ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΕΡΜΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΙΩΠΗΣ

ΑΘΗΝΑ 4-10-2009 .

Το έργο ολοκληρώθηκε. Η νέα «σοσιαλιστική κυβέρνηση» είναι εδώ. Όχι βέβαια τόσο ενωμένη. Ούτε τόσο δυνατή. Η απέχθεια του ελληνικού λαού για τα πολυκομματικά έργα σε βάρος της Πατρίδος και τα ανθελληνικά έργα που έρχονται ελέω ξένων εντολών αμβλύνουν τα κομματικά πανηγύρια. Όμως η πραγματικότητα που μας αποκρύβουν διογκώνεται καθημερινά σε βάρος μας και η νεοταξική προπαγάνδα των ΜΜΕ συναγωνίζεται σε ενδοτικότητα την Καθεστηκυία Τάξη του τόπου.

Το έχουμε ξαναγράψει και το ξαναθυμίζουμε. Το διακύβευμα για την πολιτική ζωή της χώρας δεν αφορά στην πραγματικότητα την Οικονομία, αλλά τα Εθνικά Ζητήματα της Ελλάδος. Αν τυχόν η νέα κυβέρνηση βρει και αποδώσει στο λαό μας χρηματική ενίσχυση, αυτό θα αποτελέσει την ουσιαστική απόδειξη των απόψεων που έχουμε επανειλημμένα εκφράσει. Διότι όπως έχουμε πει σε άλλες περιπτώσεις, δεν υπάρχει μεγαλύτερο παραμύθι από αυτό που μας λέει ο ντόπιος κομματικός Νεοταξισμός για την δήθεν φτωχή Ελλάδα. Στην πραγματικότητα έχουμε μια πλούσια πατρίδα με φτωχούς Έλληνες και λίγους κατέχοντες τον πλούτο, γιατί έτσι θέλουν όσοι μας ζητούν εθνικό έδαφος και ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός που τους πατρονάρει.

Τούτες τις στιγμές που ο εκλογικός πυρετός καθήλωνε τα πάντα και οδηγούσε την Ελλάδα στην αδράνεια, η τουρκική προπαγάνδα μετουσιωνόταν σε κινήσεις καθαρά εχθρικού περιεχομένου για την αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Όταν τα λαμπερά πρόσωπα του Συστήματος Εξουσίας προωθούνται με δοτές διαδικασίες και οι διαγκωνισμοί δίνουν και παίρνουν για το ποιος θα πάρει την καλύτερη θέση εις βάρος του άλλου, οι Τούρκοι επιδιώκουν ανεμπόδιστοι να μας εκτοπίσουν από το Ανατολικό Αιγαίο.

Οι Τούρκοι, σε μια επίδειξη ισχύος, απέστειλαν ένα σκάφος στον θαλάσσιο χώρο των Ιμίων, το οποίο αγκυροβόλησε για δύο ώρες σχεδόν, αγνοώντας προκλητικά τις εντολές της εκείθε ευρισκόμενης ελληνικής ακταιωρού. Το περιστατικό εκδηλώθηκε τις πρώτες μεσημβρινές ώρες και συγκεκριμένα στις τρεις το απόγευμα και γνωστοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου. Η γνωστοποίηση υπήρξε άμεση, αλλά το πνίξιμο της είδησης καταγράφηκε αμεσότερα. Ο Γ. Παπανδρέου στο Τορόντο το 1997 το είχε πει ξεκάθαρα. Για λίγα μέτρα γης να έχουμε φασαρίες;! Το θερμό επεισόδιο δεν ολοκληρώθηκε για έναν λόγο. Γιατί η Τουρκία έστειλε μήνυμα απαιτήσεως δουλικότητας προς την νέα ελληνική κυβέρνηση.

Την αμέσως επόμενη ημέρα γνωστοποιείται η ύπαρξη τεσσάρων Notam που εκφράζουν την διάθεση της Άγκυρας να προχωρήσει έμπρακτα σε αμφισβήτηση όλου του εύρους των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Ανατολικό Αιγαίο. Η Τουρκία αρνείται στην Ελλάδα το δικαίωμα της πραγματοποίησης αποστολών έρευνας και διάσωσης στην περιοχή Χίου – Ικαρίας – Σάμου. Επιπλέον αρνείται στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία μας το δικαίωμα να εκτελούν στρατιωτικές ασκήσεις στην περιοχή Λήμνου – Σαμοθράκης – Ψαρών, προσβάλλοντας Διεθνείς Συμφωνίες, κάνοντας λόγο για παραβίαση των συνθηκών του 1914 με την οποίες τα νησιά αυτά ενσωματώθηκαν στον εθνικό μας κορμό και της Συνθήκης της Λοζάνης του 1923 με την οποία παρέμειναν ελληνικά.

Η Τουρκία βρίσκεται πίσω από κάθε ανθελληνική πράξη στην Χερσόνησο του Αίμου. Σ’ αυτό το πλαίσιο είδαμε τον Τούρκο υπουργό Άμυνας Βεζντί Γκιονούλ να συναντάται με τον Σκοπιανό ομόλογό του Κονγιανόφσκι και να δηλώνει την υποστήριξη της χώρας του στο μόρφωμα των Σκοπίων. «Προσπαθούμε μαζί να ξεπεράσουμε το εμπόδιο που υπάρχει λόγω του βέτο της Ελλάδος για την ένταξη της «Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ», είπε ο υπουργός της Τουρκίας στον υπουργό των Σκοπίων. Δύο χώρες που υφίστανται παράνομα σε εδάφη αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων που διεκδικούμε επί τη βάση της Πρωτεύουσας του Αιώνιου Ελληνισμού Κωνσταντινούπολης.

Η παράνομη υπόσταση της Τουρκίας καταδείχτηκε εκ νέου με δύο νέα αδιάσειστα στοιχεία. Πρώτον, με την νέα απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που καταδικάζει την Τουρκία, γιατί αρνείται το δικαίωμα της κληρονομιάς σε Έλληνες υπηκόους, απορρίπτοντας την τουρκική αιτίαση ότι υφίσταται τάχα αντίστοιχη ελληνική απαγόρευση στην Πατρίδα μας. Η Ελληνική Πολιτεία δεν προβαίνει στην αξιοποίηση των τελευταίων αποφάσεων προκειμένου να αποκτήσουν περιουσιακά δικαιώματα οι ξεριζωμένοι Έλληνες με την παράλληλη επιστροφή τους. Σε άλλη περίπτωση, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος παρά λίγο να δολοφονηθεί από μέλος σπείρας ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε από την τουρκική αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη. Ο συγκεκριμένος υπάνθρωπος παραδέχτηκε την πρόθεσή του, λέγοντας ότι ο Πατριάρχης μας «είναι εχθρός των μουσουλμάνων κι αν δεν συλλαμβανόμουν θα τον δολοφονούσα».

Οι εχθροί του Ελληνικού Έθνους δεν είναι ανυπέρβλητοι. Ανυπέρβλητη είναι η ξενοδουλία και η ανοησία των ταγών μας. Δόλια η συνεισφορά κάποιων ελληνοφώνων που δεν τους καθοδηγεί ούτε το Ελληνικό Αίμα ούτε η Ελληνική Ψυχή. Δεν μπορούν άραγε να κατοχυρώσουν την ιστορική αλήθεια, όταν ο Βγενόπουλος κατοχυρώνει το δικαίωμα στο όνομα Μακεδονικές Αερογραμμές, αποκλείοντας τους Σκοπιανούς; Όποιοι πολιτικοί δεν μπορούν, είναι οι ίδιοι που δεν θέλουν να αγωνιστούν για την Ελλάδα. Η Ελληνική Εθνικοκοινωνική Παράταξη συνεχίζει την πάλη για την επιβολή μιας Καθαρόαιμης Ελληνικής Εξουσίας. Στην Καρδιά, το Νου και το Αίμα. Με το βλέμμα στραμμένο στην Μεγάλη Ελλάδα των Δυνατών Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: