ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

ΑΘΗΝΑ 11-10-2009 .

Η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στρώθηκε αμέσως στην αντεθνική εργασία της. Βάλθηκε από τα πρώτα της βήματα να δικαιώσει όλους εμάς που κάναμε λόγο για την έλευση μιας σαρωτικής πολιτικής καταιγίδας σε βάρος των εθνικών μας υποθέσεων. Μιλάγαμε προεκλογικά για το παραμύθι της οικονομίας ως προπέτασμα καπνού, προκειμένου να ξεπουληθούν τα εθνικά μας ζητήματα. Και αυτό ήδη πραγματοποιείται.

Η αλήθεια είναι ότι η βιασύνη που χαρακτηρίζει τις πράξεις της σοσιαλιστικής κυβερνήσεως περιλαμβάνει κατ’ αρχήν το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Στοιχείο που ωστόσο εξηγείται τόσο από τις έντονες εξωτερικές πιέσεις για το άμεσο κλείσιμο των εθνικών μας θεμάτων σε Κύπρο και Μακεδονία, όσο και από την διαδικασία παράκαμψης των δικαιολογημένων λαϊκών αντιδράσεων. Η χαμηλή αναφορά και η υποβάθμιση των θεμάτων αυτών που προσφέρουν απλόχερα τα μεγάλα συστημικά ΜΜΕ, κινούνται σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που υφαρπάζεται η ψήφος των Ελλήνων με δόλιο τρόπο από τις αντεθνικές δυνάμεις της Καθεστηκυίας Τάξεως. Όμως τούτη την φορά η απειλή σε βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας και ακεραιότητας αποκτάει πέρα από την ονομαστική αναφορά και ουσιαστικό περιεχόμενο. Οι παγκόσμιοι ολετήρες απειλούν τον Ελληνισμό με το πέρασμα από την θεωρία στην πράξη. Με μια ελληνική κυβέρνηση που είναι έτοιμη να δώσει στον εχθρό γη και ύδωρ.

Ας δούμε ποιοι σπεύσανε άμεσα να δώσουν τα συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και τι αναφέρανε ως σχετικές πολιτικές προτεραιότητες. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα είπε στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι επιθυμούσε να είναι από τους πρώτους που θα του εύχονταν συγχαρητήρια. Η απομόνωση του ρωσικού παράγοντα και η υπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων στα Βαλκάνια συνδέει τις δύο πλευρές. Συγχαρητήρια απέστειλε και ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Γκρούεφσκι, ο οποίος αναφέρθηκε στην διμερή προσήλωση για μια σταθερή και ευημερούσα Ευρώπη. Αναφορά που μας παραπέμπει σε μια οδυνηρή ελληνική ήττα για λόγους δήθεν ειρηνεύσεως της περιοχής και σταθερότητας της Ευρώπης.

Από την σύναξη των ολέθριων συγχαρητηρίων δεν θα μπορούσε να λείψει η Τουρκία. Έτσι λοιπόν ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου απέστειλε, μέσω του Τούρκου πρέσβη, θερμό συγχαρητήριο μήνυμα με την πρόσκληση της επισκέψεως στην Άγκυρα. Πρόσκληση που έσπευσε να αποδεχτεί άμεσα ο Γ. Παπανδρέου με την συμμετοχή στην Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου συμμετείχαν η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Βοσνία, η Ελλάδα, η Κροατία, το Μαυροβούνιο, τα Σκόπια, η Μολδαβία, η Ρουμανία, η Σερβία και φυσικά η οικοδέσποινα Τουρκία. Η συγκεκριμένη Σύνοδος, με την συμμετοχή των προαναφερόμενων χωρών να παραπέμπει εν πολλοίς γεωγραφικά στα όρια της παλιάς Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, προσδίδει στον Έλληνα Πρωθυπουργό τα χαρακτηριστικά της υποτελούς και προσβλητικής αποδοχής της κυριαρχίας της σύγχρονης τουρκικής Υψηλής Πύλης.

Η μετατροπή των υπουργείων Εθνικής Παιδείας και Εθνικής Οικονομίας αντίστοιχα σε υπουργεία Παιδείας και Οικονομίας εντάσσονται στην απεθνικοποίηση και τον αφελληνισμό των πάντων. Άλλωστε η παρεχόμενη παιδεία από καιρό έχει απεκδυθεί τον επιστημονικό χαρακτήρα και τον σκοπό διαδραματίσεως του συνδετικού κρίκου για την υπηρέτηση της διαχρονικής εθνοφυλετικής μας συνέχειας.

Η μεγάλη επιβεβαίωση της ήττας μας σε όλους τους τομείς των εθνικών υποθέσεων συμπληρώνεται με εφιαλτικό τρόπο από την κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και τον υποβιβασμό του σε μια ασήμαντη και ουσιαστικά ανενεργή Γενική Γραμματεία. Ένα υπουργείο που τόνιζε την μέγιστη σημασία των αναφερόμενων περιοχών για το Ελληνικό Έθνος και εμφάνιζε την ενεργή παρουσία της Ελληνικής Πολιτείας με τον συντονισμό των ενεργειών σε Μακεδονία και Θράκη.

Η παράδοση της Μακεδονίας έχει δρομολογηθεί και τα παπαγαλάκια στον χώρο της επικοινωνίας στρώνουν το έδαφος. Σε τελευταίες δηλώσεις του ο Σκοπιανός Πρόεδρος Ιβάνοφ δήλωσε έτοιμος να δοθεί λύση στο όνομα της ονομασίας, χωρίς όμως καμία υποχώρηση στο ζήτημα της «μακεδονικής» εθνότητας και γλώσσας. Στην απόδοση του θέματος βρέθηκε Έλληνας συντάκτης να γράψει ότι θα συμφωνούσαμε με τον Σκοπιανό Πρόεδρο, αν το νέο όνομα θα ισχύει για όλες τις χρήσεις! Η συγκεκριμένη φιλοπασοκική γραφίδα λύνει τις όποιες τελευταίες απορίες και μας καταδεικνύει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Οι μόνοι που συμφωνούν με την κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης είναι οι Οικολόγοι Πράσινοι και το φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα Αυγή, που χαρακτηρίζει όσους αντιδρούν υπερπατριώτες και φανατικούς.

Η Εθνική Κοινωνική Παράταξη καλείται να προβεί στην σύγχρονη και πλέον επιβεβλημένη Εθνική Αντίσταση. Η Άλωση της Ελλάδος με πολιτικά μέσα βρίσκεται εντός των πυλών και χρειάζεται η επίδειξη μιας εθνικής επαναστατικής πολιτικής προκειμένου να ανατραπεί η εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Η ανοχή σε όσους επιβουλεύονται την κυριαρχία του Έθνους και τον Πατριωτισμό των Ελλήνων είναι έννοια απαγορευτική. Η συνειδητοποιημένη συσπείρωση των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών στην εκκίνηση της εγκαθίδρυσης ενός Εθνικού Λαϊκού Καθεστώτος ξεκινάει. Η Μεγάλη Ελλάδα των Ενωμένων Ελλήνων θα γίνει η απάντηση του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος. Καλό αγώνα. Τέλος να ευχαριστήσω όσους Έλληνες και όσες Ελληνίδες με τίμησαν με την ψήφο τους στις τελευταίες εκλογές μέσα από το μαχητικό ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ στην Β Περιφέρεια Αθηνών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: