος ως υποδοχέα. Και ακόμη μεγαλύτερη τάση αυτοχειρίας αποτελεί η μη διεκδίκηση πληθυσμών και εδαφών εκ μέρους της Ελλάδος από χώρες όπου το συγκριτικό πλεονέκτημα αλλά και οι διεθνείς συμφωνίες είναι υπέρ μας. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις η αντίδραση της χώρας μας αρκεί για να διασπάσει τις δυνάμεις των επίβουλων, ενώ σε κάποιες άλλες ορθώνει αδιαπέραστο τείχος. Βορειοηπειρώτες, βλάχοι, σαρακατσάνοι αλλά και οι Έλληνες αλβανόφωνοι Τόσκηδες με αναπτυγμένη εθνική συνείδηση μάς αναμένουν, αποκρούοντας τις αλβανικές διεκδικήσεις. Οι δε Πομάκοι αδελφοί μας, τόσο στην Ελεύθερη Θράκη όσο και στο βουλγαρικό νότο στέκουν ακρίτες που περιμένουν τη συνδρομή της Μητέρας Ελλάδος.

Σήμερα λοιπόν βγαίνουν με θράσος χιλίων πιθήκων οι Αμερικανοί και, αφού έχουν ήδη αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία, αναφέρονται μέσω τού αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών σε αλβανικές, μακεδονικές, τουρκικές και βλάχικες «μειονότητες» προφανώς για να παράσχουν λογικοφανή επίφαση και σιγοντάρισμα στις διεκδικήσεις της Αλβανίας, των Σκοπίων, της Βουλγαρίας, της Τουρκίας και κάποιων περίεργων ρουμανικών κύκλων. Η συμμαχία των ΗΠΑ ως άθυρμα του Διεθνούς Σιωνισμού καθίσταται πλέον περιττή.

Από κοντά ακολουθούν και τα κατοικίδια του αμερικανικού μαντριού, τα Σκόπια. Έτσι λοιπόν βγήκε ο Σκοπιανός υπουργός εξωτερικών Μιλόσοσκι και αναφέρθηκε στις ίδιες ψευδομειονότητες που επισήμαναν και οι ΗΠΑ. Προφανώς ο λεγάμενος προέβη σε αντιγραφή του γραπτού του Μεγάλου Αδερφού σαν πρωτόβγαλτο μαθητούδι εξ ιδίας μητρός. Προδήλως στην «μακεδονική» μειονότητα συμπεριλαμβάνει τα «καλόπαιδα» του Ουρανίου Τόξου. Αυτό πάντως που προβληματίζει για την διένεξη στο σκοπιανό είναι η προδοτική ιδέα κάποιων να καταργήσουν το μακεδονικό εμβατήριο από τα στρατόπεδά μας. Πάμε να μπλοκάρουμε όντως τα Σκόπια ή οι πολιτικοί μας έχουν βάλει ήδη υποψηφιότητα για το Γουδί; Θα τολμήσουνε τα πολιτικάντικα τρωκτικά να προβούν σ’ αυτό το ανοσιούργημα;

Αλλά και στο ζήτημα της Θράκης μας δεν πάνε καλά τα πράγματα. Σε τουρκική προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο το τελευταίο αποφάνηκε ότι ο προσδιορισμός τουρκικός σύλλογος, τουρκική ένωση κλπ. στα ιδρύματα που θα δημιουργούν οι τουρκομογγόλοι είναι όρος σύννομος και αποδεκτός για τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Τι έχουν να πουν οι «αρμόδιοι» παρατρεχάμενοι της πολιτείας μας για τη δράση των πρακτόρων, του προξενείου, των Γκρίζων Λύκων και διάφορων τινών γκρίζων υπάρξεων; Θα τους αφήσουν ακόμη ασύδοτους; Θα επιτρέψουμε τον εκτουρκισμό των Ελλήνων Μουσουλμάνων;

Η Ελλάς οφείλει να περάσει στην αντεπίθεση και να εγείρει τα υπαρκτά μειονοτικά ζητήματα των Ελλήνων που διαβιούν από αιώνων στις αλύτρωτες πατρίδες στα βορειοανατολικά μας σύνορα. Να απαιτήσει την ελευθερία της χρήσεως της ελληνικής γλώσσας, των ελληνικών ονομάτων και τοπωνυμίων, της ασκήσεως των λατρευτικών καθηκόντων, της ιδιοχρησίας των περιουσιών τους, την ελευθερία τού εθνικού αυτοπροσδιορισμού, την άσκηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης. Δικαιώματα που κατέχει ο σκλαβωμένος Ελληνισμός βάσει συνθηκών κι όχι συνομωσιών. Η διεκδίκηση κι όπου χρειαστεί το ξίφος φτιάχνουν Ελλάδα κι όχι ο ραγιαδισμός. Έτσι πράττει ο γνήσιος Έλληνας και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: