ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ 30-6-2009.

Η διάβρωση των δομών του Εθνικού Κράτους, η αλλοίωση της πληθυσμιακής συνθέσεως και η κοινωνική αποσταθεροποίηση αποτελούν παράλληλο στόχο μέσα από κοινές δράσεις κυκλωμάτων που ξεφεύγουν από τα στενά όρια μιας συμμορίας του κοινού ποινικού δικαίου. Οι δήμιοι του Έθνους έχουν εντάξει ως θανάσιμο κλοιό την λαθρομετανάστευση, τα ναρκωτικά, την τρομοκρατία. Η ενοχοποίηση της Τουρκίας λαμβάνει συγκεκριμένες διαστάσεις και η υπόθεση της οργανώσεως Εργένεκον δίνει συνεχώς διαφωτιστικά στοιχεία.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τον ρόλο της Ασίας ως διαμετακομιστικού κόμβου του ολέθριου φορτίου και την κατάληξή του ως αιχμή τού δηλητηριώδους δόρατος στις αρπακτικές ορέξεις της Τουρκίας. Όμως πλέον τα στοιχεία έχουν πληθήνει, τόσο από το Λιμενικό μας Σώμα όσο και από τις δικαστικές Αρχές της Τουρκίας, το κακό γιγαντώνεται και οι ευθύνες της Ελληνικής Πολιτείας μεγιστοποιούνται. Τα δεινά των πολεμικών συγκρούσεων που έχει προκαλέσει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός έχουν ευνοήσει το ανακάτωμα των λαών.

Σε έρευνες της Τουρκικής Δικαιοσύνης συνελήφθη ένας πρώην αστυνομικός διευθυντής και αποδείχτηκε ότι η υπηρεσία πληροφοριών της τουρκικής στρατοχωροφυλακής ήταν ο συντονιστής της διακίνησης ηρωίνης από το Ιράν προς την Ευρώπη. Παράλληλα ο τουρκικός τύπος έχει γράψει ότι πίσω από την διακίνηση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα κρύβεται και πάλι η τουρκική στρατοχωροφυλακή. Επιπλέον κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών και ανθρώπων προμηθεύουν λαθρομετανάστες με ναρκωτικές ουσίες προκειμένου μέσω της διακίνησης να αποπληρώσουν το κόστος μεταφοράς στην χώρα μας.

Την ίδια στιγμή ο εισαγγελέας Κωνσταντινούπολης έχει στα χέρια του κατάθεση πρώην μέλους της Εργένεκον ότι η οργάνωση είχε στήσει παρακλάδι στην Ελλάδα με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας μέσα από δολιοφθορές και ενέργειες που θα προκαλούσαν ακόμα και τον διχασμό. Ο τελικός στόχος απόληγε σε σύγκρουση μιας αδύναμης Ελλάδος με την Τουρκία. Παράλληλα το Αγαθονήσι βουλιάζει δυσβάσταχτα από λαθρομετανάστες και η Τουρκία παρενοχλεί ακόμη και τα περιπολικά αεροσκάφη της ΕΕ.

Όσοι δεν βλέπουν το πρόβλημα σε βάρος του λαού και της Εθνικής μας Κυριαρχίας πάσχουν είτε από πολιτική μυωπία είτε από άκρατο ενδοτισμό. Ορθά προωθήθηκε ο κακουργηματικός χαρακτήρας των αδικημάτων που ενεργούν την λαθρομετανάστευση, χάρη στις ενέργειες του ΛΑ. Ο. Σ. Όμως η σύγχρονη λερναία ύδρα που μας απειλεί πρέπει να οδηγηθεί στον πλήρη αφανισμό της. Να κλείσουμε τις εισόδους της χώρας στον όλεθρο, αποτρέποντας την αποβίβασή του στην Πατρίδα μας. Ουδείς ιδιόρρυθμος εποικιστής εντός των συνόρων. Στο συνέδριο του ΛΑ. Ο. Σ σχηματίζουμε την καλή ομάδα που θα πραγματοποιήσουμε την Ελλάδα των ονείρων μας με την καθοδήγηση του Αρχηγού μας Γ. Καρατζαφέρη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: