ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ. ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΟΜΙΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 24-5-2009.

Ζούμε σ’ ένα κόσμο έντονης ανασφάλειας στον οποίο οι ωμοί πολιτικοί εκβιασμοί αποκαλούνται διαβουλεύσεις, οι δοτοί και νεοταξικά ελεγχόμενοι ταγοί δημοκρατικά εκλεγμένοι και η υπεξαίρεση των εθνικών κυριαρχιών συμμαχικές διεργασίες για την υποτιθέμενη ασφάλεια των λαών. Είναι σαφές ότι οι πολιτικές αποφάσεις έχουν αφαιρεθεί κατ’ ουσίαν από τα Έθνη και έχουν εκχωρηθεί στα διάφορα υπερεθνικά κέντρα εξουσιαστικού ελέγχου.

Τούτες τις καθοριστικές στιγμές για την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας δίνονται καθοριστικές απαντήσεις σε κάποια σημαντικά ερωτήματα, παλαιότερα και νεότερα, που είχαν μείνει μέχρι πρότινος αναπάντητα. Όλοι αναρωτιόμασταν γιατί εξακολουθεί να υφίσταται ο στρατιωτικός συμμαχικός οργανισμός του ΝΑΤΟ όταν εξέλειπε πλέον το αντίπαλο δέος του καταργηθέντος υπαρκτού σοσιαλισμού ή έτερος, πραγματικός ή φανταστικός, κίνδυνος. Όλοι μας αντικρίζαμε με μια σχετική έκπληξη παλαιούς συνομιλητές των «συμμάχων» να στοχοποιούνται μέχρι εξοντώσεως ή κράτη να εξανδραποδίζονται από καθεστωτικούς δολοφόνους άνευ επιβολής της δικαιοσύνης, χωρίς να γίνεται άμεσα σαφές γιατί για παράδειγμα συρρικνώνεται η Σερβία ενάντια σε κάθε έννοια δικαίου. Ερωτηματικά υπήρχαν σχετικά με την κατασκευή μιας νέας βαλκανικής γεωγραφίας με την διαμόρφωση ενός σχήματος που περικύκλωνε επικίνδυνα την Πατρίδα μας. Τίποτα δεν είναι φυσικά τυχαίο.

Αυτοί που επικαλούνται τις ελευθερίες των λαών είναι εκείνοι που τις στραγγαλίζουν και αυτοί που μιλάνε για τα δημοκρατικά δικαιώματα είναι εκείνοι που διαγράφουν την φωνή του λαού και δημιουργούν «κακόμοιρες» μειονότητες, ψεύτικες και δυσανάλογες με το λαϊκό αίσθημα, προκειμένου να καθυποτάξουν τις υγιείς εθνικές πλειοψηφίες. Όταν εμείς οι «κακοί» Εθνικιστές μιλάμε διαρκώς, τόσο σε δημόσιες όσο και σε ιδιωτικές συζητήσεις, για τα τρωτά της Αστικής Δημοκρατίας και το καπέλωμα των κοινοβουλίων από ξένα συμφέροντα για την εξυπηρέτηση πολιτικοοικονομικών και γεωστρατηγικών συμφερόντων, κάποιοι βολεμένοι μιλάνε για ευφάνταστα σενάρια.

Η περιοδεία του Αμερικανού Αντιπροέδρου Τζόζεφ Μπάιντεν στις χώρες των Βαλκανίων επικεντρώθηκε στην ενίσχυση της νατοϊκής τους εισδοχής, στην ενεργή υποστήριξη των νεοσύστατων άνευ ιστορικών ερεισμάτων νεοταξικών κρατικών αθυρμάτων και την εμπλοκή στα ευρωπαϊκά πολιτικά πράγματα για τον περαιτέρω έλεγχο και την ποδηγέτηση. Κατά την επίσκεψή του στην Σερβία και τις επαφές του με τον Πρόεδρο Τάντιτς αναφέρθηκε στην σημασία της χώρας αυτής μετά από όσα έχουν συμβεί στον ενεργειακό τομέα και ζήτησε την συμβολή της στην σταθερότητα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και την υποτιθέμενη ηρεμία στο «ανεξάρτητο» για τον Νεοταξισμό Κοσσυφοπέδιο. Παρά την Σερβική άρνηση σ’ αυτόν τον τελευταίο παραλογισμό, ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος στην επίσκεψή του στο Κοσσυφοπέδιο χαρακτήρισε απολύτως μη αναστρέψιμη την ανεξαρτησία της περιοχής.

Προφανώς για τις ΗΠΑ δεν θεωρείται μη αναστρέψιμη και μια νέα ακολουθία στρατιωτικών αναμετρήσεων στην περιοχή μας. Και ενώ η Ελλάς παρακολουθεί τις ενισχύσεις των βορείως ευρισκομένων εχθρών μας να συνεχίζονται, έρχεται τώρα η μεταβολή της δομής του ΝΑΤΟ να φέρει πιο κοντά και θεσμοθετημένα την συρρίκνωση της εθνικής μας κυριαρχίας ακριβώς επάνω στα όρια των γνωστών τουρκικών διεκδικήσεων σε βάρος της Πατρίδος μας. Μια επαίσχυντη διαδρομή που ξεκινάει το 2003 επί κυβερνήσεως Σημίτη και υπουργίας σε αμυντικά ζητήματα Παπαντωνίου και φτάνει στις μέρες μας με την μεταφορά των αρμοδιοτήτων του νατοϊκού κέντρου επιχειρήσεων του Εσκί Σεχήρ στο αντίστοιχο της Λάρισας. Δεδομένου ότι στο νατοϊκό στρατηγείο της Λάρισας θα μπορεί εκ περιτροπής να ορίζεται και Τούρκος διοικητής με τον απόλυτο έλεγχο των στρατιωτικών επιγενομένων στο Αιγαίο, επιβάλλεται η νατοϊκή, άρα και ελληνοτουρκική, συνδιοίκηση στο ελληνικό Αρχιπέλαγος. Και μάλιστα από την στιγμή που θα απαγορεύονται οι αναχαιτίσεις αεροσκαφών μεταξύ νατοϊκών δυνάμεων, τα τουρκικά αεροσκάφη αποκτούν προσπελάσιμο χώρο στην ελληνική επικράτεια και η τουρκική πολιτική έδαφος για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου και διεκδίκηση από τον 25ο μεσημβρινό και ανατολικά βάσει των ζωνών έρευνας και διάσωσης που διεκδικεί με «συμμαχικές» πλάτες η Τουρκία.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση παρακολουθεί περιδεής τους κράχτες του Διεθνιστικού Νεοταξισμού να φροντίζουν για την διεύρυνση και την αλλοίωση του οίκου της, με την Ρωσία να υπερασπίζεται τα συμφέροντά της στον ενεργειακό τομέα, προειδοποιώντας τις Βρυξέλλες στα ανοίγματά τους απέναντι σε αμερικανοκίνητες πρώην σοβιετικές χώρες να μην στραφούν κατά της Μόσχας. Εδώ οι πολιτικοί μας αστέρες παραχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα άνευ στρατιωτικής υπερασπίσεως εθνικής γης, με τους λαθρομετανάστες που σκοπίμως μας στέλνει η Άγκυρα και οι προαγωγοί της να ξεσαλώνουν, να εγκληματούν και να θέλουν να γίνουν κύριοι στην θέση των Ελλήνων. Για να αντιληφθούμε προφανώς ότι το κλείσιμο της Βουλής των Ελλήνων και υπηρέτησης των Ανθελλήνων είναι απολύτως σχετικό.

Για τους Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες το πρόβλημα συνιστούν οι εντολοδόχοι διαχειριστές της εσωτερικής πολιτικής εξουσίας και οι εθνοκτόνες επιλογές τους. Για να εξακολουθήσει να υπάρχει Ελλάδα και επομένως Ελεύθεροι Έλληνες, είναι απαραίτητο να ανατείλει μια Εθνική και Λαϊκή Διακυβέρνηση που θα απομακρύνει ξένα πρόσωπα, επιλογές και εντολές και θα χτίσει μια Δυνατή Ελλάδα στηριγμένη αποκλειστικά στα συμφέροντα και τις ικανότητες των Ελλήνων. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα συντρίψει την διαπλοκή της παγκόσμιας ανομίας χτίζοντας την Νέα Ελλάδα της Δυνάμεως και της Κυριαρχίας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: