ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΑΘΗΝΑ 5-5-2009.

Η πολιτική τάξη της χώρας αποδεικνύει καθημερινά ότι αδυνατεί να ασκήσει επαρκή πολιτική διοίκηση, περιορίζοντας την δραστηριότητά της σε μια ελλειμματική και προσβλητική για το Ελληνικό Έθνος καθοδηγούμενη διαχείριση των τυχών του λαού μας. Κυβέρνηση, αντιπολίτευση και λοιπές νεοταξικές και προοδευτικές δυνάμεις άγονται και φέρονται από τα μικροκομματικά συμφέροντα και τις διεθνείς εξαρτήσεις που έχουν αποδεχτεί να φέρουν σε πέρας.

Μεγάλο πρόβλημα συνιστά η ανεργία στους νέους ανθρώπους και τις γυναίκες που έχουν φτάσει αντίστοιχα σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας τον Ιανουάριο του 2009 σε ποσοστά 25% και 13,3% κινούμενη αυξητικά από πέρυσι. Πρόβλημα αποτελεί και η μετατροπή της Πάτρας και άλλων περιοχών σε σταθμούς υποδοχής λαθρομεταναστών που δεν λύνεται με χώρους στέγασης που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Πρόβλημα αποτελούν η έλλειψη αστυνομεύσεως και ιατρικού προσωπικού που υποκριτικά διαπιστώνει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από κεκτημένη προεκλογική ταχύτητα.

Ίδια είναι η κατάσταση και στα εθνικά μας ζητήματα. Κατά την επίσκεψη Καραμανλή στην Κύπρο και τον Πρόεδρο Χριστόφια, έξω από το προεδρικό μέγαρο τιμητικό άγημα λοκατζήδων ανεφώνησαν τα συνθήματα «Ελλάς, Ελλάς, σκέπασε και εμάς, την Κύπρο σου την όμορφη ποτέ μην την ξεχνάς», «ψηλά ψηλά το πράσινο μπερέ» και «ο τολμών νικά». Αποτέλεσμα υπήρξε η ενόχληση κάποιων «αρχόντων» και η αλλαγή του επικεφαλής του αγήματος. Μα αμφισβητείται η ελληνικότητα της Κύπρου Μας και αν ναι, από ποιον;

Επιπλέον το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων ζητάει την απόσυρση των Τούρκων στρατιωτών από την Κύπρο, κάνοντας λόγο όμως για δύο κοινότητες αντί για μια νόμιμη Κυβέρνηση και μια κατοχική διοίκηση, θέση που προφανώς δεν επέβαλε η κυβέρνηση. Την ίδια στιγμή η Ρωσία ζητάει την τήρηση του Διεθνούς Δικαίου στο Κοσσυφοπέδιο με τις ταραχές να βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια ολόκληρης της περιοχής.

Υπάρχει πρόβλημα πολιτικής διοίκησης από ένα Σύστημα που ζει με δανεικά τόσο σε επίπεδο οικονομικής όσο και σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής. Υπάρχει επιπλέον και μια λαϊκή αποδοκιμασία που εκφράζεται δημοσκοπικά με αρνητική άποψη για την κυβέρνηση σε ποσοστό 70,3%, για την αντιπολίτευση σε ποσοστό 63%, για την λειτουργία του συστήματος διακυβέρνησης μιας υποτιθέμενης δημοκρατίας σε ποσοστό 70,7%, ενώ ένα ποσοστό 29% των συμπολιτών μας ζητάει άλλες λύσεις. Αυτό που ζητάει ο ελληνικός λαός είναι να διασφαλιστεί ο Εθνικός χαρακτήρας του Κράτους μας μέσα από μια επανάσταση αρχών που θα οδηγήσει στην λαϊκή κυριαρχία και την εθνική διεκδίκηση, όπως επιτάσσει ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/





Δεν υπάρχουν σχόλια: