ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ.

ΑΘΗΝΑ 31-5-2009.

Φθάνουμε στο νήμα για την ανάδειξη του νέου Ευρωκοινοβουλίου και το πλέον σίγουρο είναι ότι ουδείς εκ των συστημικών πολιτικών δυνάμεων ανά την ταλαιπωρημένη ήπειρό μας νοιάζεται και επιθυμεί να κατανικήσει το φαινόμενο της μετατροπής τού μεταναστευτικού σε απόλυτο υπερόπλο σε βάρος των Ευρωπαϊκών Εθνών. Στην Πατρίδα μας το ζούμε καθημερινά με την απειλή της ασφάλειας των πολιτών και την αύξηση της εγκληματικότητας των αλλοδαπών, ενώ το διαπιστώνουμε από την κατακόρυφη αύξηση των λαθρομεταναστών με άτομα κυρίως νέας ηλικίας και ισλαμικής προέλευσης.

Οι διάφοροι εθνοκτόνοι αντιρατσιστές της Άκρας Αριστεράς που ελέγχουν και κατευθύνουν τις αντιδράσεις των παρανόμων αλλοδαπών εποικιστών της χώρας χρησιμοποίησαν ως αφορμή την δικαιότατη διαμαρτυρία και τις σύννομες ενέργειες των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα και άλλων περιοχών υπέρ της προστασίας των ιδίων, των οικογενειών τους και της περιοχής τους. Οι αντισυγκεντρώσεις των διαφόρων ξένων στην ψυχή και των υπολοίπων στο αίμα και οι «διαμαρτυρίες» τους δεν είχαν σαφώς κανένα λόγο ύπαρξης παρά μόνο την τρομοκράτηση και τον πειθαναγκασμό των Ελλήνων στην σιωπή και την ομηρία. Τους ενοχλεί το γεγονός ότι ο λαός μας ξυπνάει και απαιτεί μια Ελλάδα που να κυβερνιέται και να κατοικείται μόνο από Έλληνες.

Το τελευταίο περιστατικό με το υποτιθέμενο σκίσιμο του κορανίου κάποιου λαθρομετανάστη έχει ασφαλώς την δική του στόχευση και σημειολογία. Είναι σαφές ότι τα ανδρείκελα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού που σχεδιάζουν τις εκτροπές επιθυμούν την μετάλλαξη της Χριστιανικής Ελλάδος με τον περιορισμό των ηθών και των παραδόσεών μας και την πρόκληση θρησκευτικών συγκρούσεων. Συγκρούσεις που δύνανται να αδυνατίσουν τις αντιστάσεις της Πατρίδος μας στον αφελληνισμό της εκ των έσω ή ακόμη και σε ενδεχόμενη περιφερειακή αναταραχή να περιορίσει τις δυνατότητες υπερασπίσεως της εθνικής μας κυριαρχίας. Η δε έξαψη τεχνητών αντιπαλοτήτων ανάμεσα στον Χριστιανισμό και τον Ισλαμισμό έχει μακρά ιστορική παράδοση.

Τα σχέδια αυτά που απεργάζεται ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός εφαρμόζονται με απόλυτη συνέπεια και σταθερότητα, αλλά και ομοιογένεια συμπτωμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι τους ενοχλεί η ύπαρξη του Λευκού και Χριστιανού Ευρωπαίου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα για του λόγου το αληθές αποτελεί μια διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία και την πόλη του Λούτον από την εθνικιστική οργάνωση March of England και την επιτροπή πολιτών United People of Luton. Στην συγκεκριμένη διαδήλωση η συμμετοχή του λαού υπήρξε πάνδημη και το κυρίαρχο σύνθημα ήταν «όχι ο νόμος της Σαρία στην Αγγλία». Τα κοινά χαρακτηριστικά και στην περίπτωση της Αγγλίας είναι τα γνωστά προσδιοριστικά στοιχεία της κατευθυνόμενης μετανάστευσης. Μουσουλμανική πλημμυρίδα, ανέχεια, ανασφάλεια, εγκληματικότητα, αναρχία και έξαψη παθών. Ένας μάλιστα από τους διοργανωτές της διαδήλωσης είπε ότι ένα τζαμί είχε καεί προ ολίγων εβδομάδων και έγινε πρώτο θέμα σ’ όλες τις ειδήσεις, ενώ στην πόλη του Λούτον γίνονται συχνά εμπρησμοί εκκλησιών και δεν μιλά κανείς.

Οι πολλές συμπτώσεις των μεθοδεύσεων μόνο τυχαίες δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μουσουλμάνων Ελλάδος στην έγκριτη εφημερίδα Απογευματινή έκανε λόγο για στημένο παιχνίδι και ξένο φονταμενταλιστικό δάκτυλο που αποσκοπεί στην καλλιέργεια κλίματος ανασφάλειας στην Ελλάδα από τα επεισόδια που δημιούργησαν οι «θιγόμενοι» ισλαμιστές εξαιτίας της δήθεν προσβολής του κορανίου. Ο κ. Μεχμέτ Ιμάμ, Ξανθιώτης στην καταγωγή, είπε ότι στις πορείες των αλλοδαπών διέκρινε ανθρώπους που συχνάζουν στις πρεσβείες μουσουλμανικών κρατών. Ο κ. Ιμάμ φαίνεται να αμφιβάλλει αν συνέβη το περίφημο περιστατικό προσβολής αφού, όπως λέει, ουδέποτε έλαβε σχετική ενημέρωση σε αντίθεση με άλλα παρόμοια περιστατικά. Στην δε περίπτωση της επίθεσης στο παράνομο τζαμί στον Άγιο Παντελεήμονα αναφέρει ότι υπάρχει σαφής ανάμειξη ξένου δακτύλου.

Δυστυχώς το Κράτος μας είναι βαθιά εξαρτημένο και διεφθαρμένο. Γιατί αν υπήρχε σοβαρότητα, δεν θα προκαλείτο αναταραχή από έναν τυπικό αστυνομικό έλεγχο που ασκήθηκε ορθά έναντι ενός Σύριου λαθρομετανάστη που έχει παραποιήσει τα στοιχεία του και όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα δήλωσε Ιρακινός προκειμένου να τύχει πολιτικού ασύλου. Βέβαια πίσω και μπροστά από κάθε ανταρσία κάθε φανταστικής παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων βρίσκονται πάντοτε ενεργά οι δυνάμεις της Άκρας Αριστεράς που ενδιαφέρονται για τις σοσιαλιστικές πολιτείες της Ευρώπης και τους ξένους εργάτες. Δεν ενδιαφέρονται όμως για την αληθινή παραβίαση των δικαιωμάτων των Ελλήνων που χάνουν ασφάλεια, δουλειές και ζωές, ενώ παραδέχονται ότι είναι εναντίον του Εθνικού Κράτους. Ηθικοί αυτουργοί παραστέκονται οι φιλελεύθεροι και οι σοσιαλιστές εξουσιαστές που τάζουν αλλοεθνείς ενσωματώσεις σε μια άμοιρη πολυπολιτισμική Ελλάδα. Σε μια Ελλάδα που οι λαθρομετανάστες καθόλου τυχαία διαδηλώνουν στην Αθήνα την ημέρα Τιμής και Μνήμης για την Άλωση της Πρωτεύουσας του Ελληνισμού Κωνσταντινούπολης.

Πρέπει να ειπωθεί ξεκάθαρα ότι στην Ελλάδα δεν υφίσταται μεταναστευτική διαδικασία, αλλά εποικισμός λαθρομεταναστών. Η εθνοφυλετική σύνθεση όμως του λαού μας είναι αδιαπραγμάτευτη και η Καθαρή Ελλάδα υποχρέωση όλων των Ελλήνων. Γιατί αυτή η Πατρίδα θα παραμείνει μονάχα Γη των Ελλήνων στην οποία υπεράνω όλων ίσταται η Ελλάς. Έξω όλοι οι λαθρομετανάστες. Το τιμόνι της χώρας στον Ελληνικό λαό και τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: