ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΑΘΗΝΑ 27-5-2009.

Λίγο πριν εκλέξουμε την ομάδα των Ευρωβουλευτών που θα μας εκπροσωπήσουν στα σαλόνια του προθαλάμου της Παγκόσμιας Εξουσίας, φαίνεται ότι οι «πολυάσχολοι» ανευθυνοϋπεύθυνοι ταγοί μας έχουν εγκαταλείψει την Πατρίδα στα χέρια και τις επιδιώξεις δούρειων ίππων και πεμπτοφαλαγγιτών. Και ενώ τα κόμματα της Καθεστηκυίας Τάξεως δηλώνουν ότι πασχίζουν για μια Ευρώπη της υπευθυνότητας από την μια πλευρά και των πολιτών από την άλλη που ξάφνου θα μας επιλύσει τα προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα, τα κρούσματα της κοινωνικής διάλυσης που ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό αποδεικνύουν την επιθυμία κάποιων για την επικράτηση μιας Ελλάδος δίχως Έλληνες.

Όλοι οι μηχανισμοί προπαγάνδας του Συστήματος στην Ελλάδα προσδιορίζουν τα κυριότερα προβλήματα που μας απασχολούν στην οικονομική κρίση, την ανεργία και την ακρίβεια, την ίδια στιγμή που επιμελώς θάβουν την εθνική γάγγραινα που ακούει στον εθνικώς επιθανάτιο συνδυασμό της λαθρομετανάστευσης, της εγκληματικότητας και της υπογεννητικότητας. Με μια Βουλή που παραμένει κλειστή για λόγους, λένε, σκανδάλων. Τελικά σε ποιους μισελληνικούς κύκλους παραδόθηκαν τα κλειδιά της Βουλής των Ελλήνων; Μήπως τελικά κουμάντο σ’ αυτή την χώρα κάνουν οι κάθε λογής ανθέλληνες;

Ο Ελληνισμός με την ιστορική αποκατάσταση των σχέσεων ανάμεσα στα Έθνη και την κοινωνική ισορροπία με την επικράτηση της Ελληνικής Ηθικής είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να συντρίψει τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό. Θα μπορούσε να συμβεί αυτό αν κάποιοι δεν ενοχοποιούσαν τις απαιτήσεις και τις διεκδικήσεις των Ελλήνων σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο και παράλληλα δεν επιχειρούσαν να νοθεύσουν το Αίμα και το μυαλό αυτού του λαού. Αν δεν προσπαθούσαν επιτυχημένα ως ένα σημείο να μεταβάλλουν τους Έλληνες σε μια καταναλωτική ανθρωπομάζα με οικονομικά κίνητρα και χρηματικούς σκοπούς. Άντε το πολύ και με κάποιους διορισμούς.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν κάποιες στερήσεις στον λαό μας και κάποιες ανόητες φιλοδοξίες ορισμένων συμπολιτών μας που ο πονηρός Διεθνιστικός Νεοταξισμός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον. Κάπως έτσι χάσαμε και εδάφη, και ήθη και αυτόνομο τρόπο σκέψης. Τώρα όμως οι τρανοί του κόσμου δεν θέλουν τα Έθνη, γιατί θέλουν να τα διοικήσουν όλα μαζί. Οι οικονομίες της γης μας συγκεντρώθηκαν στα νεοταξικά θησαυροφυλάκια, η αγοραστική δύναμη μίκρυνε και οι διορισμοί μας αποχαιρέτησαν. Τότε ακριβώς μπήκαν σε λειτουργία οι διεθνιστικοί κήνσορες των εξαρτημένων κομμάτων, οι παρακρατικοί επαγγελματίες αντιρατσιστές και προστάτες των πολιτών του κόσμου πλην Ελλήνων και οι «κακόμοιροι» λαθρεπιβάτες και εποικιστές των Εθνών, οι γνωστοί μας λαθρομετανάστες, οι απελπισμένοι και στρατευμένοι φτωχοδιάβολοι της οικουμένης για την συρρίκνωση των εθνικών μαζών.

Ο Ελληνικός λαός όμως δεν σκοπεύει να αφήσει τα σπίτια, τις γειτονιές, τις πλατείες, τα μεροκάματά του και τα σχολεία των παιδιών του στα χέρια των ενεργούμενων της Παγκοσμιοποίησης, ημεδαπών και αλλοδαπών. Αντιδρά, διαμαρτύρεται και ζητά μια Ελλάδα που να ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους Έλληνες. Αλήθεια, πόσο τυχαίο μπορεί να χαρακτηρισθεί το γεγονός της καταλήψεως του κτηρίου του παλιού Εφετείου από εκατοντάδες λαθρομετανάστες που επιδίδονται σε αντικοινωνικές συμπεριφορές και βιώνουν με επικίνδυνο τρόπο για την δημόσια υγεία; Δείγμα γραφής η προ ημερών επίθεση αλλοδαπών που βγήκαν από το συγκεκριμένο κτήριο στο πλήρωμα περιπολικού που εκτελούσε υπηρεσία κατόπιν κλήσεως για ληστεία.

Μέσα στην αναμπουμπούλα επιδόθηκαν εκ νέου στις γνωστές επιθέσεις με γκαζάκια οι γνωστοί άγνωστοι. Στόχος των επιθέσεων υπήρξαν κυρίως οχήματα και καταστήματα μικρομεσαίων συμπολιτών μας. Σημειολογία σίγουρα περίεργη. Και μάλιστα χωρίς ανάληψη ευθυνών.

Οι κάτοικοι των δεινοπαθούντων περιοχών, όπως ο Αγ. Παντελεήμονας και η Αχαρνών, προβαίνουν σε μια σειρά νόμιμων παραστάσεων διαμαρτυρίας και ενημέρωσης για τα δεινά της λαθρομετανάστευσης. Έχοντας πάντοτε να αντιπαλέψουν τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις της Άκρας Αριστεράς και των λαθρομεταναστών σε ένα και αδιαίρετο μπλοκ. Η δε Αστυνομία του υπουργού εσωτερικών Παυλόπουλου πάντοτε παραταγμένη σε αναγκαστική στάση παθητικής άμυνας. Τα εξωνημένα και χρηματοδοτούμενα από τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό ΜΜΕ κάνουν συχνά πυκνά λόγο για την καταπίεση των καημένων αλλοδαπών που τώρα ξαφνικά δέχτηκαν δήθεν κι ένα «βίαιο περιστατικό» με το «σκίσιμο» ενός κορανίου από άνδρα των αστυνομικών δυνάμεων. Έτσι λοιπόν κινητοποιήθηκαν «ξαφνικά» και «αγανακτισμένα» χίλιοι «τυχαίοι» μουσουλμάνοι που προέβησαν σε «πορεία διαμαρτυρίας» διασχίζοντας το κέντρο των Αθηνών. Τα τεκμήρια της ανταρσίας αυτής υπήρξαν ως γνωστόν δεκάδες φθορές σε καταστήματα, σπασμένα και αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα, μια επίθεση σε αστυνομικό τμήμα με βόμβα μολότοφ και κραυγές «θρησκευτικής αγανάκτησης».

Οι παράνομοι μετανάστες να απελαθούν άμεσα κατά εφαρμογή των νόμων με την συνδρομή της Αστυνομίας και του Στρατού, όπως συμβαίνει στην Ιταλία. Οι δε νόμιμοι να εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες χωρίς να προκαλούν την ανεργία ούτε ενός Έλληνα και φυσικά χωρίς προκλήσεις σε βάρος της δημόσιας υγείας και τάξης των Ελλήνων και της Ελλάδος βάσει διακρατικών συνθηκών. Γιατί άραγε δεν απελαύνονται οι λαθρομετανάστες; Προφανώς γιατί είναι συντριπτικά περισσότεροι έναντι των απειροελάχιστων νόμιμων και η Παγκόσμια Νεοταξική Εξουσία τους χρησιμοποιεί για λόγους τεχνητών μειονοτικών προβλημάτων. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός προτάσσει την επιστροφή της Ελλάδος στους Έλληνες και μόνον. Μην το ξεχνάτε αυτό στις επικείμενες ευρωεκλογές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: