ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΙΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ Σ’ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΘΥΣΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ 26-5-2009.

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση των κομμάτων ενώπιον των ευρωεκλογών λίγο πριν την τελική ευθεία με τους εκφραστές της Καθεστηκυίας Τάξης να συμπεριλαμβάνουν στην ατζέντα της αντιπαράθεσης μείζονα θέματα με τρόπο απολύτως μειωτικό και παραπλανητικό. Αυτό συνέβη από την πρώτη στιγμή τόσο όσο αφορά το κορυφαίο σήμερα εθνικό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της απουσίας μεταναστευτικής πολιτικής όσο και την οικονομική ανεπάρκεια της χώρας και την ανέχεια των Ελλήνων.

Ακούσαμε τον Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή να επικαλείται ανάμεσα σ’ άλλα την ανάγκη της παρουσίας μιας Ευρώπης με αποτελεσματική αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης και την φύλαξη των συνόρων της. Αλλά και από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου ακούσαμε για την μη διαπραγμάτευση με την ΕΕ για την φύλαξη των συνόρων, για την μη επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών που έρχονται από την Τουρκία, αλλά κανείς τους δεν λέει ότι στην Ευρώπη γίνεται ήδη λόγος για την μείωση των μεταναστών προς ανακούφιση των εθνών και των λαών.

Τα ολέθρια αποτελέσματα της παράνομης μετανάστευσης ξεσπούν καθημερινά σε περιστατικά εγκληματικότητας και κοινωνικών αναταραχών που καπηλεύονται για πολιτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους κυρίως ακροαριστεροί κύκλοι που επιδεικνύουν αγοραία προστασία στους «ταλαίπωρους» θύτες. Μεγάλη ανησυχία προκαλεί η επιθετικότητα κάποιων μεταναστών με ανθελληνικά αισθήματα στην τελευταία περίπτωση με το υποτιθέμενο σκίσιμο ενός κορανίου από αστυνομικό που η Ελληνική Αστυνομία αντικρούει και διαψεύδει κατηγορηματικά, αλλά και η κατάληψη δημοσίων χώρων, όπως του παλιού Εφετείου, με κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς.

Αλλά και στο ζήτημα της οικονομικής εξαθλίωσης των Ελλήνων τα κόμματα της Καθεστηκυίας Τάξεως έφτασαν στο σημείο να θυμηθούν το διαβόητο Σύμφωνο Σταθερότητας με το οποίο έχουν εκχωρήσει τον προσδιορισμό του «επιτρεπτού» ορίου ελλείμματος στην ΕΕ. Δεν γίνεται όμως λόγος για την εθνικοποίηση του πλούτου και την αναδιανομή του ούτε για την παροχή κινήτρων για την αναζωογόνηση του αγροτικού και βιομηχανικού τομέα που θα προσφέρει θέσεις εργασίας και κέρδη στο Κράτος και τον λαό.

Και επειδή βρισκόμαστε στην επέτειο μνήμης του σεπτού Αυτοκράτορα των Ελλήνων Κωνσταντίνου Παλαιολόγου που δεν θυσιάστηκε ούτε για τους ξένους σχεδιασμούς ούτε για την υπεξαίρεση χρημάτων, οφείλουμε άπαντες να σεβαστούμε θυσίες και Πατρίδα. Αυτό το Έθνος λειτουργεί αυστηρά και μόνον για τους Έλληνες και εμείς είμαστε οι μόνοι που νοιαζόμαστε και μπορούμε να το δυναμώσουμε και να το μεγαλώσουμε. Ο δε μόχθος του ελληνικού λαού και η Εθνική Γη ανήκουν μόνο στους Έλληνες, όπως πρεσβεύει ομοίως η Εθνική Κοινωνική Παράταξη, ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Αρχηγός Γ. Καρατζαφέρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: