ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ».

ΑΘΗΝΑ 2-6-2009.

Αυτή η προεκλογική εκστρατεία των ευρωεκλογών που μόλις έφτασε στο τέλος της είχε πραγματικά πολύ θέαμα και ελάχιστη ουσία σε ό,τι αφορά τα κόμματα της Καθεστηκυίας Τάξης. Μάλιστα οι καθοδηγητές τής κοινής γνώμης ανακάλυψαν ως σύγχρονο δείγμα πολιτικής και εναλλακτικό, προφανώς βολικό, σενάριο για τα αδιέξοδα της Πατρίδος το Οικολογικό Κίνημα και το Κόμμα των Οικολόγων Πράσινων, προσφέροντάς του μια δυναμική, χωρίς να εξεταστεί ή να παρατεθεί η ουσία της πολιτικής του πρότασης.

Ακούσαμε ωστόσο τον επικεφαλής του συγκεκριμένου ευρωψηφοδελτίου κ. Τρεμόπουλο να μας μιλάει για την γνωστή ενδοτική πρόταση με μια κοινά αποδεκτή σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, μια δήθεν πολυεθνική Μακεδονία, ενώ δεν διστάζει να συλήσει την ιερή μνήμη του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά, καταλογίζοντας ψευδώς ότι ο μεγάλος ήρωας είχε ονομάσει την οργάνωση ελληνομακεδονικό κομιτάτο ως δήθεν παρόμοιο προσδιορισμό. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι προσδιόριζε την κίνηση απελευθέρωσης τότε από τους Βουλγάρους της Μακεδονίας Μας.

Αλλά ο κ. Τρεμόπουλος εξακολουθεί βέβαια να πιστεύει επιπλέον ότι στην Θράκη υπάρχει μειονότητα της οποίας οι άνθρωποι έχουν άλλη εθνική συνείδηση! Ό,τι ακριβώς υποστηρίζει δηλαδή η Άγκυρα. Ακόμη γίνεται λόγος για την ύπαρξη δήθεν δύο κοινοτήτων στην Κύπρο, για την υποστήριξη μιας ομοσπονδοποιημένης Ευρώπης, υπέρ ενός «δημοκρατικού» ευρωσυντάγματος, υπέρ μιας άκριτης εισδοχής μεταναστών. Υπέρ στην ουσία κατάργησης του Έθνους - Κράτους.

Η αντικειμενική αντίληψη του οικολογικού παράγοντα και κυρίως η πολιτική του έκφραση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να νοηθεί ξέχωρα από την έννοια και την ζωή του Έθνους ούτε απέναντι από τις σχέσεις του Εθνικού Κράτους και του πολίτη. Η οικολογική συνείδηση είναι κορυφαία υποχρέωση του Κράτους που οφείλει να καλλιεργήσει στους πολίτες προκειμένου να προστατευτούν από κοινού η περιβαλλοντική καθαρότητα και η εθνική μας κυριαρχία. Διότι και το χωράφι και η Πατρίδα διαφυλάσσονται μόνο από όσους τα αγαπούν. Ιδιαίτερα σε μια εποχή που ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός έχει μετατρέψει την Φύση και τους λαούς αντιστοίχως σε όπλα και ασπίδες άνομων επιδιώξεων και κατακτήσεων.

Δυστυχώς σήμερα η Εθνική Περιουσία σπαταλιέται και οι ανώνυμοι ήρωες της Ελληνικής υπαίθρου παραμένουν απομονωμένοι. Οφείλουμε λοιπόν να αναδείξουμε ως κεφαλές του Γένους των Ελλήνων εκείνους που σκοπεύουν να αναδείξουν την προστασία του περιβάλλοντος χώρου και της Πατρίδος ως κοινή και αδιαίρετη συνισταμένη της Γης των Ελλήνων. Μακριά από κάθε επιβουλή, όπως προτάσσει ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης ως εκφραστές της Ελληνικής Εθνικής Κοινωνικής Παράταξης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: