ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΑΘΗΝΑ 22-12-2009 .

Τούτες τις μέρες πραγματοποιείται το ξεκάρφωμα ενός σαθρού πολιτικού περιβάλλοντος που απαρτίζεται από την ανάληψη διεθνών υποχρεώσεων και την εκτέλεση απαιτήσεων απέναντι σε συμμαχίες και οργανισμούς με διεθνιστική αντίληψη. Με την ένταξη των Ελλήνων σε μια ατέρμονη οικονομική δουλεία.

Ξέραμε ότι η ανεξαρτησία της πολιτικής ηγεσίας ήταν το πιο σύντομο ανέκδοτο. Κάποτε μάλιστα διαφαινόταν εντέχνως μια υποτιθέμενη ιδεολογική διαφορά ανάμεσα στους κομματικούς εκφραστές της Καθεστηκυίας Τάξεως. Τώρα διαθέτουμε τις αδιάψευστες αποδείξεις ότι το χρήμα διαφεντεύει τα πάντα μέσα σ’ ένα απολύτως νοσηρό κλίμα. Από την αυτοτέλεια του Δημόσιου Ταμείου και την κοινωνική συνοχή μέχρι και την ύπαρξη ή μη εθνικής πολιτικής.

ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
Κάποτε ο Ξέρξης ως Εξουσιαστής μιας πολυεθνικής αυτοκρατορίας έβαλε τους απεσταλμένους του να γυρέψουν από τον Μεγάλο Σπαρτιάτη Βασιλιά Λεωνίδα γη και ύδωρ με αντάλλαγμα μια ασήμαντη εξουσία και πολύ χρήμα. Σήμερα οι εχθροί των εθνών και των λαών, το ίδιο ενάντιοι στα έθνη, γυρεύουν και πάλι πλούτη και συνειδήσεις παραχωρώντας ψίχουλα και τίτλους.

Σήμερα ζουν και βασιλεύουν οι βασιλείς των διεθνών χρηματαγορών που δανείζουν το πανάκριβο χρήμα και σπέρνουν λαθρομετανάστες και δυστυχία, ζητώντας την καταστροφή του εθνικού συναισθήματος και την πτώση των συνόρων. Κάποτε όμως ο λαός αντιδρά. Τότε εφευρίσκεται η υποτιθέμενη αντιμετώπιση του οικονομικού προβλήματος που έχει όμως μόνιμη συντροφιά της την διαφθορά.

ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ακούσαμε τον Πρωθυπουργό της χώρας Γ. Παπανδρέου να ξεκαθαρίζει ότι το διακύβευμα αφορά κυριαρχικά μας δικαιώματα και να επικαλείται την ανάγκη για δίκαιες και επώδυνες επιλογές στην οικονομία και την φορολογία, επικαλούμενος την προστασία των μεσαίων και των χαμηλόμισθων. Ωστόσο η κρίσιμη απολογητική στάση δεν απευθύνθηκε στον χειμαζόμενο λαό αλλά στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τις διεθνείς αγορές.

Είδαμε τον Υπουργό Οικονομικών να περιοδεύει ανά τις ευρωπαϊκές αυλές και να δηλώνει στους Financial Times αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να αποκατασταθεί, λέει, η αξιοπιστία της χώρας. Ανέφερε ως παράδειγμα μάλιστα το πάγωμα των μισθών του δημοσίου, τα μέτρα στο ασφαλιστικό και τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις. Όμως οι περικοπές των βουλευτικών αποζημιώσεων δημιουργούν δυσπεψία και η διαφθορά συνεχίζει να ανθεί. Η δε Οικονομία έχει μετατραπεί σε τροχοπέδη για τα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα που αιμορραγούν.

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ
Είδαμε τον αξιότιμο πρόεδρο της Βουλής κ. Πετσάλνικο να επισκέπτεται στο κλίμα των χριστουγεννιάτικων εορτών και ένα Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης προσπαθώντας να μας πείσει για τα πολυπολιτισμικά «αγαθά», μπερδεύοντας προφανώς την μετανάστευση με την λαθρομετανάστευση. Ακούσαμε επιπλέον τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοίδη, παρόντος του εκτελεστικού διευθυντή της ευρωπαϊκής δύναμης Frontex, να παραδέχεται ότι έχουμε καταστεί πέρασμα της πλειοψηφίας των λαθρομεταναστών και να μιλάει για την ανάγκη του σφραγίσματος των συνόρων με την Τουρκία, από όπου έρχονται οι περισσότεροι.

Η διάψευση έρχεται γρήγορα. Από την μία διοργανώνονται φιέστες φολκλορικού τύπου για την λεγόμενη Ημέρα του Μετανάστη που τυγχάνει στην πλειοψηφία λαθρομετανάστης και από την άλλη το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων μάς μιλάει για δηλώσεις τού Έλληνα πρέσβη στις ΗΠΑ. Ότι μόλις η Τουρκία γίνει μέλος της ΕΕ, τα περισσότερα προβλήματα θα λυθούν χωρίς καν διαπραγμάτευση και τα σύνορα θα καταργηθούν. Ας μας απαντήσουν οι ταγοί μας τι ισχύει και τι όχι από όσα λέγονται. Γιατί οι λαθρομετανάστες αφαιρούν κρατικό χρήμα και θέσεις εργασίας μέσω της αδήλωτης αγοράς εργασίας και η Τουρκία θέλει τον υπό δημογραφικό μαρασμό κοινωνικό ιστό μας διαλυμένο και χρεοκοπημένο.

Δεν πάσχουμε λοιπόν από έλλειψη επάρκειας αγαθών και δεν χρειαζόμαστε δανεικές πολιτικές. Χρειαζόμαστε πολιτική ηγεσία που θα ενισχύσει την εθνική παραγωγικότητα και οικονομία στηριγμένη στις λαϊκές δυνάμεις του Εθνικού Κράτους. Και αυτή την Εθνική Ηγεσία μπορούν να προσφέρουν η Εθνική Κοινωνική Παράταξη, ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: