ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΘΗΝΑ 29-12-2009 .

Η μεθοδευόμενη διαδικασία της συνολικής ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών με την παροχή δικαιωμάτων υπηκοότητας και ψήφου σε συνάρτηση με τις αλλαγές στον διοικητικό χάρτη και την τοπική αυτοδιοίκηση δυναμιτίζουν την κοινωνική συνοχή και συρρικνώνουν την εθνική και λαϊκή κυριαρχία.

Οι σχεδιαζόμενες ρυθμίσεις ουδόλως έχουν να κάνουν με την χάραξη μεταναστευτικής πολιτικής από την στιγμή που ούτε ακριβής καταγραφή της ποσότητας και της ποιότητας των εισερχομένων μεταναστών υπάρχει ούτε πρόσκληση εργατικού δυναμικού υφίσταται βάσει των υποτιθέμενων αναγκών της ντόπιας αγοράς εργασίας.

ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Την ίδια στιγμή οι πόλεμοι και η έξαρση της φτώχιας που μεθοδεύουν οι ανθρωπόμορφοι γύπες του Διεθνιστικού Νεοταξισμού σε πολλά σημεία του πλανήτη διογκώνουν τις πληγές διεθνώς με όχημα την λαθρομετανάστευση. Όμως η δυστυχία δεν αντιμετωπίζεται με την δυστυχία. Ιδίως όταν η Ελλάς δεν δύναται να καταστεί χώρα υποδοχής από την στιγμή που μαστίζεται από υπογεννητικότητα, εργασιακή ανεπάρκεια και φτώχια.

Όσοι χρησιμοποιούν αφορισμούς που αφορούν δήθεν «ακροδεξιές» ρητορείες για το Εθνικό Κράτος ως πολιτειακό οικοδόμημα που βασίζεται στην εθνική ομοιογένεια καλά θα κάνουν να μας εξηγήσουν αν θεωρούν ως «ακροδεξιό» τον μέγιστο Ηρόδοτο που προδιαγράφει ως Αρχές δόμησης της Ελληνικής Πολιτείας τα στοιχεία του Όμαιμου, του Ομόφυλου, του Ομόθρησκου, του Ομόγλωσσου και του Ομότροπου. Είναι εκείνοι οι ταγοί που άγονται από ξένες εντολές.

Το ευρωπαϊκό δίκτυο Migreurop αναφέρεται σε δήθεν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε βάρος χιλιάδων προσφύγων, σε ομαδικές παράνομες απελάσεις, σε μαζικές επαναπροωθήσεις στα σύνορα, σε βάρβαρη συμπεριφορά αστυνομικών, σε αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια. Κανείς όμως δεν δικαιούται να μας αρνηθεί το δικαίωμα να φυλάμε τα σύνορά μας, να μας συκοφαντεί και να κάνει τα στραβά μάτια απέναντι σε μια Τουρκία που προωθεί ισλαμιστές λαθρομετανάστες στις πλέον εθνικά ευαίσθητες περιοχές μας.

ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ
Οι ελληνοποιήσεις και οι οικογενειακές συνενώσεις συντείνουν σε μια Ελλάδα που σύμφωνα με επίσημες στατιστικές γερνάει. Ο δείκτης γονιμότητας στην χώρα μας βρίσκεται στο 1,2, κάτω από το όριο αντικατάστασης των γενεών και το ποσοστό του πληθυσμού άνω των 65 ετών είναι 18%, όταν με το 7% σύμφωνα με τον ΟΗΕ μια χώρα θεωρείται γερασμένη.

Το κατάντημα της Καθεστηκυίας Τάξεως θα έρθει με την επικείμενη αλλαγή του ελληνικού κώδικα ιθαγένειας με την αντικατάσταση του δικαίου του αίματος από το δίκαιο του εδάφους. Σκοπός τους είναι να τεθεί στην θέση του πολίτη της Ελλάδος που γεννήθηκε από Έλληνες εκείνος ο πολίτης που γεννήθηκε εδώ ακόμα και από μη Έλληνες. Έτσι λοιπόν οι λαθρομετανάστες θα μπορούν να γίνουν Έλληνες με μια απλή πολιτική πράξη. Ο φερμένος υπήκοος υπέρτερος του γεννημένου αυτόχθονα.

Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
Το δυστύχημα για κάθε ευαίσθητο…προοδευτικό αυτής της χώρας έρχεται από την γνώμη του ελληνικού λαού, όπως αυτή αποτυπώνεται σε σχετικές δημοσκοπήσεις. Σε μία από αυτές το 57,5% των Ελλήνων πιστεύουν ότι οι μετανάστες συμπιέζουν τους μισθούς και αυξάνουν την ανεργία των Ελλήνων, το 51,6% τους θεωρεί απειλή, ενώ το 79,3% θεωρεί ότι είναι πάρα πολλοί.

Αν συνυπολογίσουμε την επικείμενη αλλαγή του εκλογικού νόμου με την ενδεχόμενη κατάργηση ή τροποποίηση του πλαφόν και την διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών με 16 περιφέρειες και αυξημένες αρμοδιότητες την ώρα που οι άσπονδοι φίλοι μας του Νεοταξισμού ψάχνουν για δήθεν μειονότητες στην Πατρίδα μας, τότε τα πράγματα έχουν πάρει αρνητική φορά.

Η Ελλάς δημιουργήθηκε και πορεύτηκε στην θεμελιακή της μορφή και τον Συνταγματικό της Χάρτη ως Εθνικό Κράτος και έτσι θα παραμείνει. Η Ελληνικότητα ως εθνοφυλετική πραγματικότητα και πατριωτική πίστη στέριωσε την ύπαρξη του Έθνους μας μέσα από κακουχίες και δεν θα παραδοθεί σε μια πολιτική σκοπιμότητα με διεθνιστική αντίληψη. Ο Έλληνας για τον ΛΑ.Ο.Σ και τον Πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη αναμφίβολα γεννιέται και δεν καταργείται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: