ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ 13-10-2009 .

Η νέα κυβέρνηση φρόντισε εξ αρχής να μας θυμίσει ένα παλιό σύνθημά της με μια σαφή διαφοροποίηση. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενοποιημένο και με πολλές ξένες αβελτηρίες φορτωμένο. Διότι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η επίπλαστη ένωση της κυβερνώσας παράταξης επιβλήθηκε προκειμένου να επιτευχθεί ο δυσάρεστος ρόλος που της αναλογεί και έχει αναλάβει. Αλλά και οι πρώτες αντεθνικές επιλογές της νέας κυβέρνησης υποδηλώνουν την επιδιωκόμενη παραπλάνηση του λαού και την υπονόμευση του Έθνους.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ
Ο χαρακτήρας των πρώτων κυβερνητικών εξαγγελιών ανοίγει το δρόμο για την ουσιαστική καταγραφή των πολιτικών και λαϊκών δυνάμεων της Πατρίδος σε δύο βασικές ομάδες διαφοροποιήσεως. Στην πολιτική ομάδα του Πατριωτισμού και τον σχηματισμό του Εθνικού Λαϊκού Κινήματος και στην αντίπαλη ομάδα του Διεθνισμού και του Νεοταξισμού που τείνει να απορροφήσει την συντριπτική πλειοψηφία των παλαιών κομμάτων.

Οι μεγαλύτερες παγίδες στην ζωή ενός Έθνους αναμφισβήτητα είναι να ζητείται η εκχώρηση της ύπαρξής του, να διαθέτει ταγούς που παραχωρούν αβίαστα αυτή την ύπαρξη και να γίνεται κρατούσα αντίληψη το αφόρητο σφίξιμο των δεσμών του λαού του. Σ’ αυτό το οριακό σταυροδρόμι της πολιτικής της ζωής βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα. Και μάλιστα στον καιρό της αμφισβήτησης του Εθνικού Κράτους με εσωτερικές βοήθειες.

ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ
Τις παραμονές των τελευταίων εθνικών εκλογών πραγματοποιήθηκε μια άσκηση του ΝΑΤΟ στο χώρο του Αιγαίου με την ονομασία Noble Aspect. Στην συγκεκριμένη άσκηση είχαμε την πλήρη και έμπρακτη υιοθέτηση όλων των αξιώσεων της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδος στο Αιγαίο από το ΝΑΤΟ. Κατά την πραγματοποίηση άσκησης αεράμυνας που σχεδίασε το Αεροπορικό Στρατηγείο Σμύρνης, το ΝΑΤΟ ανέθεσε την άμυνα αρκετών περιοχών στην καρδιά του Αιγαίου στα τουρκικά F – 16! Κι όμως, επιβλήθηκε πέπλο συμφωνημένης σιωπής.

Το ΠΑΣΟΚ έδειξε επίσης την συμφωνία του στους νεοταξικούς σχεδιασμούς και μια σειρά αντεθνικών συμφωνιών και εφαρμογών. Όπως στο ζήτημα της κατασκευής τζαμιού σε περίοπτη θέση των Αθηνών, όταν έγινε στην Αθήνα το 1ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «οι μουσουλμανικές κοινότητες και η πολιτιστική τους ταυτότητα». Όπως κατέγραψαν τα «Νέα», πολλοί εκπρόσωποι των μουσουλμανικών κοινοτήτων επαναδιατύπωσαν το αίτημα της ανεγέρσεως τεμένους κατά την διάρκεια συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Λέτε να ξέρανε για το συνέδριο αυτό όταν πανηγυρίζανε οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες την νίκη του ΠΑΣΟΚ;

Αλλά και στο ζήτημα της Κύπρου, απολαυστική και αποκαλυπτική επιστολή προς την πολιτική ηγεσία σε Μητροπολιτική Ελλάδα και Κύπρο απέστειλε ο Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος κ. Αλευρομάγειρος. Σ’ αυτήν ο αντιστράτηγος ρωτάει τον Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου αν γνωρίζει ότι ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών κ. Δρούτσας που επέλεξε μετείχε στην υπό τον κ. Χάνευ συντακτική επιτροπή κατάρτισης του πανάθλιου σχεδίου Ανάν που απέρριψε με 76% ο περήφανος Κυπριακός λαός. Ο κ. Αλευρομάγειρος, αναφερόμενος στην παραγραφή κάθε δημοκρατικής ευαισθησίας, κάνει λόγο για την γινόμενη απόκρυψη προθέσεων και την υφαρπαγή της ψήφου του ελληνικού λαού. Μα αυτό έγινε και με την κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης.

ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
Μέσα στην αντάρα και την λύσσα της πολιτικής φωτιάς που υποθηκεύει την Ελευθερία της Πατρίδος και του Λαού μας, ο Ελληνισμός μπορεί να ξαναγεννηθεί και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Με μπροστάρη το Εθνικό Λαϊκό Κίνημα που εκφράζει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, να φωτίσουμε τα σκοτάδια της ενημέρωσης και να ενώσουμε τους Έλληνες σε μια δημιουργική Εθνική Αντιπολίτευση που θα ζητήσει και τελικά θα πάρει πίσω την Πατρίδα που μας έχουν στερήσει. Μια Μεγάλη Ελλάδα των Ελλήνων Πατριωτών κυρίαρχη και δυνατή, όπως επιδιώκει ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης. Τέλος, ευχαριστώ όσους Έλληνες και όσες Ελληνίδες με τίμησαν με την ψήφο τους στις τελευταίες εκλογές στο μαχητικό ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ και την Β Αθηνών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: