ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΡΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ

ΑΘΗΝΑ 20-10-2009 .

Στον καιρό της καταπολέμησης των παραδοσιακών αξιών και των πατριωτικών ιδανικών, ξεχωριστή σημασία προσλαμβάνουν με τον εξέχοντα πολιτικό συμβολισμό τους ο ιερός όρκος έναντι της Πατρίδος και τα καθαγιασμένα σύμβολα του Έθνους. Είναι μια πραγματικότητα που συναντά την επαλήθευσή της στις ορμητικές και μεθοδευμένες διώξεις που ενορχηστρώνονται με το πρόσχημα της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
Το τρομοκρατικό χτύπημα στις ΗΠΑ το Σεπτέμβριο του 2001 εφηύρε την νεοταξική τρομοκρατία και στοχοποίησε τον ισλαμικό κόσμο. Στη συνέχεια επιχειρήθηκε η άμβλυνση του θρησκευτικού συναισθήματος και η εξάλειψη του πρωταγωνιστικού του ρόλου στην ζωή τού Εθνικού Κράτους για λόγους ισότητας και προστασίας της ανθρώπινης προσωπικότητας. Ήταν η σειρά της απομόνωσης του Χριστιανισμού και του ίδιου του Εθνικού Κράτους.

Ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός αποδεικνύεται μεθοδικός ανατροπέας της ψυχής και της σύνθεσης εθνών και λαών. Ξέρει ότι αν ακυρωθεί η Πίστη σε Θεό και Πατρίδα, αν σβήσουν από την συλλογική μνήμη και προσήλωση η Εθνική Σημαία και το Σύμβολο της Πίστεως, τότε η ψυχολογία της μάζας θα μεταμορφώσει τους λαούς σε άναρχες αγέλες που θα ζουν σε μια ασύνορη κοινωνία με ένα μόνο μέλημα, την εφήμερη ευδαιμονία. Έτσι τα μόνιμα δεσμά των λαών θα γίνουν ευκολότερα αποδεκτά.

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ
Είδαμε για μια φορά ακόμη στην πρόσφατη ορκωμοσία τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ πλην Κανέλλη και κάποια κυβερνητικά στελέχη να αρνούνται τον θρησκευτικό όρκο ως οπαδοί του λεγόμενου πολιτικού όρκου. Θα πρέπει να ξέρουν αυτοί οι «εθνοπατέρες» ότι η αντίδρασή τους δεν στρέφεται αποκλειστικά ενάντια στην Εκκλησία μας, αλλά κυρίως ενάντια στον Θεό και την σπουδαία Πρόνοια Του που καταλήγει στην ύπαρξη και την ασφάλεια της Πατρίδος. Διότι η ανθρώπινη ενέργεια της οργανώσεως των Εθνών φέρει την έγκριση και την σφραγίδα Εκείνου, ο δε θρησκευτικός όρκος αφορά την ζωή και την ασφάλεια όλων των πολιτών του Εθνικού Κράτους, ανεξαρτήτως αντιλήψεων.

Εντείνονται ωστόσο οι διαρροές για την αφαίρεση του σταυρού από τα κρατικά σύμβολα και την ελληνική αστυνομία. Ήδη ο σταυρός στον ιστό της σημαίας μας επιτρέπεται μόνο σε εορταστικές δοξολογίες. Παλαιότερα ο νυν υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σηφουνάκης είχε ζητήσει από τηλεοράσεως την κατάργηση του σταυρού από την σημαία, για λόγους πολυπολιτισμικότητας και διότι δεν εκφράζει το θρησκευτικό μας σύμβολο όλους τους Έλληνες πολίτες. Βολική θεωρία για την διατήρηση των λαθρομεταναστών.

Ο εισαγγελέας κ. Βασίλης Φλωρίδης, αδελφός του γνωστού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, είπε στην δικαστίνα κ. Ψάλτη ότι δεν πρέπει να φορά από έδρας τον σταυρό της, γιατί είναι θρησκευτικό σύμβολο και προκαλεί επηρεασμό. Ωστόσο ο σταυρός και οι εθνικές σημαίες βρίσκονται σε δυσμένεια κι αλλού. Στην Αγγλία σε έλεγχο ρουτίνας που διενέργησε αστυνομικός σε οδηγό, άσκησε παρατήρηση στον κάτοχο του αυτοκινήτου και του ζήτησε να αφαιρέσει την σημαία της Αγγλίας, την γνωστή σημαία του Αγίου Γεωργίου με τον κόκκινο σταυρό, που είχε στο πίσω μέρος, διότι θεωρείται ρατσιστική ενέργεια και προκαλεί τους μετανάστες. Στις ΗΠΑ αφαιρέθηκε από νοσοκομείο η αμερικανική σημαία που είχε αναρτήσει στο γραφείο της Αμερικανίδα πολίτης κατά την εθνική εορτή της Ημέρας Μνήμης προς τιμή των απανταχού πεσόντων Αμερικανών στρατιωτών, για τον ίδιο λόγο.

ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ
Η Ελλάς αποτελεί Εθνικό κι όχι αποικιοκρατικό Κράτος. Οι δε αγώνες για την προάσπιση της Πατρίδος δίνονταν πάντοτε με την επίκληση της Θείας Πρόνοιας προς όφελος των Ιερών, της Εθνικής Κοινότητος και των οικογενειών. Υπέρ Βωμών και Εστιών, Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Σ’ αυτή εδώ την Ιερή Γη εξουσία ασκούν οι Έλληνες, το δε Ελληνικό Έθνος θωρακίζεται και αυξάνεται. Ούτε μεταλλάσσεται ούτε συρρικνώνεται. Ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης θα μετουσιώσουμε σε πολιτικό λόγο την επιθυμία του ελληνικού λαού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: