ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 29-10-2009 .

Οι παραδοσιακοί δεσμοί και οι κοινές πορείες στο αέναο διάβα του ιστορικού χρόνου που αναπτύσσονται και σφυρηλατούνται ανάμεσα στα Έθνη και τους λαούς προσδιορίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις συνάψεις συμμαχιών και τις κοινές πολιτικές ενέργειες. Πρόκειται για μια πολιτική συμπεριφορά που βασίζεται στην επενέργεια βασικών παραγόντων και την χρήση ή την εγκατάλειψη αυτών ενίοτε από τους κρατικούς διαχειριστές της εξουσίας.

Οι Μεγάλες Δυνάμεις του καιρού μας, οι υποτιθέμενοι αμύντορες της Ελευθερίας τον καιρό του Δεύτερου Μεγάλου Πολέμου έχουν μεταβληθεί σε δυνάστες των πολιτικών τυχών ξένων λαών και καταπιεστές των ελευθεριών με σύγχρονους επεκτατικούς τρόπους. Ο έλεγχος των οικονομιών κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην διαμόρφωση της διεθνούς πολιτικής είτε δια του τραπεζικού ελέγχου και των δανεισμών είτε δια της κατοχής των ενεργειακών οδών και των πηγών ενέργειας. Ο πόλεμος έχει αντικατασταθεί από τις θρησκευτικές έριδες και τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες που έχουν φυτευτεί στην ζωή των Εθνικών Κρατών.

Ο έλεγχος των συνειδήσεων και των συνόρων απέναντι στα Έθνη και τους λαούς στρέφεται ενάντια στο Παραδοσιακό Εθνικό Κράτος που πλέον δεν επιτρέπεται η ύπαρξή του ούτε καν στην πολιτειακή οργάνωση των Μεγάλων Δυνάμεων. Θα παραμένουν Μεγάλες Δυνάμεις όσο καιρό θα είναι χρήσιμες στον Διεθνιστικό Νεοταξισμό.

Η πραγματική Ελευθερία του Ανθρώπου δεν μπορεί να νοηθεί έξω από την Κυριαρχία του Έθνους και το Δικαίωμα του Ατόμου στην Έκφραση και την Δημιουργία μπορεί να εκδηλωθεί αποτελεσματικότερα σε μια Κοινωνία Εθνών στην οποία οι Παραδοσιακοί Δεσμοί Φιλίας και Συνεργασίας και οι Παραδοσιακές Αξίες θα αποτελέσουν στοιχεία της ενεργής πολιτικής. Ο Άνθρωπος εκ της Θείας Πρόνοιας και της Φύσεως έχει γεννηθεί Ελεύθερο Ον που του αρέσει το κυνήγι και η πρωτιά. Θέλει να συγκεντρώνει δύναμη και να συναλλάσσεται με ανθρώπους που θα διαθέτουν κοινά προσδιοριστικά στοιχεία και όμοια όρεξη για τον έλεγχο γόνιμων ζωνών γης και στέρεων πηγών εξουσίας. Μόνον έτσι παγιώνεται το αίσθημα της Ελευθερίας και ακριβώς έτσι δημιουργήθηκαν τα Εθνικά Κράτη.

Αυτοί είναι οι βασικοί παράγοντες που μπορούν να εξασφαλίσουν μια μόνιμη και ουσιαστική σταθερότητα, αφού στηρίζονται στην ειλικρίνεια, την αμοιβαιότητα και την ικανοποίηση της ανθρώπινης ψυχολογίας και ανάγκης. Είναι η μοναδική περίπτωση να συμπεριφερθούν Έθνος και Λαός ως μια και αδιαίρετη ενότητα. Ενάντια σε μια κοσμοπολίτισσα κοινωνία δίχως Θεό, Σημαία και Σύνορα.

Εντύπωση προκάλεσε η υποδοχή ενός περιστατικού με διαφορετικά συναισθήματα από δύο διαφορετικές πλευρές. Το περιστατικό αφορά την σύναψη Συμφωνίας ανάμεσα στα Σκόπια και το Κοσσυφοπέδιο που ρυθμίζει τα μεταξύ τους σύνορα και τις διπλωματικές τους σχέσεις με το χαρακτηριστικό της φιλίας. Φιλία που θα πάψει όταν θα πάψουν να υπάρχουν οι συγκεκριμένοι νεοταξικοί δορυφόροι με τους ενεργειακούς κόμβους, τα στρατόπεδα και τους σταθμούς των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ που φυλάσσουν για λογαριασμό τους. Προς το παρόν οι ΗΠΑ πανηγυρίζουν και οι Σέρβοι, που έχουν υποστεί στρατιωτική και πολιτική εδαφική λοβοτομή, γκρινιάζουν δικαιολογημένα.

Στο Πακιστάν και στο Ιράν σφάζονται παλικάρια. Τι μας νοιάζει εμάς, θα μου πείτε. Αν αντιληφθείτε ότι από τις συγκεκριμένες περιοχές ήδη ετοιμάζονται να μετακινηθούν εκατοντάδες χιλιάδες προσφύγων και μεταναστών, τότε θα πρέπει να ανησυχήσουμε όλοι μας. Κι αν μάθετε ποιον δρόμο διαλέγουν για την φυγή τους και που θα στρατοπεδεύσουν και θα εποικίσουν, τότε θα αντιληφθείτε την σχετικότητα των καταστάσεων. Θα καταλήξουν στην Τουρκία, θα πληρώσουν, αν έχουν, το αντίτιμο της φυγής στον Τούρκο λαθρέμπορο ψυχών και αν δεν έχουν, που δεν έχουν, το οικονομικό διαβατήριο, τότε θα καταλήξουν στην Πατρίδα μας για να μας κομίσουν δυστυχία, μείωση εργασιακών θέσεων, εγκληματικότητα και πληθυσμιακή αλλοίωση, λαμβάνοντας τελικά μέχρι και δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Στην Κύπρο Μας, στον αγιασμό που τελέστηκε στο Λύκειο Κύκκου στην Πάφο, παρουσία του οικείου Μητροπολίτη, στην θέα ενός μεγάλου πανώ που κρατούσαν Ελληνόψυχοι μαθητές και το οποίο ανέγραφε «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ», κάποιοι «προοδευτικοί» καθηγητές απαγόρεψαν την ανάρτησή του. Οι Ελληνόψυχοι μαθητές είχαν μαζί τους ελληνικές σημαίες για να θυμίσουν ότι η Κύπρος είναι ελληνική. Οι ίδιοι καθηγητές και πάλι ενοχλήθηκαν. Στη Θράκη οι Τούρκοι μαζί με το πρακτορείο της Κομοτηνής και τα τσιράκια της ΜΙΤ προσπαθούν να αμφισβητήσουν την Συνθήκη της Λοζάνης όπου δεν τους συμφέρει και να φτιάξουν τουρκική κοινότητα, γιατί η Ελληνική Καθεστηκυία Τάξη κάνει το ίδιο λάθος με την περίπτωση της Κύπρου. Αδιαφορεί και εγκαταλείπει τους Έλληνες, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, ιδίως τους τελευταίους, στην τουρκική προπαγάνδα.

Όσο περισσότερο οι εχθροί μας αμφισβητούν τις ιερές παρακαταθήκες του Γένους μας, τόσο πιο αμείλικτοι και σθεναροί θα γινόμαστε. Τόσο πιο ορμητικά θα αντιτείνουμε και θα αναρτούμε τις Σημαίες της Ελληνικής Φυλής και της Χριστιανικής Πίστης. Θα βαδίζουμε στα χνάρια των Μεγάλων Προγόνων Μας που με Μεγάλο Αρχηγό τον Εθνικό Ηγέτη Ι. Μεταξά συνέτριψαν κάποιους άλλους επίβουλους. Θα δώσουμε εργασία στον Έλληνα Εργάτη, θα εκσυγχρονίσουμε τις παραγωγικές δομές του Εθνικού Κράτους και θα εργαστούμε για μια Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα μέσα από συμμαχικές σχέσεις που θα αποδεχτούν αυτή την επιδίωξη. Γιατί είμαστε Πιστοί στον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: