ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ 27-12-2009 .

Πολλά ειπώθηκαν κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού στην Βουλή σε σχέση με ζητήματα που σχετίζονται με την εθνική μας ανεξαρτησία. Μια εθνική ανεξαρτησία που εξαρτάται εν πολλοίς σήμερα από τον βαθμό που η πολιτική δραστηριότητα εξυπηρετεί τα συμφέροντα ενός κράτους που βρίσκεται σε διατεταγμένη νεοταξική υπηρεσία σε βάρος του Ελληνικού Έθνους ή τα συμφέροντα του Έθνους που έχουν ανάγκη την απόρριψη του σημερινού εχθρικού κράτους και την ανέγερση ενός σύγχρονου Εθνικού και Λαϊκού.

Σήμερα οι ελευθερίες του Ελληνισμού βάλλονται στο σύνολό τους. Βάλλεται η ιδιότητα του Έλληνα πολίτη, όταν οι διεθνιστικές δυνάμεις της Κεντροαριστεράς θέλουν να αντικαταστήσουν το Δίκαιο του Αίματος με το Δίκαιο του Εδάφους και την φυσιολογική ιθαγένεια του γηγενή με την υπηκοότητα του λαθρομετανάστη. Βάλλεται όμως και η Εθνική Εξωτερική πολιτική όταν αυτή αντιστρατεύεται τα εθνικά συμφέροντα και ικανοποιεί ξένες και εχθρικές επιδιώξεις, αφού εκτοπίζει το εθνικώς επιβαλλόμενο σκοπό με το υπαγορευόμενο πολιτικά εφικτό.

Ακούσαμε τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Σαμαρά να αναφέρεται στις περίφημες κόκκινες γραμμές ως έσχατα σημεία υποχωρήσεων και τις γαλάζιες γραμμές ως ανάγκη πρωτίστως διευκρίνισης του ρόλου που διεκδικούμε για την Ελλάδα στον υπόλοιπο κόσμο. Τον ακούσαμε να μιλάει για την σύνδεση της εξωτερικής πολιτικής με την ανάπτυξη, τη σταθερότητα της Δημοκρατίας και την ευημερία του λαού μας, αλλά και για την ορθή απόρριψη ενός νέου Σχεδίου Ανάν στην Κύπρο. Όμως η εξισορρόπηση ανάμεσα στις κόκκινες και τις γαλάζιες γραμμές δεν μας βρίσκει σύμφωνους, αφού το μέλλον του Ελληνισμού, ελεύθερου και σκλαβωμένου, και η διαφύλαξη της ιστορίας και των συνόρων μας δεν χωράνε σε καμία πολιτική ζυγαριά και σε κανένα λογιστικό ισολογισμό.

Ως κόκκινη γραμμή λογαριάζεται από την Καθεστηκυία Τάξη η αποδοχή ενός σύνθετου ονόματος των Σκοπίων με την συμπερίληψη του όρου Μακεδονία. Όταν όμως προεκλήθησαν άπαντες στην Βουλή από τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρη, συμπεριλαμβανομένου του κ. Σαμαρά, προκειμένου να υιοθετηθεί η εθνικά ορθή θέση της απορρίψεως των ψευτομακεδονισμών μια εκκωφαντική σιωπή σφράγισε τον ενδοτισμό.

Και όμως απέναντι στις κόκκινες και τις γαλάζιες γραμμές υπάρχει η Εθνική Γραμμή Διεκδίκησης των Εθνικών Δικαίων που απορρίπτει κάθε μοιρασιά αναμφισβήτητων κεκτημένων και ενσωματώνει ζώνες επιρροής και εδαφικές κτήσεις με βάση την εθνική καταγωγή των πλειοψηφικών πληθυσμών, την ιστορική δικαιοδοσία επί του διαφιλονικούμενου εδάφους και τα ζωτικά συμφέροντα του Εθνικού Κράτους. Αυτό σημαίνει ότι αν οι ελληνικοί πληθυσμοί αποτελούν την πλειοψηφία στον τόπο που διαμένουν σήμερα υπό ξένη σημαία, αν ο τόπος αυτός υπήρξε ελληνικός και άλλαξε βίαια εθνική κυριότητα και αν η ελληνικότητά του εξυπηρετεί την ανάπτυξη της Ελλάδος και των Ελλήνων γεωγραφικά και οικονομικά, τότε ο διαφιλονικούμενος τόπος πρέπει να γίνει ελληνικός.

Η αναφορά του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου προς το αμερικανικό κανάλι CBS για τα προβλήματα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης ήταν ακριβοδίκαιη και επιβεβλημένη. Η καταγγελία ότι η Άγκυρα επιθυμεί την πλήρη εξαφάνιση τόσο της ελληνικής κοινότητας όσο και του ιστορικού και ιερού ρόλου του Πατριαρχείου αποτελεί την πλήρη αλήθεια. Η Τουρκία θέλει την Πρωτεύουσά μας Κωνσταντινούπολη διά μέσου των διαχρονικών εγκλημάτων και πιέσεων δίχως Οικουμενικό Πατριαρχείο και Έλληνες. Αλλά τα προβλήματα παραμένουν, οι απειλές εξακολουθούν να υφίστανται και ο Πατριάρχης μας χρειάζεται άμεση προστασία και βοήθεια.

Στο ζήτημα των Σκοπίων οι σφετεριστές της ιστορίας μας κομιτατζήδες έχουν το θράσος να εμφανίζουν μια σκοπιανή εθνική κόκκινη γραμμή που δεν δέχεται καμία υποχώρηση από τη «μακεδονική» εθνική ταυτότητα και καμία αλλαγή του Συντάγματος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σκοπιανού Προέδρου Ιβάνωφ. Ο Σκοπιανός Πρόεδρος, ενώπιον της Βουλής της χώρας του, μίλησε για ένα συμβιβασμό στα πλαίσια των αποφάσεων και των ψηφισμάτων του ΟΗΕ, λέγοντας όμως παράλληλα ότι η λύση στο θέμα της ονομασίας δεν πρέπει να θίξει την εθνική, γλωσσική και πολιτιστική τους ταυτότητα.

Την ίδια στιγμή οι παραβάσεις και οι παραβιάσεις των τουρκικών αεροσκαφών συνεχίζονται στο Αιγαίο σαν την τελευταία που 14 εχθρικά αεροσκάφη εισήλθαν μεταξύ Χίου και Σάμου και κατευθύνθηκαν στην Λήμνο όταν πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στην 130 Σμηναρχία ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Μπεγλίτης. Παράλληλα κάποιες άλλες παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου καταγράφηκαν ότι διενεργήθηκαν από τουρκικά και κάποια ασιατικά αεροσκάφη. Ασιατικά μεν, «άγνωστης» εθνικότητας δε.

Οι γεωπολιτικές διαφοροποιήσεις είναι ραγδαίες. Η Τουρκία και το Ισραήλ επανακάμπτουν στις στρατιωτικές συνεργασίες με επανεκκίνηση στρατιωτικών αγοραπωλησιών, η Τουρκία προσεγγίζει με κίνητρο το μεσανατολικό την Συρία που με την σειρά της συνομιλεί με το πρώην εχθρικό Λίβανο και η Ρωσία προτείνει άμεση και στενότερη συνεργασία με τις Ευρωπαϊκές χώρες σε επίπεδο Γενικών Επιτελείων μέσω του Αρχηγού του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου Μακάροφ. Αλλά στην Ελλάδα οι νέοι σοσιαλιστές κυβερνήτες ασχολούνται με την μείωση και τον εξορθολογισμό των στρατιωτικών εξοπλισμών.

Η Ελληνική Εθνικοκοινωνική Παράταξη αποδέχεται ως μόνη οδό παραδεκτής εξωτερικής πολιτικής την Εθνική Γραμμή Διεκδίκησης. Διεκδικούμε ό,τι μας ανήκει και ό,τι χρειαζόμαστε και προστατεύουμε κάθε Έλληνα όπου γης ως ιερό φορέα ελληνικότητας. Μεγιστοποιούμε την Ελλάδα και δεν διαπραγματευόμαστε την συρρίκνωσή της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: