ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


ΑΘΗΝΑ 6-9-2011.

Το ζήτημα της οικονομίας είναι σήμερα στο επίκεντρο της παγκόσμιας κοινότητας υπό το πρίσμα της κρίσης που έχουν δρομολογήσει τεχνηέντως οι προσωρινά ισχυροί του πλανήτη ως μοχλό πίεσης των εθνών και των λαών. Ο επιθετικός τρόπος λειτουργίας της οικονομίας ως μέσο διείσδυσης στην αγορά και ενδυνάμωσης της πολιτικής επιρροής του ισχυρού κράτους στα υπόλοιπα είναι ο ένας σκοπός της οικονομικής λειτουργίας. Ο άλλος σκοπός είναι η λειτουργία της εσωτερικής αγοράς εργασίας και η παραγωγή αγαθών και εισοδημάτων για την διαβίωση του κράτους και των πολιτών του.

Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα δεν λειτουργεί ο υπέρτατος θεσμός του εθνικού κράτους και οι εθνικές οικονομίες ληστεύονται από μια παγκόσμια και υπερεθνική τοκογλυφική συμμορία. Οι δανειακές συμβάσεις με τους αιμάτινους τόκους έχουν πάρει τη θέση της πραγματικής οικονομίας και η οικονομική συναλλαγή στο διεθνές νεοταξικό σύστημα καπιταλιστών και σοσιαλμαρξιστών έχει μετατραπεί σε μέσο κατάλυσης της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας. Όλοι πλέον εργάζονται για να πληρώνουν τα διεθνή αφεντικά σε γη και ύδωρ και το εθνικό προϊόν αποδεσμεύεται βιαίως από την εθνική κοινότητα είτε μέσω ενδοτικών πολιτικών ηγεσιών όπως στην Ελλάδα είτε στρατιωτικά όπως στη Μέση Ανατολή.

Σήμερα δύο μεγάλες γάγγραινες για την οικονομία είναι η εισροή του πολυεθνικού κεφαλαίου και των φτηνών ξένων εργατικών χεριών που σε συνδυασμό με το άνοιγμα των αγορών σε προϊόντα εξίσου φτηνά και αμφίβολης ποιότητας από κάθε γωνιά της γης έχουν γονατίσει την τοπική αγορά εργασίας. Παράλληλα αυτό το ίδιο το παγκοσμιοποιημένο συναλλακτικό σύστημα χρησιμοποιείται μαζί με τη λαθρομετανάστευση ως μέσο εσωτερικών αναταραχών και εισβολής σε βάρος της εθνικής οικονομίας. Μόνη λύση καθίσταται η επιβολή του συστήματος της Εθνικοκοινωνικής Οικονομίας που στηρίζεται στην εθνικοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πόρων, στην απόλυτη κυριαρχία της Εθνικής Εργατικής Τάξης στην εγχώρια αγορά εργασίας και στην έντονη οικονομική παρουσία με γνώμονα την ισχυρή εθνική γεωπολιτική παρουσία.

Η Εθνικοκοινωνική Οικονομία βασίζεται στην ύπαρξη ισχυρού εθνικού και φυλετικού κράτους που επιθυμεί να διαφυλάξει την εθνική του ταυτότητα και τα εθνικά του κεφάλαια ζωντανά προκειμένου να παραμείνει αδέσμευτο και δυνατό. Ικανό να καταστεί ισχυρός γεωπολιτικός παίκτης στην διεθνή πολιτική και να θρέψει το λαό του δίνοντάς του ουσιαστική ευμάρεια που στηρίζεται αποκλειστικά στη δική του εργασία. Τα δύο εξαιρετικά μεγάλης σημασίας εθνικά κεφάλαια για το κράτος που στηρίζεται στην εθνικοκοινωνική οικονομία είναι οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι και το σύστημα των εργατών και των παραγωγών που δίνουν ζωή σ’ αυτούς τους πόρους.

Βασική θέση στη εθνικοκοινωνική οικονομία έχει η παραμονή του χωραφιού, του εργοστασίου και της θάλασσας σε χέρια ελληνικά. Ειδικά στην περίπτωση της Πατρίδος μας η οποιαδήποτε εξάρτηση είναι ανεπίτρεπτη δεδομένης της επάρκειας προσφερόμενων αγαθών. Όπως ακριβώς η θωράκιση των συνόρων διασφαλίζει την εθνοφυλετική μας καθαρότητα, έτσι ακριβώς και η κάλυψη των εσωτερικών αναγκών σε τροφοδοσία και απασχόληση επιτρέπει την ελευθερία κινήσεων και την αποφυγή πιέσεων από τη μέγγενη της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Το Κράτος λοιπόν οφείλει να πραγματοποιήσει την πιο αποφασιστική επένδυση. Να προβεί στην εσωτερική επένδυση και την οικονομική ενίσχυση των παραγωγικών του υποδομών με την εθνικοποίηση που θα επεκταθεί φυσικά και στις ενεργειακές πηγές του. Η δε λειτουργία των εργασιακών χώρων να πραγματοποιηθεί ισόρροπα σε κάθε γωνιά της ελληνικής γης ώστε να κρατηθεί και να αυξηθεί ο ελληνικός πληθυσμός στις πλέον απομακρυσμένες εστίες του δίνοντας αυξημένη οικονομική υπεραξία και άμεση λειτουργία των υποδομών στον αγροτικό, θαλάσσιο, υποθαλάσσιο και ενεργειακό πλούτο μας. Το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, η ηλιακή και η αιολική ενέργεια είναι εδώ αλλά τα συμφέροντα αλλού και ανθελληνικά.

Η Εθνικοκοινωνική Οικονομία έχει επίσης ως κεντρικό σημείο αναφοράς την παροχή εργασίας σε όλα τα μέλη της λαϊκής φυλετικής κοινότητας. Καμία απώλεια εργατικής θέσης και κανένα άνοιγμα στην διεθνή αγορά εργασίας δεν πρόκειται να συμβεί αν δεν εξαλειφτεί πλήρως η εγχώρια ανεργία. Σκοπός είναι η πλήρης ενεργοποίηση και αξιοποίηση της Εθνικής Εργατικής Τάξης και του Εθνικού Παραγωγικού Κεφαλαίου που θα κληθούν να συνεργαστούν με την άμεση παρέμβαση του Εθνικού Κοινωνικού Κράτους.

Αντί της επιδοτήσεως της ανεργίας των Ελλήνων και της εργασίας των αλλοδαπών, στην Εθνικοκοινωνική Οικονομία η κρατική επιδότηση θα στραφεί αποκλειστικά στην πρόσληψη και την απασχόληση των Ελλήνων. Η ισόρροπη γεωγραφική ανάπτυξη αφορά και το εργατικό δυναμικό. Το δε παραγόμενο εθνικό προϊόν θα αποδώσει μέρισμα στον Έλληνα Εργαζόμενο και οικονομική ισχύ στο Ελληνικό Κράτος για να χρηματοδοτήσει τόσο την λαϊκή εισοδηματική πολιτική όσο και την εθνική επιρροή.

Είναι καιρός πλέον ο ελληνικός λαός να προβεί σε καθαρές επιλογές. Να σταθεί στο πλευρό του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού ως κύριος της υπάρξεώς του ή με το κόμμα των νεοταξικών κομμάτων ως δούλος του διεθνιστικού νεοταξισμού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: