ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΘΕΣΜΩΝ

ΑΘΗΝΑ 27-3-2008.

Η ζωή του Έθνους ακολουθεί συστηματικά μια συγκεκριμένη οργανωτική διάρθρωση και δομή. Για να κατανοήσουμε πλήρως τη λειτουργία της Εθνικής Κοινότητος πρέπει να λάβουμε υπόψιν την ύπαρξη δύο πληθυσμιακών συνιστωσών, τους πολίτες που ζουν στο Μητροπολιτικό Κέντρο, στο Κράτος που αποτελεί την απαρχή πάσης εθνικής δραστηριότητος, και εκείνους που ζουν στην αλλοδαπή και συνιστούν την παγκόσμια εφεδρεία του Γένους. Μια Εθνική Πολιτεία αναμφίβολα δραστηριοποιείται αλλά και κρίνεται αθροιστικά απέναντι στο σύνολο της λαϊκής μάζας, αλλά και με βάση τον βαθμό ταύτισης των αντιλήψεων ανάμεσα στους πολιτειακούς παράγοντες και τη γνήσια λαϊκή ψυχή και βούληση.

Η εσωτερική αστάθεια με την επικίνδυνη χαλάρωση των ηθών, την αβεβαιότητα έναντι της οικονομικής λαίλαπας που κατατρώγει τους εργαζομένους, τη γάγγραινα της εγκληματικότητας, εισαγομένης σε μεγάλο βαθμό, αλλά και τις προκλήσεις σε βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας δείχνουν ότι οι παραδοσιακοί θεματοφύλακες της πατρίδος παρουσιάζουν αδυναμία παραγωγής έργου. Και φυσικά ο λόγος παρατίθεται για την πολιτική και θρησκευτική ηγεσία του τόπου. Ωστόσο η πτώση της πολιτικής τάξεως μοιάζει φυσιολογική εξαιτίας ετεροβαρών και αλλότριων δεσμεύσεων. Αυτό όμως που αλλάζει δραματικά τους συσχετισμούς δυνάμεων στην κοινωνία και αδυνατίζει τα αποθέματα αντιστάσεων του λαού στις πάσης φύσεως δοκιμασίες, εγγενείς ή εξωγενείς, είναι η εμφάνιση μιας τάσης αλλοιώσεως της παραδοσιακής εκκλησιαστικής τάξεως που έχει απέναντί της ευτυχώς την μεγάλη πλειοψηφία πεφωτισμένων και Ελληνόψυχων ιεραρχών.

Έννοιες όπως είναι τα συλλαλητήρια, τα ποίκιλλα συμβόλαια, η χρήση των δημοψηφισμάτων, τα ασφαλιστικά δικαιώματα και οι κοινωνικοί αγώνες έχουν πάρει στις μέρες μας χαρακτήρα ενοχλητικά ιδιοτελή και εξόφθαλμα ωφελιμιστικό. Οι παρενέργειες των νεόκοπων συμπεριφορών, καθολικά ξένων προς την πλειοψηφία των υγιών κυττάρων που απαρτίζουν την κοινωνία μας, φέρουν γνήσιο το στίγμα του δυσώδους και απεχθούς Σιωνιστικού Νεοταξισμού. Μια διεθνιστική κακοπλασία που εφαρμόζει στα θύματά της ό,τι η ίδια καταδικάζει στο δικό της περίγυρο, προκειμένου να διαφθείρει τον υπέρτερο στοχοποιημένο λαό.

Στο Μακεδονικό ζήτημα, ο κοινός νους αντιλαμβάνεται ότι η συντονισμένη εμμονή των Σκοπίων και των ΗΠΑ στην οικειοποίηση του παγκοίνως παραδεκτού ελληνικού ονόματος της Μακεδονίας αποσκοπεί στην απόπειρα υφαρπάξεως τμήματος του ελληνικού Βορά. Δεδομένου ότι το κράτος των Σκοπίων κατέχει τόσο ελληνικούς πληθυσμούς όσο και εδάφη της σκλαβωμένης Β. Μακεδονίας Μας, ως μόνες λογικές λύσεις εμφανίζονται η διεκδίκηση διασφάλισης των ανθρωπίνων και εθνικών προσδιοριστικών δικαιωμάτων των αδελφών μας και η απόκρουση των εχθρικών επιβουλών. Και ενώ μεμονωμένοι φορείς, όπως ο ΛΑ.Ο.Σ, και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού πράττουν τα αυτονόητα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, τα προσωρινά μεγάλα κόμματα, η Αριστερά με επικεφαλής τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κινούνται σε εντελώς άλλες κατευθύνσεις που μόνο την Ελλάδα δεν εξυπηρετούν. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βαδίζουν σε σύνθετη «λύση», γεωγραφικά ξεστρατίσματα και δουλικούς συμβιβασμούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ παραχωρεί το όνομα υποβαθμίζοντας την σημασία του και ο Αρχιεπίσκοπος πολιτικοποιεί δήθεν τα συλλαλητήρια προκειμένου να μείνει έξω από την πανεθνική υπόθεση.

Τα νεοεισακτέα συμβόλαια συμβίωσης και απαξίωσης του ενός και αληθινού ορθόδοξου γάμου έρχονται να προστεθούν στα χτυπήματα που έχει δεχθεί η Εκκλησία τα τελευταία χρόνια στο δρόμο για την νεοταξική επιβολή τού εξόχως αντεθνικού διαχωρισμού Κράτους και Εκκλησίας. Και ξαφνικά προέκυψαν οι οχλήσεις των ομοφυλόφιλων που είδαν την… τρύπα της πολιτειακής ρύθμισης και αποφασίσανε να την πληρώσουνε με γαμήλιες διεκδικήσεις και λοιπές αστειότητες. Όμως ούτε η ελευθεριότητα των σχέσεων ούτε ο κιναιδισμός ευλογήθηκαν από το Θεό και την Αποστολική Ορθόδοξη Εκκλησία. Γάμος ευσταθεί μεταξύ ανδρός και γυναικός εντός της εκκλησίας με σεβασμό στο Νόμο της Μοναδικότητας και της Ηθικότητας των σχέσεων. Η κάθοδος των ταγών συνεχίζεται με την Διαρκή Ιερά Σύνοδο να αντιδρά σθεναρά.

Τα ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα για μια ακόμη φορά αριστεροποιούνται. Όλοι μοιάζουν να δουλεύουν για την Νεοταξική Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα δημοψηφίσματα, που κάποιοι πατριωτικά αδιάφοροι αρνήθηκαν για τα εθνικά μας ζητήματα και τη Μακεδονία, τώρα αναβαπτίζονται στην περίπτωση των αναμφισβήτητων εργατικών δικαίων. Όχι γιατί ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τους Έλληνες εργάτες, αλλά γιατί το επιτρέπει η Αριστερά και τα μικροκομματικά της συμφέροντα. Βέβαια η Εθνική και Κοινωνική Παράταξη στέκεται αλληλέγγυα στον αγώνα του εργαζόμενου λαού, αλλά και της εργαζόμενης μάνας που η Πολιτεία και τα θεσμικά της όργανα ωθούν την παραμονή της στην αγορά εργασίας και την απομάκρυνσή της από την οικογένεια για πέντε επιπλέον χρόνια. Προφανώς για να διευκολυνθούν οι διαλυτές του οικογενειακού θεσμού. Όπως επίσης αντιστεκόμαστε σε κάθε παραπέρα αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.

Είναι σαφές λοιπόν ότι τα προβλήματα της Ελλάδος δεν οφείλονται σε συγκεκριμένες κομματικές και προσωπικές επιλογές αλλά σε κουσούρια και αλλότρια πολιτικά γραμμάτια της σημερινής Καθεστηκυίας Τάξεως της Πατρίδα μας. Η Ελλάς χρειάζεται μια καθεστωτική νοοτροπία που θα στηρίζεται στις εθνικές παραγωγικές δυνάμεις και την αξιοποίηση των διεθνών ερεισμάτων που μπορεί να προσφέρει ο μείζων Ελληνισμός όπου γης σε συνεργασία με το Εθνικό Μητροπολιτικό Κέντρο. Η Εθνική και Κοινωνική Παράταξη πιστεύει απόλυτα ότι η Ελλάς θα αναπτυχθεί και θα επεκταθεί στηριγμένη στους Έλληνες και τις δικές της δυνάμεις.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΛΑ.Ο.Σ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: