ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΑΘΗΝΑ 20-12-2009 .

Ο ενδοτισμός και η συνθηκολόγηση προσδιορίζουν με τον μέγιστο βαθμό αναισχυντίας τους διαχειριστές των πολιτικών μας τυχών. Πολιτικοί ταγοί που προσμετρούν τα πάντα με την αίγλη και τα οικονομικά οφέλη μιας εφήμερης εξουσίας που μπορεί να ασελγεί ενάντια στην ιστορία, την εθνική μνήμη, την ασφάλεια του λαού. Ο διαχρονικός σκοπός των πολιτικών δυνάμεων της Καθεστηκυίας Τάξεως είναι η πολιτική άλωση του Ελληνισμού και η παράδοσή του στην παγκόσμια κυβέρνηση του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Τον καιρό των Ιμίων όσοι είχαμε την τιμή να υπηρετήσουμε στον Ένδοξο Εθνικό Στρατό μας μείναμε με την πικρή γεύση να υποχωρήσουμε με την ουρά στα σκέλια και την απώλεια τριών αδελφών μας δίχως να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα μας, γιατί τότε ένας άλλος σοσιαλιστής πρωθυπουργός έδωσε γη και ύδωρ στο Αιγαίο, επιτρέποντας την έκρηξη των τουρκικών διεκδικήσεων. Τώρα η Κεντροαριστερά ολοκληρώνει το εθνικό έγκλημα με την συνέργεια που παρέχουν η σύμπραξη της ευρύτερης Αριστεράς, η αποστασιοποίηση της Αστικής Δεξιάς και η συντονισμένη βουβαμάρα των ΜΜΕ, μην τυχόν και ξυπνήσουν οι Έλληνες.

Τα σκιάχτρα του παρελθόντος και της αμερικανικής πολιτικής δηλώνουν την παρουσία τους ως μεσολαβητές «καλής θελήσεως». Ένας τέτοιος είναι και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Κάρτερ, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» κάνει λόγο για ορατό κίνδυνο διχοτόμησης στην περίπτωση που οι συνομιλίες στην Κύπρο μέχρι τον Φεβρουάριο δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Και τούτο διότι ενόψει των ψευτοεκλογών του ερχομένου Απριλίου στα Κατεχόμενα ενδέχεται, σύμφωνα με τον Κάρτερ, να κινδυνέψει ο «ενωτικός» Ταλάτ από τον αντιειρηνιστή Ερόγλου. Δηλαδή καλεί τον Κυπριακό Ελληνισμό να επιλέξει τον τρόπο που θα πουλήσει την ελευθερία του. Παράλληλα κατέβαλλε μια προσπάθεια ποδηγέτησης των ελληνοκυπριακών ΜΜΕ προκειμένου να στηρίξουν τις διζωνικές «ελευθερίες».

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εγκρίνοντας με ψήφισμα την εξάμηνη παράταση της παραμονής της Διεθνούς Ειρηνευτικής Δύναμης στην Κύπρο, αναφέρεται σε μια «σπάνια ευκαιρία». Λογική και άκρως πατριωτική ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΔΗΣΥ και γιου του αείμνηστου Νίκου Σαμψών, του Σωτήρη Σαμψών, απέναντι στην πρόταση του βουλευτή του ίδιου κόμματους Χάσικου περί σχηματισμού κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, αντιτείνοντας ότι η κυβέρνηση τείνει να επιβάλει στην Κύπρο κομμουνιστικό καθεστώς με την παιδεία, την θρησκεία και το στράτευμα να βρίσκονται στο στόχαστρό της, ενώ στα εθνικά θέματα προβαίνει σε ανεπίτρεπτες υποχωρήσεις.

Ακούσαμε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ε. Βενιζέλο κατά την ενημέρωση της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας να δηλώνει ότι «δεν πρέπει να περιμένουμε, ούτε να ετοιμαζόμαστε για έναν γενικευμένο πόλεμο με την Τουρκία, αλλά για σημειακές στρατιωτικές κρίσεις μικρής διάρκειας που θα χρησιμοποιηθούν διπλωματικά στη συνέχεια». Αυτός είναι ο λόγος που χάνουμε στα εθνικά μας ζητήματα. Γιατί δεν υπάρχει η παραμικρή αντίσταση.

Την ώρα που οι θλιβεροί πολιτικάντηδες γιόρταζαν την Ημέρα του (λαθρο)μετανάστη, ο τουρκικός πολεμικός στόλος αναπτυσσόταν από τις ακτές της Θράκης μέχρι την Κύπρο, προβαίνοντας σε τακτική αξιολόγηση. Η κινητικότητα του τουρκικού στόλου έχει πολύ μεγάλη σημασία μετά και από την εξαγγελία για την διενέργεια πετρελαϊκών ερευνών που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ. Προφανώς με σημειολογική έννοια. Ο χώρος των ερευνών είναι εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων, αλλά σε πολύ κοντινή απόσταση από τα λιμάνια της Λέσβου, της Κω και της Σύμης.

Οι προκλήσεις συνεχίστηκαν με την είσοδο τουρκικών μαχητικών εντός του πεδίου βολής της Άνδρου την ώρα που πραγματοποιούσαν άσκηση σκάφη του Πολεμικού μας Ναυτικού. Επί 25 λεπτά τα τουρκικά αεροσκάφη αλώνιζαν, αφού δεν είχαν δοθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, εντολές για αναχαίτιση, αλλά μόνον για διακριτική αναγνώριση. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Η Τουρκία έχει ανακοινώσει την πραγματοποίηση άσκησης από 4/1 έως 31/3/2010 σε μια έκταση που περιλαμβάνει την Λήμνο, την Ίμβρο, την Σαμοθράκη, την Θάσο και το Άγιο Όρος. Παράλληλα η Ελλάδα θα πραγματοποιήσει άσκηση στις ίδιες περιοχές με εξαίρεση την Ίμβρο που στην ελληνική άσκηση αντικαθίσταται από τα Ψαρά. Η ελληνική άσκηση θα γίνει από τις 4/1 έως τις 26/2/2009. Τα πετρέλαια, η επιδίωξη της Τουρκίας για την αποστρατικοποίηση των νησιών μας και μια ανίκανη ηγεσία συνιστούν το κύριο πρόβλημα.

Η ματαίωση της ασκήσεως με την επωνυμία Τρίαινα του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής μας Αεροπορίας στην περιοχή της Λήμνου επαληθεύει την καλλιεργούμενη ηττοπάθεια. Η δε δήλωση του Έλληνα πρέσβη στις ΗΠΑ ότι όταν η Τουρκία γίνει μέλος της ΕΕ τα σύνορα θα εξαφανιστούν και θα παύσουν τα προβλήματα με την πιθανότητα μείωσης των ελληνικών αναχαιτίσεων και το Αιγαίο κοινή θάλασσα, θα πρέπει να ικανοποιεί πλήρως την Τουρκία ως τοποτηρητή του Διεθνιστικού Νεοταξισμού στην περιοχή. Η αναμετάδοση του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων αυτό μας δίνει να καταλάβουμε.

Η Εθνική Κυριαρχία για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό δεν μειώνεται, αλλά αυξάνεται με την διεκδίκηση των εδαφών που μας έχουν αρπάξει. Και οι Έλληνες πρέπει να παύσουν να διαλέγουν χρώμα δημίου και να επιλέξουν Εθνική Ηγεσία που θα διατηρήσει τους Έλληνες κυρίαρχους στην Πατρίδα τους. Μια Ηγεσία Ελληνική και Εθνικοκοινωνική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: