ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΑΘΗΝΑ 14-6-2009.

Τα κόμματα της Καθεστηκυίας Τάξεως βρίσκονται στην τροχιά της αναλύσεως, όπως λένε, των μηνυμάτων της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης. Η ενίσχυση των ποσοστών του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού έβαλε προφανώς στο τραπέζι του διαλόγου το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης σε μια προσπάθεια πολιτικής επιβιώσεως των καθεστωτικών κομμάτων, όπως αυτό γίνεται αντιληπτό από τις ελαστικές και δήθεν ανθρωπιστικές θέσεις της Κεντροαριστεράς. Όμως οι προκλήσεις στα εθνικά μας ζητήματα και η αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας με σαφείς ενδείξεις εμπλοκής στα ζητήματα εσωτερικής πολιτικής πείθουν τους έχοντες εθνική και πατριωτική συνείδηση ότι βρισκόμαστε μπροστά σ’ ένα διαρκές ανθελληνικό σχεδιασμό.

Η χώρα αυτή την κρίσιμη χρονική περίοδο χαρακτηρίζεται από μια βαθιά και παρατεταμένη προεκλογική περίοδο με την φιλελεύθερη παράταξη να εκτελεί άτυπα ρόλο υπηρεσιακής κυβέρνησης. Οι αναληφθείσες υποχρεώσεις και τα υπαγορευόμενα παζάρια στα θέματα εθνικής και λαϊκής ασφάλειας είναι σίγουρο ότι θα υπαγορεύσουν το χρόνο ανοίγματος της Βουλής των Ελλήνων και της παροχής λόγου και καταγραφής ετυμηγορίας στον λαό μας. Ήδη πολλές φωνές κάνουν λόγο για το μη άνοιγμα της Βουλής και την προσφυγή στις πρόωρες κάλπες. Έτσι και οι ευθύνες ψάχνουν διεκδικητή και η ανοχύρωτη πολιτεία βαθαίνει επικίνδυνα.

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του Ελληνόψυχου Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ Σεραφείμ για την συμβολή στην δημιουργία «ανεξάρτητης» Κρήτης και την προσβολή της ελληνικότητας της Μεγαλονήσου μας και της εθνικής μας κυριαρχίας που παρέχει ο γνωστός Εβραίος μεγαλοεπιχειρηματίας Τζωρτζ Σόρος που χρηματοδοτεί παράλληλα και το Κράτος των Σκοπίων. Η καταγγελία έγινε από το βήμα του συνεδρίου για τη Ρωμιοσύνη που οργάνωσε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων στο Πολεμικό Μουσείο με την αναφορά ότι ο εν λόγω μεγαλοεπιχειρηματίας έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του χάρτη με την Κρήτη να αποτελεί ξεχωριστή Εθνότητα.

Η εφημερίδα Ορθόδοξος Τύπος αναφέρει επιπλέον ως υπαίτιο του σχεδιασμού της «ανεξάρτητης» Κρήτης τον Διεθνή Σιωνισμό και γράφει ότι σύμφωνα και με τους καπεταναίους της Ελληνικής Ναυτιλίας, η Κρήτη στην διεθνή ναυσιπλοΐα αναφέρεται σαν χωριστό Κράτος με δικό του χάρτη και δική του ώρα, στοιχεία που τους παρέχονται ξέχωρα από τα αντίστοιχα στοιχεία της Ελλάδος σε κάθε ενημέρωση. Η διαρκής κινητικότητα στην αγορά γης και εργασιακής στέγης από αλλοδαπούς που γνωρίζει αλματώδη αύξηση τόσο στην Κρήτη όσο και σε άλλα σημεία της ελληνικής επικράτειας πρέπει να μπει στο μικροσκόπιο της έρευνας από τις αρμόδιες αρχές που έχουν στην ευθύνη τους την Εθνική Ασφάλεια. Όπως φαίνεται από το δημοσίευμα του Ορθόδοξου Τύπου, αυτού του είδους οι αγορές επιταχύνθηκαν από την στιγμή που μπήκε σε ουσιαστική εφαρμογή η κίνηση για την απόσχιση της Κρήτης.

Παράλληλα η Τουρκία επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την ραγιάδικη συμπεριφορά των πολιτικών μας ταγών και τα ευρωπαϊκά της σχέδια, δίνοντας τάχα υποσχέσεις για κάποια ελληνικά αιτήματα και ζητώντας τα κλειδιά της Ελλάδος στα χέρια. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση της επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης που ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ερντογάν την συνδέει ευθέως με την ελληνική αποδοχή για την εκλογή μουφτή στη Θράκη από τους μουσουλμάνους προς τους οποίους ασκεί συνεχείς πιέσεις ο μηχανισμός της Άγκυρας που ενεδρεύει στην Ελεύθερη Θράκη Μας. Αυτή η θρασύτατη απαίτηση αφιερώνεται τόσο στους αφελείς που πιστεύανε στην όψιμη μεταμέλεια Ερντογάν για τις τουρκικές θηριωδίες σε βάρος του Ελληνισμού της Ιωνίας, του Πόντου, της Ίμβρου και της Τενέδου, όσο και στους αναιδείς οπαδούς της ελληνοτουρκικής «φιλίας».

Και τα δύο σημαντικά αυτά θέματα απεκρύβησαν από την εξόχως κατευθυνόμενη πληροφόρηση του δήθεν κυρίαρχου λαού. Το ζήτημα της Κρήτης που οι μισελληνικοί κύκλοι επιδιώκουν να μετατρέψουν σε νέο σκοπιανό πρόβλημα αποσιωπήθηκε παντελώς. Οι δε νέες τουρκικές ορέξεις που διαθέτουν βέβαια τον γνωστό διεκδικητικό χαρακτήρα παρέμειναν στις μέσα σελίδες των εφημερίδων και την γωνία ενός δυσεύρετου μονόστηλου. Ξαφνικά όλες οι συνιστώσες του νεοταξικού πολιτικαντισμού στρέψανε τα βλέμματα και τους σχεδιασμούς στο πραγματικά μεγάλο εθνικό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Μια λαθρομετανάστευση που κατασκευάζει καθημερινά ανθελληνικούς στρατούς στα σπλάχνα της Ελλάδος που σε μια στημένη προβοκάτσια σαν κι αυτή του δήθεν σκισμένου κορανίου κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τα οδυνηρά χτυπήματα που θα υποστούμε. Ας αναλογιστούμε κοινά προσδιοριστικά στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν, όπως ισλαμική προέλευση, νεαρή ηλικία, πλειοψηφικά ανδρικοί πληθυσμοί. Ένας εύπλαστος στρατός στα χέρια των εχθρών της Πατρίδος μας.

Ο ελληνικός λαός δεν απέχει από την αντίληψη της αληθινής πραγματικότητας και των πραγματικών εθνικών συμφερόντων. Το απέδειξε όταν στήριξε τον Πατριωτισμό στην επιλογή του ΛΑ. Ο. Σ και του Γ. Καρατζαφέρη, αλλά και με την μεγάλη εκλογική αποχή. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι η ξενοκρατία απείλησε πολλές φορές και απειλεί εκ νέου την Ελλάδα. Ξενοκρατία σε εντολές, σε δοτές πολιτικές, σε ηλίθιους ανθρωπισμούς, σε παρουσίες. Οι επόμενες στιγμές είναι κρίσιμες για την επιβίωση και την ανάπτυξη του Ελληνικού Έθνους. Η Ελλάς ή θα μεγαλώσει και θα ζήσει ή θα μικρύνει και θα σβήσει. Ο αγώνας για μια αληθινή Εθνική και Κοινωνική Διακυβέρνηση συνεχίζεται. Για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα με τους Έλληνες και μόνον.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: