ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 16-6-2009.

Η προάσπιση του κοινωνικού μας ιστού και η διαφύλαξη της εθνικής μας ταυτότητας με την συνεργασία των υγιών δυνάμεων του Έθνους μας και αφετηρία τον Πατριωτισμό φέρνουν πιο κοντά τους Έλληνες στην Εθνική Ιδέα. Η μετακίνηση των πολιτικών συζητήσεων στην συγκεκριμένη θεματολογία είναι ένα αποτέλεσμα της επιβράβευσης του ΛΑ. Ο. Σ, αλλά η προσέγγιση των κομμάτων της Καθεστηκυίας Τάξεως διαστρεβλώνει τις επιθυμίες του ελληνικού λαού.

Η κυβέρνηση δεν έχει αντιληφθεί το μήνυμα των ευρωεκλογών και το ρεύμα που διαμορφώνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες υπέρ μιας μορφής ευρύτερων Εθνικών και Λαϊκών Διακυβερνήσεων μέσα από κυβερνητικά σχήματα συνεργασίας που υπηρετούν τις αξίες της Λαϊκής Δεξιάς. Έτσι λοιπόν η ανάλογη πρόταση του Γ. Καρατζαφέρη μεταφράστηκε ως δήθεν πολιτικός κανιβαλισμός και κυβερνητική αποδόμηση με όρους ευφυΐας μηδενικούς.

Στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης το ΠΑΣΟΚ μιλάει για την φύλαξη των κοινών συνόρων της ΕΕ τα οποία παραχωρεί όμως μαζί με την ΝΔ στην Τουρκία και τις «ευρωπαϊκές» της προοπτικές, προσάπτει στην ελληνική πολιτεία πολιτικές μιας ανύπαρκτης μισαλλοδοξίας, ενώ διαπράττει το ανοσιούργημα να συγκρίνει τους νόμιμους Έλληνες μετανάστες με τους συντριπτικά περισσότερους παράνομους μετανάστες που έχουμε σήμερα στις πλάτες μας. Επιπλέον κάνει λόγο για την απόδοση του δικαιώματος της ιθαγένειας, όταν δεν υφίσταται βούληση μεταναστευτικής πολιτικής και οι όποιες νομιμοποιήσεις έχουν ψηφοθηρικό χαρακτήρα. Η δε κυβέρνηση ωθεί τους λαθρομετανάστες σε στρατόπεδα σε βάρος των τοπικών κοινωνιών.

Φαίνεται πως για την εμβάθυνση των επικίνδυνων προχειροτήτων εκτός της εγγενούς ενδοτικότητας ευθύνεται και η επίσπευση των επερχόμενων εθνικών εκλογών. Χαρακτηριστικό δείγμα αποτελεί η αγνόηση των στρατιωτικών επιτελών που επιφύλαξε ο υπουργός αμύνης Μεϊμαράκης όταν από τηλεοράσεως εξήγγειλε την αδικαιολόγητη και εθνικά επιβλαβή μείωση της στρατιωτικής θητείας που οδηγεί το στρατιωτικό προσωπικό σε μεγάλη συρρίκνωση. Η επιφαινόμενη φιλελεύθερη ήττα θολώνει τον πολιτικό νου.

Η κυβέρνηση αδυνατεί να εκμεταλλευτεί τις θετικές συγκυρίες ακόμα και στον πολιτισμό, όταν ενόψει και των εγκαινίων του νέου μουσείου της Ακροπόλεως δεν αξιοποιεί τις επισημάνσεις διεθνών ανθρώπων του πνεύματος για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. Όμως η Ελλάδα στηρίζεται στην ανυπέρβλητη πολιτισμική της υπεροχή, στην ενότητα των κοινωνικών δυνάμεων του Έθνους, στον χριστιανικό της χαρακτήρα και στην εθνική ταυτότητα και κυριαρχία. Ο σεβασμός των εθνικών παραδόσεων και το πλάτεμα της Εθνικής Κοινότητος μακριά από τις δυνάμεις του διεθνισμού είναι ο ιερός σκοπός της Εθνικής Λαϊκής Δεξιάς που ηγείται ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Αρχηγός Γ. Καρατζαφέρης σε μια αυτόνομη πορεία με σύμμαχο και συναγωνιστή τον ελληνικό λαό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: