ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 1-10-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο άνθρωπος έχει καταστεί αναλώσιμο είδος, υπηρέτης και ον ανεκτικό για την αστική δημοκρατία και τήν σιωνιστική παγκοσμιοποίηση εφόσον υπακούει στις εντολές των τυράννων του. Η ιερότητα τής ανθρώπινης ζωής και τής εθνικής αξιοπρέπειας έχουν εκμηδενιστεί από τούς εχθρούς Θεού και Ανθρώπου που επιδιώκουν την εξάλειψη των ανυπότακτων Μαχητών Πίστεως και Ελευθερίας και την πτώση των Ελεύθερων Εθνών.

 

Η μείωση τού ανθρώπινου πληθυσμού εφαρμόζεται στους εσχατολογικούς καιρούς τού σιωνιστικού νεοταξισμού με την χρήση βιολογικών τρόπων και όπλων. Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι και οι πολιτικοί τους υπάλληλοι χρησιμοποιούν ως προσχήματα και μέσα εφαρμογής τού ελέγχου μίας ελάχιστης και ασύνορης ανθρωπότητας την οικονομική κρίση, τις πανδημίες, την έλλειψη σίτισης, τον δημογραφικό μαρασμό και άλλα συναφή ζητήματα για να επιβάλλουν στους λαούς την απομόνωση και τον αφανισμό.

 

Οι εχθροί των εθνών, εχθροί Θεού, Φυλής, Πατρίδος και Οικογένειας συνάμα, στοχοποιούν τα δήθεν ελεύθερα έθνη εκ των έσω χρησιμοποιώντας ως όπλα τους τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν. Και τελικός τους σκοπός είναι ο αφανισμός τής ανθρώπινης ζωής και τής εθνικής αξιοπρέπειας ως φαρμακερή δήθεν λύση. Οι πολιτικοί αγύρτες τού ψευτορωμέικου τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας μέσα από τούς πολιτικούς τους διαλόγους και τις διεθνείς συνάξεις των παγκόσμιων εντολέων τους ζητούν ανοικτά και δημόσια τον σχηματισμό παγκόσμιας διακυβέρνησης.

 

Τα δήθεν υγειονομικά, κλιματικά και οικονομικά μέτρα που ακολουθούν έχουν θυμώσει τον ελληνικό λαό που πειθαναγκάζεται ωστόσο δυστυχώς ακόμη ως εθελόδουλη μάζα. Ήδη η συρρίκνωση τής εθνικής παραγωγής και οι ληστρικοί φόροι έχουν οδηγήσει την αγορά των τροφίμων σε μέγιστο κόστος, όταν τα ίδια ακριβώς αγαθά πωλούνται σε πολύ μικρότερες τιμές στο εξωτερικό. Η στέγαση και η διατροφή εξαντλούν πολύ γρήγορα εντός τού μηνός το οικογενειακό εισόδημα.

 

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με επίσημα διεθνή στοιχεία, όσα χρέη έχουν μόνον η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ χωριστά, δεν έχουν όλα τα κόμματα συνολικά από 11 χώρες τής Ευρώπης. Κι όλα αυτά όταν το παγκόσμιο χρέος των απανταχού δημοκρατών έχει αυξηθεί στα 312 τρις δολάρια λόγω τής δήθεν φτηνής πράσινης ενεργειακής μετάβασης. Παράλληλα προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς η βιομετρική ταυτοποίηση τού προσώπου και των συναλλαγών του διευκολυνόμενη από την γνωστή παγκόσμια Συμφωνία τού Μέλλοντος μέσω τού ΟΗΕ.

 

Οι εκπρόσωποι των χωρών μελών τού συγκεκριμένου ψευτοσυμμαχικού οργανισμού αποφάσισαν στις περιπτώσεις που σημειώνονται γεγονότα όπως πανδημίες, κλιματική τάχα ανάγκη και κινήσεις εφοδιαστικής αλυσίδας, να εφαρμόζονται υποχρεωτικά όλες οι κατασκευασμένες λύσεις από όλα τα κράτη μέλη ταυτόχρονα. Αυτή η μέθοδος θα ακολουθείται, μάς λένε τα νεοταξικά τρωκτικά, σε όλες τις περιπτώσεις που προκαλούν παγκόσμιο σοκ με ενιαίο τρόπο, σκοπό και χρονοδιάγραμμα.

 

Έλλην λοχαγός και στρατιωτικός ιατρός που το 2021 μηνύθηκε επειδή μίλησε για τις αρνητικές παρενέργειες των γνωστών εμβολίων τού εργαστηριακού κορονοιού στερούμενος θέσης εργασίας και μισθού, αθωώθηκε εν τέλει πανηγυρικά στο Στρατοδικείο Αθηνών. Την ίδια στιγμή στην Ιρλανδία σχεδιάζεται πιλοτικά η υποχρεωτική τέλεση εμβολίων σε νέες πανδημίες με την απειλή συλλήψεως των απείθαρχων, σύμφωνα με νόμο που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση.

 

Οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες ταυτόχρονα έχουν προωθήσει στην ελληνική κοινωνία την εξαχρείωση των ηθών και την επιβολή τής ανηθικότητας με στόχο τα παιδιά μας, την διάλυση τής ελληνικής οικογένειας και τον αφανισμό τής Ελληνικής Φυλής. Είναι η εξάπλωση των αφύσικων συμπεριφορών μέσα από πρότυπα και νόμους. Κι έτσι λοιπόν μάθαμε ότι έχει αυξηθεί η παραβατικότητα ανηλίκων με τη σύλληψη 9000 παιδιών στο φετινό οκτάμηνο. Βέβαια την ίδια στιγμή συνεχίζεται να αυξάνεται η ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων, αλλά κανείς συστημικός παράγοντας δεν προσμετρά την συμβολή τους για... αντιρατσιστικούς λόγους. Στα δε σχολεία ενθαρρύνεται η εξαίρεση των μαθητών από τα θρησκευτικά αλλά επιβάλλεται η παρακολούθηση τής ανώμαλης σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

 

Είναι πρόδηλη η εμφάνιση τής αντίχριστης και αντεθνικής παγκόσμιας διακυβέρνησης τού σιωνιστικού νεοταξισμού που στον έσχατο βαθμό έχει προετοιμάσει έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Φόβος, βία, εξαθλίωση, μείωση ανθρώπινου πληθυσμού και εθνών εφαρμόζονται με όλους τούς τρόπους. Η Ελλάς όμως ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά σε εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες και τα παιδιά μας. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς που θα αναστήσουμε οπωσδήποτε ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά σε εμάς τούς Πιστούς Έλληνες που αγαπούμε με πάθος τον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια, τον Ελληνικό Πολιτισμό και τα Ελληνόπουλα Παιδιά μας.

 

Η Ελλάς είναι προορισμένη ως Απόστολος και Ηγέτιδα Δύναμη Πίστεως και Ελευθερίας των εθνών να ζήσει και θα ζήσει οπωσδήποτε και αιώνια. Κι εμείς οι Πιστοί Έλληνες είμαστε οπωσδήποτε Εθνικιστές και Εθνικοκοινωνιστές. Η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Αγωνιστές Έλληνες των Εθνικών Αξιών και Ιδανικών της. Διεθνιστές και βάρβαροι προδότες, το έχουμε πει ξεκάθαρα και θα το κάνουμε πράξη οπωσδήποτε, δεν χωράνε διόλου ανάμεσα μας. Η υγεία τού Έλληνα Ανθρώπου, η ανάπτυξη τής Ελληνίδας Γης και η διαπαιδαγώγηση τής Ελληνικής Νεολαίας είναι ο οδικός μας χάρτης που οδηγεί με βεβαιότητα στην εθνική κυριαρχία τής Ελλάδος και την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής.

 

Η Εθνικιστική Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας βασίζεται στην Πίστη, την Εθνική μας Κυριαρχία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη μέσα από την Ενότητα, την Δύναμη και την Τόλμη τού Ανίκητου Ελληνισμού μας. Εμπρός λοιπόν αδέρφια μου. Ας πάρουμε την ζωή τού Ελληνικού Έθνους στα χέρια μας και ας αναδείξουμε την Εθνική μας Αξιοπρέπεια ως Τρανή Ελλάς, Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος των παιδιών μας. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε Χρυσή την Αυγή στον ορίζοντα τού Ελληνισμού μας.