ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΑΙΜΑ. ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

ΑΘΗΝΑ 25-6-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ζούμε στις εσχατολογικές ημέρες απολογισμού τού νεοταξικού κατοχικού καιρού. Οι προθέσεις των τυράννων τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και των κατά τόπους πολιτικών τους υπαλλήλων αποκαλύπτονται απόλυτα και κυνικά. Όμως το κυριότερο τούτες τις στιγμές όπλο μας είναι να ανασύρουμε στην Ιερή Ελλάδα μας την έως σήμερα φυλακισμένη εθνική μας συνείδηση, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να σπάσουμε τα δεσμά τής δουλείας που έως σήμερα ανεχτήκαμε.

 

Στις αρχές τού περασμένου αιώνα ο σύγχρονος Εθνεγέρτης Ίων Δραγούμης είχε γράψει ένα σαφές μα και προφητικό πόνημα με τον χαρακτηριστικό τίτλο Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα. Στο συγκεκριμένο πόνημα ο Ίωνας καλούσε τον Έλληνα τού καιρού εκείνου να εγερθεί από τον λήθαργο και να λευτερώσει το Γένος των Ηρώων του. Αυτό ακριβώς καλούμαστε σήμερα να πράξουμε οπωσδήποτε πλέον κι εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες.

 

Η Πατρίδα μας, η Γη Τού Φωτός Ελλάς είναι όντως γεννημένη και αναθρεμμένη μέσα από φλογερούς αγώνες Τρανών Ελλήνων των περασμένων μεγαλείων ως Μαρτύρων και Ηρώων Χώρα με Αίμα Τίμιο. Η Πίστη, ο Πολιτισμός, η Ελευθερία, η Φυλετική Τιμή, η Εθνική Συνείδηση, η Οικογένεια, τα πάντα χτίστηκαν, διασώθηκαν και διαδόθηκαν με πηγή τον Μαχόμενο Ελληνισμό μας. Κι όσες πάλι φορές ο γνωστός εχθρός Θεού και Ανθρώπου θέλησε να γκρεμίσει τον Οίκο Τού Θεού και το Κάστρο τού Έθνους για να χτίσει τήν γνωστή παγκόσμια τυραννία του, πάντα ερχόταν στα αιματοβαμμένα χώματα τού Έλληνα Πολεμιστή για να σβήσει την φλόγα τής λευτεριάς κάθε δήθεν λεύτερου λαού.

 

Όμως κάποια στιγμή ο εχθρός ανέσυρε το έσχατο όπλο του, την προβιά τού ελληνόφωνου Εφιάλτη, τούτη τη φορά όμως όχι στο πεδίο τής μάχης αλλά τής πολιτικής αναισχυντίας. Η παλαιά Κοσμοκρατόρισσα Ελλάς που έχτισε ζωή και συνέτριψε τυράννους σιώπησε και ο Ελληνισμός μας ανέχτηκε το ψευτορωμέικο και την δουλεία την αναίμακτη ως οικειοθελή τρόπο υποταγής και συναλλαγής καθημερινής. Η χώρα μας μετατράπηκε σε μία αόρατη φυλακή δίχως κάγκελα, ένα υποτελές πολιτικό στρατόπεδο αιχμαλώτων με ψήφο και υποκλίσεις ραγιάδικες.

 

Ο ατομισμός γκρέμισε το πατριωτικό σθένος και η πίστη εγκαταλείφθηκε μπροστά στα ψεύτικα μεγαλεία των τυράννων με την ψεύτικη ελληνική λαλιά και τον ψεύτικο ανθρωπισμό. Αν θέλουμε να δούμε αδέρφια μου την αλήθεια μα και την γιατρειά των πληγών μας, ας κοιτάξουμε με θάρρος στον καθρέφτη μας. Κι ύστερα να θυμηθούμε τα λόγια και τις εξιστορήσεις των δικών μας ανθρώπων. Ότι η γνήσια Ελληνίδα Ελευθερία θέλει πάντα αρετή και τόλμη.

 

Ο Έλλην κοιτάζει πάντα την ζωή στα μάτια και παίρνει επάνω του τις ευθύνες των δικών του πράξεων. Ξέρει πολύ καλά μέσα από την εθνική του αυτογνωσία την Ελληνίδα Ιστορία που γράφτηκε με Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα και την λογαριάζει ως πυξίδα ασφαλείας. Αναγνωρίζει τα λάθη του για να μην τα επαναλάβει και προβαίνει στην Εθνική Αντεπίθεση με Πίστη, Ενότητα και Δύναμη για την αναγέννηση τής Ελληνικής Φυλής.

 

Τι έγινε στις ημέρες τής δημοκρατικής ελευθερίας τάχα μου εδώ και τόσα χρόνια; Ο κακός χαμός. Όμως τις τελευταίες ημέρες που επελαυνει ο σατανάς τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης το κακό πολλαπλασιάστηκε. Είδαμε πιο πριν τα δάνεια τα τοκογλυφικά με τα εθνικά λεγόμενα χρέη για λευτεριά και για καλοζωία τάχα μου. Είδαμε την εγκατάλειψη τής παραγωγής και τα επιδόματα τής εφήμερης συντήρησης. Είδαμε την παράδοση τής οικονομίας και τής κοινωνίας τής ελληνικής στην ξενοκρατία. Είδαμε πανδημίες και εμβόλια και κλιματικές κρίσεις, εργαστήρια, βιολογικά όπλα και ζωές χαμένες.

 

Στα δε εθνικά μας ζητήματα οι διαχρονικοί πολιτικοί Εφιάλτες, αφού παρέδωσαν με διχασμούς σκόπιμους ελληνικά εδάφη και ψυχές στους γειτονικούς μας βαρβάρους, προχωράνε σε πλήρη ξεπούλημα εθνικής κυριαρχίας και αυθυπαρξίας με αναγνώριση πλαστών βαρβαρικών μειονοτήτων και νέας κατοχής. Αλλά δεν σταματούν εκεί οι νεοταξίτες, ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι. Βλέπουν την σιωπή, την ψήφο και την υπόκλιση τού ραγιά και συνεχίζουν.

 

Έξυπνη πόλη των δεκαπέντε λεπτών μάς λένε ότι έρχεται με την χρήση αισθητήρων, ψηφιακών μέσων παρακολούθησης και τεχνητής νοημοσύνης. Θα μπορούμε λένε να εξυπηρετούμαστε και να μάς κατευθύνουν μηχανικά και απρόσκοπτα μέσα σε δεκαπέντε λεπτά για όλες τις ανάγκες μας. Έρχεται όπως ακούμε κι αυτό το νεοταξικό φρούτο. Κάποιοι μιλούν ήδη για τον χώρο τού παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό.

 

Το ψηφιακό χρήμα, η ψηφιακή πιστοποίηση, η ηλεκτρονική ταυτότητα και ο προσωπικός αριθμός τού πολίτη έρχονται ήδη με βήμα γοργό. Και από κοντά έρχεται πόλεμος όχι απελευθερωτικός υπόδουλων Ελλήνων αλλά ο τρίτος παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος των παγκοσμιοποιητών τυράννων για την κατάλυση των δήθεν ελεύθερων εθνών. Οι ψευτοσύμμαχοι στο ΝΑΤΟ ετοιμάζουν σύνοδο κορυφής για να μάς επιβάλλουν την υποχρεωτική παραχώρηση οπλισμού προς την Ουκρανία και την υποχρεωτική συμμετοχή στο μακελειό Δύσης και Ανατολής.

 

Ο Ελληνισμός όμως ψηφίζει, γκρινιάζει, σκύβει και σέρνεται. Γίνεται μειοψηφία στον τόπο των Πατέρων του, βυθίζεται στην ανεργία, την φτώχια, τήν πείνα, την ενδοφυλετική φαγωμάρα αλλά και τις οικογενειακές γκρίνιες. Κι ύστερα τέλμα, εθελοδουλία και εθνική αυτοχειρία. Ως εδώ Ελληνίδες και Έλληνες!!! Εγέρθητω!!! Να κοιτάξουμε κατάματα στον καθρέφτη τής ψυχής μας και να ομολογήσουμε τις ευθύνες μας. Κι ευθύς αμέσως να αναδείξουμε την μία και μόνη αληθινή οδό τής εθνικής μας σωτηρίας.

 

Όλα περνούν από τα χέρια τού Μαχόμενου Αληθινού Ελληνισμού μας. Κάθαρση, Πίστη, Ενότητα, Δύναμη και Νίκη. Πίστη στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια. Κάτω το ψευτορωμέικο. Ζήτω το Ελληνικό Έθνος, ο ένας και μόνος ιδιοκτήτης τού Ελληνικού Κράτους. Εθνική Αλληλεγγύη, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Εθνική Ισχύς. Όχι στην Νεοταξική υποταγή τής ειρηνικής τάχα υποδούλωσης. Όχι στους σταυρωτήδες Θεού και Ανθρώπου με τα αλαζονικά αιματηρά τους σχέδια.

 

Αγία και Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Το Ελληνικό Έθνος να λειτουργήσει ως ένα Σώμα με τον Ελληνισμό μας ενιαίο κύτταρο τής Φυλής μας. Να ζωντανέψουμε τις Παραδόσεις και το Μεγαλείο τής Ελληνικής Φυλής. Πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική λεύτερη. Ο Εθνικός Κοινοτισμός ως κοινός τρόπος και τόπος λήψεως αποφάσεων και πράξεων θα γίνει πραγματικότητα. Η θέση ημών των Ελλήνων Εθνικιστών και Ελληνορθόδοξων Εθνικοκοινωνιστών είναι σαφής. Ο σύμμαχός μας είναι γνωστός, ένας και μοναδικός. Πίστη, Πατρίδα και Δόρυ Ελληνικό. Θεός, Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός και Φρουρός ο Εθνικός Στρατός.

 

Η Ελλάς τής καρδιάς μας σηκώνει το Εθνικό της Ανάστημα και εγείρει το Εθνικό Φρόνημα στις καρδιές των παιδιών μας και ολάκερου τού Ελληνισμού μας. Θέλουμε Ελευθερία. Επομένως ας την κατακτήσουμε. Τίποτα δεν χαρίζεται στον κόσμο αυτό. Εμπρός λοιπόν. Το Τίμιο Αίμα των Προγόνων μας το απαιτεί. Να γίνουμε ξανά και για πάντα Αγίων και Ηρώων Χώρα. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας ή σβήνουμε από τον κόσμο των ζωντανών.  Επομένως θάβουμε τα λάθη μας και συντρίβουμε προδότες και βαρβάρους. Παίρνουμε τήν Πατρίδα στα χέρια μας και χτίζουμε τήν Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας. Ότι ο Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Καλή μας Νίκη με την Ανατολή μίας πλέριας και ολόχρυσης αυγής τού Ελληνισμού και τήν Ιερή Ελλάδα μας στην κορυφή τής οικουμένης.

 


ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΑΘΗΝΑ 21-6-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Τα ανθρώπινα δικαιώματα βρίσκονται καθημερινά στην ημερήσια διάταξη την ίδια στιγμή που η ελευθερία τού λαού και η κυριαρχία τού έθνους έχουν καταλυθεί από τους εμπόρους των δικαιωμάτων. Είναι οι πολιτικοί πραματευτάδες που μιλούν για την ανάγκη προστασίας τής δημοκρατίας αγνοώντας εσκεμμένα την ορθή έννοια τού πολίτη. Ελεύθερος πολίτης είναι εκείνος πού ελέγχει απόλυτα την κυριότητα τής Γης των Πατέρων του, δηλαδή τής Πατρίδος του και ασκεί τις εξουσίες τής Φυλής που τον γέννησε ως ενιαία Εθνική Κοινότητα. Είναι το δικαίωμα και συνάμα ιερό χρέος τής διατήρησης και υπεράσπισης τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας που υπαγορεύεται από την πνευματική περιουσία που μας παρέδωσε ο σοφός Ηρόδοτος.

 

Έλλην λοιπόν είναι με σαφήνεια εκείνος που εκφράζει και ανήκει στο Θεό Δημιουργό, την Ελληνική Γλώσσα, το Ελληνικό Αίμα, την Ελληνική Φυλή και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Ότι η Ελληνικότητα προσδιορίζεται με σαφήνεια από το ομόθρησκον, το ομόγλωσσον, το όμαιμον, το ομόφυλον και το ομότροπον. Στις κατοχικές νεοταξικές ημέρες που ζούμε οι διεθνιστές τύραννοι που έχουν διατηρήσει εσκεμμένα μονάχα την ελληνική γλώσσα, έχουν διαστρέψει όλες τις υπόλοιπες προσδιοριστικές έννοιες της Εθνικής μας Ταυτότητας την οποία αρνούνται. Όταν όμως αρνείται κάποιος την έννοια και την ύπαρξη τού Έθνους, αυτός δεν είναι φρουρός αλλά τύραννος τού λαού και επομένως διεθνιστής.

 

Ο Φρουρός τού ελληνικού λαού είναι οπωσδήποτε υπερασπιστής τής συνολικής Ελληνικότητας, τόσο τής Εθνικής Ταυτότητας όσο και τής Πατρίδος. Ο Φρουρός τού ελληνικού λαού είναι δηλαδή οπωσδήποτε Εθνικιστής. Όταν λοιπόν μιλάμε για πολίτευμα αναφερόμαστε στους κανόνες τής συμπεριφοράς τού πολίτη τής Εθνικής Κοινότητας που διαμορφώνει ο ίδιος. Και όταν μιλάμε για δημοκρατία μιλάμε για την άσκηση των εξουσιών από τον ίδιο τον λαό, επομένως από την ίδια την Εθνική Κοινότητα μέσα από μία ξεκάθαρη Λαϊκή Εθνοκρατία. Ο Εθνικισμός λοιπόν αποτελεί ξεκάθαρα την γνήσια πολιτική φωνή τού Ελληνισμού. Είναι η Αρχέγονη και γνήσια Ελληνική Βιοθεωρία και Κοσμοθεωρία τού Εθνικοκοινωνισμού που εκφράζεται με την Εθνική Ισχύ, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Πίστη τού Ανίκητου Ενωμένου Ελληνισμού.

 

Όμως οι αρνητές τού Έθνους προσδιόρισαν το κράτος ως μία διάτρητη πολυπολιτισμική κοινωνία με ανοικτά σύνορα και εξουσία την επιτήρηση των γνωστών δήθεν μεγάλων δυνάμεων τού κόσμου. Αυτοί που κραυγάζουν πώς είναι δημοκράτες, οι επίορκοι διεθνιστές, στην πραγματικότητα είναι εντολοδόχοι του νεοταξισμού και τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Είναι διάδοχοι των πολιτικών που οι πρόγονοι μας γνώρισαν το 1821 ως αγγλόφιλους, γαλλόφιλους και ρωσόφιλους που εξελίχθηκαν σε φιλελεύθερους, κεντρώους, αριστερούς και τα γνωστά κομματικά τους παραμάγαζα.

 

Είναι όλοι αυτοί οι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας τους που υπέγραψαν τα μνημόνια επίλυσης τάχα τού δήθεν εθνικού μας χρέους, δεσμεύοντας την εθνική μας κυριαρχία στον νεοταξισμό και τους τοκογλύφους του. Είναι αυτοί που διέλυσαν την εθνική παραγωγή, την εθνική οικονομία, την εθνική άμυνα, την εθνική εργασία, την εθνική ασφάλεια. Αυτοί μάς φέρανε πολυεθνικές, ευρώ, λαθροεισβολείς, εγκατάλειψη επαρχίας και γεωφυσικών πόρων, εχθρικές διεκδικήσεις και κατοχές ελληνικών εδαφών και ψυχών.

 

Οι σημερινοί δημοκράτες μάς φέρανε ουσιαστικά το πολίτευμα τής νεοταξικής τυραννίας και πείσανε τον ελληνικό λαό ότι επειδή είναι πολύ αδύναμος τάχα μου, πρέπει να δεχθεί την παγκοσμιοποίηση των σταυρωτήδων Θεού και Ανθρώπου. Τώρα όμως που ανεβαίνει ο Εθνικισμός στην Ευρώπη, οι διεθνιστές μιλούν για τον λεγόμενο κατά αυτούς ακροδεξιό κίνδυνο. Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί έχουν φροντίσει πιο πριν να διχάσουν και να φυλακίσουν τον Αληθινό Ελληνικό Εθνικισμό. Τώρα πλέον οι κεντρώοι και οι αριστεροί τής δύσμοιρης Ελλάδος μας θέτουν μέσα από τις δημοσκοπήσεις τους ως στόχο να πείσουν τον ελληνικό λαό για την σύμπτυξη τής κεντροαριστεράς μέσα από ενιαίο πολιτικό πρόγραμμα και κόμμα.

 

Ήδη στην φιλελεύθερη κυβέρνηση η κεντροαριστερά έχει κληρονομήσει τους εταίρους της και ο δρόμος μιας λεγόμενης ευρείας δημοκρατικής συγκυβέρνησης ανοίγει. ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και οσονούπω ΝΔ και κάθε συνεταίρος τους ονειρεύονται μια κυβέρνηση ανύπαρκτης εθνικής σωτηρίας ενάντια στον δήθεν ακροδεξιό κίνδυνο. Ο Εθνικισμός όμως δεν εκφράζει κανένα δήθεν άκρο. Ο Εθνικισμός εκφράζει ολόκληρο τον Πιστό στις Παραδόσεις και την Εθνική του Ταυτότητα Ελληνισμό. Είναι ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας.

 

Το ψευτορωμέικο φέρνει ολοταχώς την κατάλυση τού Εθνικού Κράτους από την παγκοσμιοποίηση. Δείτε τι γίνεται επί παραδείγματι στη Γαλλία. Στο κράτος του προοδευτικού Μακρόν το χρέος είναι στο 111 τοις εκατό τού Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος και το έλλειμμα στο 5,5 τοις εκατό και η ψευτοευρωπαϊκή ένωση δεν τούς επιτρέπει την παροχή ενίσχυσης τού λαού. Κι εδώ στην ομοίως κατεχόμενη Ελλάδα μας η 4η μεταμνημονιακή έκθεση επιτήρησης τής ΕΕ μάς είπε ότι διατηρούμε την δυνατότητα εξυπηρέτησης τού δήθεν εθνικού χρέους τού ψευτορωμέικου.

 

Κατά τα άλλα βγήκαμε τάχα από τα μνημόνια μπαίνοντας σε διεθνείς επιτηρήσεις με επενδυτικές βαθμίδες εξαγοράς τής Ελλάδος μας από τα παγκόσμια νεοταξικά όργανα. Από τήν άλλη πλευρά το ΔΝΤ μιλάει για μέτρα κοινωνικής προστασίας όσων μείνουν άνεργοι από την τεχνητή νοημοσύνη τής ψηφιακής μας αιχμαλωσίας. Και οι πανδημίες διαφόρων εργαστηρίων που κλείνουν ζωές και μαγαζιά καραδοκούν τις νέες εκδόσεις τους όπως λέγεται από διάφορους ειδικούς. Οι δε γειτονικοί μας βάρβαροι ορέγονται τεχνητές μειονότητες και νέες διεκδικήσεις εδαφών μας.

 

Φτάνει πια. Όχι άλλες στείρες γκρίνιες και φωνές. Ήρθε η ώρα των πράξεων. Ο Αληθινός Ελληνισμός μας δεν είναι αδύναμος. Έχει μετατραπεί σε διχασμένο και ηττοπαθή και πρέπει να βρει ξανά και για πάντα την ενότητα και την αυτοπεποίθηση του. Αληθινός Έλλην είναι μονάχα ο Πιστός στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Να συμπεριφερθούμε λοιπόν άμεσα ως Ζωντανό Έθνος. Και Ζωντανό είναι το Έθνος που τηρεί ομοίως την Ταυτότητα, την Εργασία και την Γη του στην ψυχή και τα χέρια των δικών του παιδιών, απόλυτα και ολοκληρωτικά.

 

Κάθε Έλλην είναι ένα κύτταρο τού Εθνικού Σώματος τής Ιερής Ελλάδος μας. Τα προβλήματα τού κάθε Έλληνα θα λυθούν με συλλογική δράση κι όχι με ατομισμό. Ήρθε η ώρα να υπερισχύσει το εμείς έναντι τού εγώ και το Ενωμένο Έθνος να συντρίψει την πλαστή πάλη των τάξεων. Σύμμαχος τού Έθνους μας είναι ο Θεός μαζί με τον Ενωμένο και επομένως Ανίκητο Ελληνισμό. Τις πλαστές συμφωνίες θα τις ρίξουμε στα σκουπίδια μιας ιστορίας που δεν μας ανήκει. Το Δίκαιο τού Ελληνικού Έθνους είναι ανώτατο και απαράγραπτο συντρίβοντας πάσα αθλιότητα και προδοσία.

 

Παράταξη τού Ελληνισμού είναι μονάχα μία, η Ιερή Ελλάς. Ένας Θεός, Μία Ελλάς, Ένας Ελληνικός Λαός, Μία Ελληνική Φυλή, Ένα Ελληνικό Έθνος, Ένα Εθνικό και Λαϊκό Κράτος. Ο Ενιαίος και Αδιαίρετος Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας εκφράζει ολάκερο τον αγωνιζόμενο Ελληνισμό. Η Ελληνική Γη είναι και θα ξαναγίνει για πάντα εργαστήριο, σιτοβολώνας και κάστρο τού απόρθητου Ελληνισμού. Εθνική Παιδεία και Ελληνική Νεολαία, Εθνική Οικονομία και Έλλην Εργαζόμενος, Εθνική Ασφάλεια και Εθνικός Στρατός είναι η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς Όλων των Πιστών Ελλήνων.

 

Πάσα Ελληνική Γη και Ψυχή απόλυτα ελεύθερη σε μία Αγία και Μεγάλη Ελλάδα, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική και όχι νεοταξική και υπόδουλη. Εγγυητές ο Πιστός Ελληνισμός, ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός και ο Εθνικός Στρατός. Οι εθνικοί μας πόροι θα στηρίξουν την ελληνική οικογένεια και ο Εθνικός Κοινοτισμός μας θα ενώσει τον Ελληνισμό όπου Γης. Και στην Μητροπολιτική Ελλάδα μας θα ανθίσει η ζωή έως και το πιο απομακρυσμένο χωριό και νησί. Κι έτσι θα ανθίσει Χρυσή η Αυγή τού Ελληνισμού στην Ελλάδα τής καρδιάς μας ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος.

 

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ . ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

ΑΘΗΝΑ 18-6-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η υποκρισία τού ψευτορωμέικου ελληνόφωνου νεοταξισμού είναι πλέον εξόφθαλμη και εξοργιστική όταν η φτώχια και η κοινωνική ανασφάλεια τού ελληνικού λαού αυξάνονται ραγδαία. Κυβερνητικός ανασχηματισμός πολιτικών προσώπων και όχι προθέσεων, αρχηγικές ανακατατάξεις αντιπολιτευτικές και ξωπίσω παρελάσεις ντροπής και διασκέψεις προδοσίας κουβαλούν το νεοταξικό χάος τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Κουβέντα μεγάλη γίνεται για την ανάγκη αλλαγών και επανεκκίνησης μέσα σε μία πολιτική κατάσταση σήψης και υποταγής συνειδήσεων. Οι πολιτικοί τύραννοι διαβλέπουν την πίεση και την έντονη συναισθηματική φόρτιση που απλώνεται στην ελληνική κοινωνία και φοβούνται την ώρα και την στιγμή που αυτή η λαϊκή αγανάκτηση θα λάβει σαφές σχήμα εθνικής αντεπίθεσης. Είναι αυτός ακριβώς ο λόγος που τηρούν αιχμαλωτισμένο και διχασμένο τον Ελληνικό Εθνικισμό τόσο μέσα από το δήθεν έγκλημα τής Εθνικής Ιδέας όσο και μέσα από την υποκίνηση εμπόρων ενός φκιασιδωμένου δήθεν πατριωτισμού.

 

Όμως ο Εθνικισμός είναι η μόνη ζωντανή ιδέα και η απόλυτη φωνή έκφρασης τής πίστης και τής αγάπης των Ελλήνων στο Θεό, την Ελληνική Φυλή και την Ελληνική Οικογένεια. Είναι η Εθνική μας Ταυτότητα που θέλουν οι διεθνιστές υπάλληλοι τής παγκοσμιοποίησης να ποδοπατήσουν για να αφανίσουν τον Ελληνισμό μας. Όσον αφορά λοιπόν την ανάγκη μίας επανεκκίνησης, αυτή υφίσταται όντως αλλά από τήν πλευρά τής ανατάξεως και τής αναγεννήσεως τής Αληθινά Ελεύθερης Ελλάδος.

 

Είναι η ζωντανή και ακμαία Ελλάς που έχει ξεκάθαρο σκοπό την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής μέσα από τήν κατίσχυση των αξιών και των ιδανικών της, συντρίβοντας οριστικά τα μισελληνικά στίφη που την έχουν ζώσει. Είναι η επανεκκίνηση για την οποία καλούμε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές τον Ενωμένο Ελληνισμό μας μακριά από τα πλαστά κομματικά τείχη τού λεγόμενου δημοκρατικού τόξου για να ανακτήσουμε την ελευθερία και την ισχύ ψυχών και εδαφών ελληνικών. Να χτίσουμε ένα νέο Ελληνικό Πολιτισμό με χέρια αληθώς έντιμα και ελληνικά και να φέρουμε τήν ανάπτυξη τής Πατρίδος μας με τον μόχθο μας και τις Παραδόσεις μας.

 

Οι διεφθαρμένοι ελληνόφωνοι τύραννοι τουναντίον επικαλούνται τον λαό και τις ελευθερίες του μέσα από την καλλιέργεια τής διαστροφής και των κοινωνικών ανισοτήτων. Προχωρούν ξεκάθαρα στην διενέργεια πράξεων με τις οποίες βαπτίζουν το ανήθικο ως ηθικό, το άδικο ως δίκαιο και την σκλαβιά ως ειρήνη. Μέσα σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο το ψευτορωμέικο πολιτικό καθεστώς αποφάσισε να μολύνει την αιματοβαμμένη από τις θυσίες Ελλήνων Εθνομαρτύρων Θεσσαλονίκη μας με την ευρωπαϊκή ανώμαλη υπερηφάνεια των κίναιδων. Κι ενώ κάποιοι τάχα μου Πατριώτες φέρνανε αντιρρήσεις, τώρα πλέον γίνονται καταδεκτικοί εφόσον τηρηθεί η τάξη.

 

Παράλληλα τούτες τις μέρες που συμπληρώνονται έξι χρόνια από την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών για την δήθεν Βόρεια Μακεδονία των Σκοπίων, τα ιδρύματα των πρωτεργατών τής συγκεκριμένης συμφωνίας κάνανε διεθνή διάσκεψη εν Αθήναις. Κι έτσι λοιπόν μάθαμε ότι το ινστιτούτο Τσίπρα και το ίδρυμα Ζάεφ προέβησαν στην γνωστή διάσκεψη για την ειρήνη και τήν βιώσιμη ανάπτυξη τάχα μου. Οι δε κρατικές αρχές απαγόρευσαν την ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας τής Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων "Κοινό των Μακεδόνων" έξωθεν τού ωδείου Αθηνών με την επίκληση κινδύνων για την δημόσια ασφάλεια και διατάραξη τής κοινωνικοοικονομικής ζωής.

 

Εις ότι αφορά τις λεγόμενες παρελάσεις τής ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας, κανείς δεν έχει δικαίωμα να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, να προπαγανδίζει την παράνοια και να προσβάλλει την ελληνική οικογένεια. Και βέβαια να θυμίσουμε ότι στην αρχαία Ελλάδα υπήρχαν νόμοι πλήρους εξάλειψης αντίστοιχων φαινομένων. Και στο ζήτημα τής ειρήνης και τής βιώσιμης ανάπτυξης, αυτά τα αγαθά καθιερώνονται μόνον όταν το δίκαιο συντρίβει ολοσχερώς το άδικο.

 

Η αναφορά στην Μακεδονία μας, με οποιονδήποτε επιθετικό προσδιορισμό σε μία συγκεκριμένη περιοχή σημαίνει ότι εκεί υφίσταται Ελλάς. Θυμίζουμε την Δοϊράνη, την Γευγελή, το Μοναστήρι, την Αχρίδα και άλλες ακόμη περιοχές που είναι ελληνικές με ελληνικούς πληθυσμούς υπό σκοπιανή κατοχή. Για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές δεν υπάρχουν χαμένες αλλά προσωρινά αλύτρωτες Ελληνικές Πατρίδες που θα ελευθερώσουμε. Σε αντίθεση με τούς διεθνιστές των οποίων το αριστερό σκέλος με το κεντροδεξιό υπογράφουν και εφαρμόζουν εκατέρωθεν τον εθνικό αφανισμό. Όλοι αυτοί δεν είπαν τίποτα όταν οπαδός τής ποδοσφαιρικής Αλβανίας προσφάτως έφερε χάρτη που εμφάνιζε την Κέρκυρα, τα Ιωάννινα και τα Γρεβενά με χρώματα αλβανικά μέσα από την αλβανική τηλεόραση. Η Βόρειος Ήπειρος όμως στενάζει, αλλά είναι και θα ξαναγίνει ελληνική για πάντα.

 

Εις ότι αφορά αυτούς τούς επαγγελματίες δημοκράτες που μιλάνε για διαφορετικότητες και ισότητες, είναι αυτοί που έχουν οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην ανεργία, στην υπογεννητικότητα και την φτώχια. Είναι οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τύραννοι που φορολογούν με νεοταξικά χαράτσια τον Ελληνισμό μας και όταν καλούνται να αποδώσουν τον μόχθο τής εργασίας στον λαό μας, τότε μάς σπρώχνουν στα χέρια τοκογλύφων για να εξασφαλίσουμε ένα πιάτο φαί. Τα ενεχυροδανειστήρια έχουν γίνει πιο πολλά από τα φαρμακεία άθλιοι.

 

Φτάνει πια.  Κάθε Αληθινός Έλλην είναι και μία ανάσα τής Ελλάδος μας. Και η Ζωντανή Ελλάς είναι μέγιστο χρέος μας ιερό προς τα παιδιά μας, προς τούς προγόνους μας, προς την εθνική μας συνείδηση και τήν ακεραιότητα τής Ελληνικής Φυλής. Κάθε Έλλην πρέπει να πράξει τούτο το χρέος με την σκέψη ότι από εκείνον και μόνον εξαρτάται η ζωή τής Ελλάδος, όπως πολύ σωστά είχε πει και ο Εθνικοκοινωνιστής πρόγονος μας Ίων Δραγούμης.

 

Ήρθε η ώρα να βαδίσουμε εμπρός ως ενιαία και αδιάσπαστη Εθνική Κοινότητα, στην Μητροπολιτική Ελλάδα και την Ομογένεια, συντρίβοντας τα πλαστά διαχωριστικά πολιτικά τείχη που μάς βάλανε δημοκρατικά. Και επειδή ακριβώς αναφέρθηκα στην Μακεδονία μας, να αναφερθώ και στον Μέγιστο των Ελλήνων Αλέξανδρο που δολοφόνησαν οι νεοταξίτες σταυρωτήδες τού καιρού του. Ο Μέγας Αλέξανδρος λοιπόν είπε, και έχει καταγραφεί ιστορικά, ότι «ευγνωμονεί τοις θεοίς ότι ΕΓΕΝΝΗΘΗΝ ΕΛΛΗΝ».

 

Η Ιερή Γη τού Φωτός Ελλάς προορίζεται να ζήσει Αιώνια ως Αγία και Μεγάλη Ελλάς, ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Ότι έγινε μία φορά, μέλλει και θα συμβεί ξανά και για πάντα. Πανελληνισμός, Πίστη, Ενότητα και Νίκη. Οι γεωφυσικοί μας πόροι, η εργασία, η οικονομία και η ανάπτυξη θα αποδοθούν με εθνικούς όρους σε χέρια ελληνικά, απόλυτα και ολοκληρωτικά με την έννοια ενός νέου Ελληνικού Πολιτισμού.

 

Τοκογλύφοι, αήθεις προδότες και βάρβαροι δεν χωρούν στον Γενναίο Ελληνισμό μας. Λευτεριά σε κάθε Γη και Ψυχή Ελληνική. Η Αλήθεια και το Δίκαιο τού Ελληνικού Έθνους διασφαλίζουν τήν Αιώνια Ζωή και την Δίκαιη Ειρήνη στην Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάδα μας. Πάντα λέω ότι τις ιδέες μου θα τις κάνω πράξη. Και το εννοώ απόλυτα. Ιδού ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας. Καλή μας Νίκη για την Ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας.

 

 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΑΘΗΝΑ 14-6-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι τριγμοί που προέκυψαν στα κόμματα τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας μετά από τις ευρωεκλογές επιτείνονται. Ο λόγος είναι η άνοδος τού Εθνικισμού στην Ευρώπη που προκύπτει από την αβίαστη στήριξη των λαών που αντιδρούν στην εθνολογική τους αλλοίωση, την κοινωνική τους περιθωριοποίηση και την οικονομική τους εξαθλίωση, απορρίπτοντας την τυραννία τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Ο πανικός που επικρατεί στις νεοταξικές πολιτικές δυνάμεις και η παραδοχή τής πολιτικής κρίσης από τον καθεστωτικό προπαγανδιστικό μηχανισμό δηλώνουν με σαφήνεια την δόλια τάση για την αποσύνθεση τού Εθνικού Κράτους που βιώνουμε με ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς σε όλη την Ευρώπη.

 

Η πολιτική σύγκρουση που βιώνουμε τούτες τις κρίσιμες στιγμές για την γεωπολιτική σταθερότητα τού κόσμου πραγματοποιείται ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις τού Εθνικού Κράτους και τής εθνικής αυθυπαρξίας αφενός και αφετέρου τις δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης και τής εθνικής διάλυσης. Είναι ο Εθνικισμός που διαφυλάττει το Εθνικό Κάστρο έχοντας στο πλευρό του τον Πιστό στο Θεό, στο Αίμα και τις Παραδόσεις των Προγόνων του και τής Φυλής του ελληνικό λαό. Και απέναντι από τον Εθνικισμό και τούς λαούς είναι οι διεθνιστές πάσης μορφής, φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές και αριστεροί, που στηρίζουν τον θρησκευτικό οικουμενισμό και την πολιτική συγχώνευση των εθνών, κατηγορώντας οι υποκριτές τον Εθνικισμό για τα σκόπιμα λάθη και εγκλήματα που κάνουν οι ίδιοι με δημοκρατικό πρόσημο.

 

Στην Πατρίδα μας Ελλάδα οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες πολιτικοί έχουν φροντίσει να συκοφαντήσουν, να ποινικοποιήσουν και να διχάσουν το Εθνικιστικό Κίνημα για λόγους ξεκάθαρα ιδεολογικούς όπως αποδεικνύεται στην περίπτωση τής Χρυσής Αυγής και τού Αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου. Κι έτσι τα λεγόμενα δημοκρατικά κόμματα έχουν την πολυτέλεια να επιδοθούν σε μία προσχηματική αντιπαράθεση μεταξύ τους.

 

Σε αυτό το πλαίσιο και μετά την γενική αποδοκιμασία που εξέφρασε ο ελληνικός λαός σε όλο το ψευτορωμέικο καθεστώς, ο πρωθυπουργεύων αρχηγός τής ΝΔ καλυπτόμενος από τήν παροδική πρωτιά τού κόμματος του, αναφέρεται στην ανάγκη ενός τάχα μου διορθωτικού ανασχηματισμού. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι θα προβεί σε διορθωτικές κινήσεις σύμφωνα τάχα με τις υποδείξεις τού ελληνικού λαού στην οικονομία, στο στεγαστικό, την παιδεία, την υγεία και την ασφάλεια.

 

Η διάλυση όμως τού παραγωγικού και επιχειρηματικού τομέα, η ανεργία, η ακρίβεια στη στέγη και τα στοιχειώδη αγαθά τής καθημερινότητας, η υποστελέχωση και συρρίκνωση των νοσοκομειακών υποδομών, ο αφελληνισμός τής παιδείας και η εγκληματικότητα είναι έργα καταστροφικά των ίδιων πολιτικών που θέλουν να τα διορθώσουν. Είναι σκόπιμα λάθη, δηλαδή εγκλήματα που διέπραξαν οι ίδιοι και οι προκάτοχοι τους πολλά χρόνια πριν και έως τις ημέρες μας με τρόπο καταιγιστικό και σκόπιμο. Από τις εξοντωτικές φορολογήσεις και τα τοκογλυφικά δάνεια στην οικονομία μέχρι την έξοδο τού ελληνικού πνεύματος από τα σχολεία και από την κατευθυνόμενη πανδημία που διέλυσε ότι έμεινε όρθιο ίσαμε την λαθρομετανάστευση με την εθνική και κοινωνική διασάλευση, όλα συνέβησαν με πρόγραμμα από τις δημοκρατικές δυνάμεις τού κοινοβουλευτικού τόξου.

 

Στα κόμματα τής κεντροαριστερής αντιπολίτευσης διαλαμβάνονται διαδικασίες αντικατάστασης των πολιτικών τους αρχηγών όχι για λόγους διαφοροποίησης των πολιτικών τους επιλογών αλλά για να συγκαλύψουν τις κοινές τους ευθύνες και αποφάσεις στα ζητήματα τής εθνικής μας μετάλλαξης και παρακμής με τούς δήθεν αντιπάλους τους στην κυβέρνηση. Από τα μνημόνια που ένεκα των δήθεν εθνικών χρεών δέσμευσαν την εθνική μας κυριαρχία μέχρι και την γνωστή πανδημία τού κορονοιού που διέλυσε ζωές, εργασίες και κοινωνία, όλοι τους συμφώνησαν στο ξεπούλημα τής Πατρίδος μας και το συνεχίζουν με την συμμετοχή τους σε όλα τα κυβερνητικά σχήματα.

 

Τα κόμματα τού κοινοβουλευτικού τόξου έχουν άλλωστε ενισχυθεί μεταξύ τους με την μετακίνηση πρώην πολιτικών τους στελεχών από το ένα κόμμα στο άλλο. Έχουμε ακούσει πρώην κυβερνητικά στελέχη τού ΠΑΣΟΚ που έχουν μετακινηθεί στην κυβέρνηση τής ΝΔ να λένε από τήν νέα τους θέση ότι η μητρότητα κάνει κακό στην καριέρα. Κι αυτά λέγονται από γυναίκες πολιτικούς, την ίδια στιγμή που το Ελληνικό Έθνος αργοσβήνει λόγω υπογεννητικότητας και νεομετανάστευσης νέων Ελλήνων που ψάχνουν δουλειά στο εξωτερικό.

 

Την ίδια στιγμή η λαθρομετανάστευση φουντώνει και οι λαθροεισβολείς που μάς έρχονται μέσω Τουρκίας και άλλων εχθρικών μας λαών, ισλαμιστές κυρίως στο θρήσκευμα, νομιμοποιούνται διαρκώς και ενσωματώνονται από όλες τις δημοκρατικές κυβερνήσεις για να μάς αντικαταστήσουν μέσα στην αιματοβαμμένη από τις θυσίες των Πατέρων μας Ελληνίδα Γη. Οι δε Έλληνες τρίτεκνοι κατηγορούν δικαίως την παρούσα κυβέρνηση ότι αθέτησε την υπόσχεση της να τούς εξισώσει με τούς πολύτεκνους, όταν όλες οι κυβερνήσεις τού δημοκρατικού τόξου μέχρι σήμερα κάθε ελληνόπουλο πού γεννιέται το προσμετρούν ως τεκμήριο φορολογικής είσπραξης.

 

Η κυβέρνηση που ανασχηματίζεται και τα κόμματα που θέλουν νέους αρχηγούς για να την αντιμετωπίσουν τάχα μου, συμπράττουν και διαιωνίζουν όλες τις ανθελληνικές μεθοδεύσεις. Πρόσφατα η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία Eurostat  ανέφερε ότι το 2023 το 26% των Ελλήνων διέτρεχαν κίνδυνο φτώχιας και κοινωνικού αποκλεισμού, με τον γενικό μέσο όρο να κυμαίνεται στην Ευρώπη στο 21% και την Ελλάδα μας τέταρτη φτωχότερη χώρα. Και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι τα στοιχεία αυτά είναι υποβαθμισμένα και διαρκώς χειροτερεύουν όταν ζούμε μέσα στην φτώχια και τήν ακρίβεια με ολάκερο τον Ελληνισμό μας καθημερινά.

 

Τα ίδια αυτά δημοκρατικά κόμματα που διώκουν από κοινού τον Εθνικισμό μας υπέγραψαν και εφαρμόζουν προδοτικές συμφωνίες τύπου Πρεσπών και συνομιλούν με την Τουρκία και όλους τούς γειτονικούς μας συμμάχους της εκχωρώντας εθνικά, εδαφικά και μειονοτικά δικαιώματα. Οι ίδιοι δήθεν πολιτικά διαφωνούντες έχουν διαλύσει ακόμη και οδικές και δασικές υποδομές στερώντας ζωές ελληνικές μέσα από φαινομενικά φυσικές καταστροφές και δυστυχήματα με ύποπτα φορτία όπως συνέβη στα Τέμπη και με τις διάφορες κλιματικές τάχα μου αναταραχές.

 

Όμως ο πρόεδρος τού ΣΥΡΙΖΑ ακούμε ότι φτιάχνει ίδρυμα για την προστασία από την ακροδεξιά με γραφεία σε Αθήνα και Νέα Υόρκη. Και η φιλελεύθερη κυβέρνηση φυλακίζει τον Εθνικισμό όπως όλοι οι δημοκράτες. Οι δήθεν διαφωνούντες λοιπόν εφαρμόζουν τις εντολές των παγκοσμιοποιητών τυράννων μετατρέποντας την Πατρίδα μας ως έρημη γη σε μία Ελλάδα δίχως Έλληνες σταδιακά. Μόλις λοιπόν τούς διατάξουν τα νεοταξικά αφεντικά τους, θα αφήσουν τα προσχήματα και θα σχηματίσουν κυβέρνηση δήθεν εθνικής σωτηρίας οδηγώντας μας στον αφανισμό.

 

Οι Δυνάμεις τού Έθνους λοιπόν, εμείς οι Αληθινοί Εθνικιστές μαζί με τον Πιστό Ελληνισμό δίνουμε ξεκάθαρα τον Εθνικό Αγώνα για την σωτηρία τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας ενάντια στις δυνάμεις τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης που δεν διστάζουν να στήσουν ακόμη και τρίτο παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο για να προωθήσουν την παγκόσμια τυραννική διακυβέρνηση μέσω ψευτοσυμμαχικών οργανισμών και συμφωνιών. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα έθνη που θέλουν να μείνουν ελεύθερα και ζωντανά. Με μία όμως απαραίτητη προϋπόθεση. Ο Εθνικιστικός μας Αγών στην Ιερή Ελλάδα μας δίδεται χωρίς κανένα αντάλλαγμα και δίχως τον παραμικρό διάλογο με τούς ελληνόφωνους και βαρβαρόφωνους νεοταξίτες. Διότι κάποιοι δυστυχώς κάνουν παζάρια. Αυτό το φαινόμενο το βλέπουμε και στην Ευρώπη.

 

Ο λαός μας και όλοι εν γένει οι ζωντανοί λαοί ζητούν λύσεις στο δημογραφικό, το λαθρομεταναστευτικό, την οικονομική κρίση, την τεχνητή κλιματική κρίση, τον επερχόμενο πόλεμο και την απειλή τού νεοταξικού ευρωπαϊκού υπερκράτους. Κι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές με τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας απαντάμε ξεκάθαρα. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Πιστούς Έλληνες στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, το Ελληνικό Αίμα και την Ελληνική Εθνική Συνείδηση. Η ελληνική οικονομία θα στηριχθεί στο ελληνικό νόμισμα και τούς ελληνικούς γεωφυσικούς πόρους. Το Εθνικό Εισόδημα θα στηρίξει τον πολλαπλασιασμό ελληνικών οικογενειών και ελληνόπουλων. Η ελληνική αγροτιά και η ελληνική επιχειρηματικότητα θα στηριχθούν παρέχοντας ελληνικές θέσεις εργασίας.

 

Βαρβάρου και ψευτοσυμμάχου πόδι με βλαπτικές για τον Ελληνισμό συνέπειες θα συντριφτεί. Σε ξένους πολέμους η Εθνικιστική Ελλάς δεν εισέρχεται. Λευτερώνει μονάχα πάσα ελληνική Γη και Ψυχή. Ζήτω η Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς μας! Και η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας θα ανατείλει οπωσδήποτε!

 

 

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 11-6-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Περατώθηκαν οι ευρωεκλογές με το πολιτικό κλίμα τής υποκρισίας, τού διχασμού, τής δυστυχίας και των ανθελληνικών διεκδικήσεων να αιωρείται αδιάλειπτο. Βιώσαμε τις ευρωεκλογές σε μια Ευρώπη που υφίσταται μια αλλοτρίωση ηθών και εθνικής ταυτότητας όταν στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα υφιστάμεθα την ίδια ακριβώς αλλοτρίωση σε πολλαπλάσιο βαθμό με πολιτικές κινήσεις υποκρισίας δήθεν πατριωτικού ενδιαφέροντος.

 

Ο συναγερμός των εθνικών συνειδήσεων σημάνει βροντερά την ώρα τής εγέρσεως τού Εθνικού Φρονήματος για την ανασυγκρότηση τού Ελληνισμού μας ώστε να αποτινάξουμε τα πολιτικά δεσμά τής εθνικής μας αποσύνθεσης αποτάσσοντας την σιωνιστική παγκοσμιοποίηση και τα όργανα αυτής. Είναι το ιερό χρέος που καλούμαστε να φέρουμε εις αίσιο και νικηφόρο πέρας εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ως Μαχόμενοι Φρουροί τής Ελληνικής Φυλής και των Εθνικών μας Παραδόσεων με τον αδιάβλητο χαρακτήρα τής Πίστης στον Θεό, το Ελληνικό Αίμα και την Εθνική μας Συνείδηση.

 

Σε καμία περίπτωση δεν θα ενδώσουμε σε συνομιλίες και διαβουλεύσεις με το νεοταξικό καθεστώς άνευ ουδενός ανταλλάγματος. Κανένα βήμα πίσω. Μονάχα εμπρός για την Νίκη, την Ελευθερία και τήν Ισχύ μίας Μεγαλύτερης Ελλάδος με περισσότερους Έλληνες. Σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση ο Εθνικιστικός μας Αγών δίδεται με την επιβεβλημένη και οφειλόμενη ενότητα και στρατηγικό σκοπό την Πίστη, την Εθνική Ισχύ και την Κοινωνική Δικαιοσύνη τού Ελληνισμού μακριά από πλαστούς διαχωρισμούς. Αυτός είναι ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός με τον οποίο πορεύομαι αγαπημένα μου αδέρφια.

 

Δυστυχώς κάποιοι έμποροι των εθνικών ιδεών ευνοούν το κλίμα τού εθνικού διχασμού και τής αποσύνθεσης τού Εθνικιστικού Κινήματος. Όμως η αλήθεια θα νικήσει καθώς πλέον οι έσχατες μάσκες τής υποκρισίας και τής αλαζονείας πέφτουν. Οι εχθροί τής Εθνικής Ιδέας τόσο στην Πατρίδα μας Ελλάδα όσο και στα υπόλοιπα ομοίως δήθεν ελεύθερα ευρωπαϊκά έθνη μιλάνε με χολή για τον επικίνδυνο δήθεν ακροδεξιό λαϊκισμό και τούς δήθεν δημαγωγούς Εθνικιστές, θέλοντας να αμφισβητήσουν τούς υπαρκτούς νεοταξικούς κινδύνους για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την εθνική ελευθερία που επισημαίνουμε και αντικρούουμε μονάχα εμείς οι Εθνικιστές και ο πιστός λαός.

 

Τούτες τις κρίσιμες στιγμές που το τέρας τής παγκοσμιοποίησης προελαύνει με την ακρίβεια, τήν φτώχια και την εθνολογική αλλοίωση λόγω υπογεννητικότητας και λαθροεισβολής να πλήττουν τις ηθικές αντοχές τού Ελληνισμού μας, έρχεται μέχρι το τέλος τού καλοκαιριού όπως μαθαίνουμε ο προσωπικός αριθμός τού πολίτη μέσω τής ψηφιακής κυβερνητικής πλατφόρμας gov.gr. Είναι η διαδικασία τής ψηφιακής ταυτοποίησης τού ανθρώπου με την παρακολούθηση και την υπαγόρευση άμεσα ελεγχόμενων κινήσεων μέσα στα πλαίσια τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης.

 

Ο πολίτης θα επιλέξει μάς λένε τρία ψηφία που θα προστεθούν στο τέλος τού Αριθμού Φορολογικού Μητρώου. Αυτός ο λεγόμενος προσωπικός αριθμός τού πολίτη θα αντικαταστήσει τον αριθμό ταυτότητας, τον ΑΦΜ και τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης και θα είναι υποχρεωτικός. Ακολουθεί παράλληλα ήδη η ψηφιοποίηση τού χρήματος και η ηλεκτρονική κάρτα τού πολίτη που είναι όπως μάς λένε προαιρετική μέχρι τον Αύγουστο τού 2026, με την υποχρεωτικότητα όμως να καλπάζει.

 

Οι νεοταξίτες, ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι, επικαλούνται την γρήγορη εξυπηρέτηση τού λαού από το δημόσιο και την δίκαιη λαϊκή φορολόγηση. Με τον άμεσο έλεγχο και την εύνοια βέβαια των υπάκουων ραγιάδων σε βάρος των απείθαρχων ελεύθερων εθνικών συνειδήσεων. Μετά θα έρθει το αντίχριστο ενσώματο χάραγμα με την δικαιολογία τής ασφάλειας από κλοπές. Ήδη σε χώρες τού ευρωπαϊκού βορρά αυτή η τακτική υποταγής εφαρμόζεται.

 

Κι ενώ η τεχνητή κλιματική κρίση και οι προσωπικοί αριθμοί στερούν τήν αυτάρκεια αγαθών και την ελευθερία τού πολίτη, στη Μαδρίτη η σιωνιστική λέσχη Μπίλντερμπεργκ συνεδρίασε ανοίγοντας τον δρόμο στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Ο πόλεμος αυτός θα είναι, όπως λέγουν οι προσωρινά μεγάλες δυνάμεις σε Δύση και Ανατολή με σαφήνεια, πυρηνικός. Ειδικοί επιστήμονες μιλούν για τις οδυνηρές συνέπειες ενός τέτοιου πολέμου, αναφερόμενοι σε πτώση τού ηλιακού συστήματος και τής μέσης θερμοκρασίας, περαιτέρω καταστροφή καλλιεργειών και τεράστια πείνα με αντίστοιχες ανθρώπινες απώλειες.

 

Στην Αστυπάλαια δημιουργήθηκε ζήτημα απόσυρσης ενός κτηνοτρόφου και των κοπαδιών του από ακατοίκητες νησίδες σε ότι αφορά την εθνική κυριαρχία τής νησίδας Σύρνας και άλλων έξι ακόμη. Στο ζήτημα εμπλέκονται δύο ΜΚΟ και το πανεπιστήμιο τού Μίσιγκαν. Ο δήμος επικαλείται την προστασία τού οικοσυστήματος και την δημιουργία των θαλασσίων πάρκων, ενώ οι Τούρκοι αμφισβητούν τόσο το δικαίωμα των νησίδων στη χάραξη ΑΟΖ όσο και την εθνική τους κυριότητα διεκδικώντας τα. Παράλληλα στις ευρωεκλογές το τουρκικό κόμμα που κατήλθε στην ελεύθερη Θράκη μας ως κίνημα ισότητας, ειρήνης και φιλίας τάχα μου, ήρθε πρώτο στη Ροδόπη καί τήν Ξάνθη και η πρόεδρος του επιμένει στην γραμμή τής Άγκυρας για την ύπαρξη δήθεν τουρκικής μειονότητας που ζητάει επίλυση των  υποτιθέμενων προβλημάτων της.

 

Φτάνει πια. Τα λόγια πρέπει να συνοδεύονται πάντα με έργα. Οι ιδέες πρέπει οπωσδήποτε να γίνονται πράξεις. Και τις ιδέες μου θέλω πάντα να τις κάνω πράξεις δίχως καμία οπισθοχώρηση και κανένα νεοταξικό αντίλογο. Υπεράνω Όλων εστί η Ελλάς. Και η Γη τού Φωτός Ελλάς εστί Πατρίς Θεού, Αγίων και Ηρώων. Όχι άλλοι Εφιάλτες και συμφορές. Η ορθή γεωπολιτική θέση τής Ιερής Ελλάδος μας αναδεικνύεται ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Η ελευθερία και η ενότητα πάσης Ελληνικής Γης και Ψυχής με τήν Μητέρα Ελλάδα κάτω από την σκέπη των λαβάρων Ορθοδοξίας και Ελληνικού Έθνους είναι πάγια απόφαση τού Λαϊκού Εθνικισμού και Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού μας.

 

Η Ελλάς θα βαδίσει στην κορυφή τής οικουμένης με τις αξίες και τα ιδανικά της. Πίστη, Πατρίδα, Φυλή, Οικογένεια, Πολιτισμός, πλέρια και απόλυτα ελληνικά. Το προσκλητήριο τού Έθνους εδόθη και δεν έχει ονομαστικό χαρακτήρα.  Ο Έλλην Άνθρωπος ταυτίζεται με το Έθνος του στο πλευρό των αδερφών του και αγωνίζεται μόνο για Ελευθερία και Νίκη. Εμπρός λοιπόν για να ανατείλει Χρυσή η Αυγή τής Αγίας, Μεγάλης, Εθνικιστικής και Αυτοκρατορικής Ελλάδος μας.

 

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 7-6-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Πυκνώνουν οι προκλήσεις σε βάρος των κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών τής ζωής μας μέσα από την ζύμωση των προεκλογικών υποσχέσεων που δόθηκαν έως τις ευρωεκλογές. Την ίδια στιγμή στα εθνικά μας ζητήματα κορυφώνονται οι θρασείς διεκδικήσεις των γειτονικών μας βαρβάρων σε βάρος τής ίδιας τής εθνικής μας υπάρξεως. Άπαντες, προδότες και βάρβαροι, οδεύουν εναντίον μας υπό τα σκήπτρα τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Οι μισέλληνες ρέμπελοι, παρίες συμμορίτες που ουδέν χρήσιμο έχουν δημιουργήσει στη ζωή τους, λυμαίνονται πάντα και αρπάζουν όνειρα, ζωές και εδάφη που δεν τούς ανήκουν τάζοντας ειρηνική τάχα μου υποδούλωση.

 

Ο εχθρός τού Ελληνισμού μας έρχεται και πάλι ξωπίσω από τούς γνωστούς κοτζαμπάσηδες, πίσω από τούς ψευτορωμιούς διεθνιστές πολιτικούς. Είναι αυτοί οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες, δήθεν ταγοί τού Ελληνικού Έθνους που αρνούνται ωστόσο την ύπαρξη τού Έθνους μας και έχουν γεμίσει με ανθέλληνες λαθρεπιβάτες το Κάστρο τού Ελληνισμού, την Πατρίδα μας, είτε αυτοί είναι φοροεισπράκτορες τής Εσπερίας είτε λαθροεισβολείς αντικαταστάτες τού θνησιγενούς και ειρηνικά τάχα υπόδουλου λαού μας. Κι όλα αυτά τα δεινά πυκνώνουν την παρουσία τους καθώς τα δήθεν ελεύθερα εθνικά κράτη οδηγούνται σε μια παγκόσμια προπολεμική αναταραχή.

 

Οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες πολιτικοί θέτουν τούς κομματικούς τους συρμούς στην κρίση τού καθημαγμένου λαού καθημερινά υπηρετώντας τα διεθνή αφεντικά τους. Θέτουν ως πρόκριμα ευζωίας στον λαό την συμμετοχή στις πολιτικές διεργασίες τής δήθεν ευρωπαϊκής ένωσης που διαχειρίζεται πόρους οικονομικούς που έχουν αφαιρεθεί πρωτύτερα από τα κράτη μέλη με νεοταξικά χαράτσια. Είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση των τοκογλύφων που δεσμεύουν εθνική κυριαρχία ένεκα τεχνητού χρέους μαζί με όλους τούς ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς τής Δύσης. Τώρα πλέον τα εθνικά κράτη οδηγούνται στη φτώχεια, την πείνα και την δυστυχία προκειμένου να προσκυνήσουν σε κατάσταση αποσύνθεσης την σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.

 

Η ελληνόφωνη κυβέρνηση διατείνεται για την δεινότητα της στη διαδικασία των υποτιθέμενων μεταρρυθμίσεων που όμως αφαιρούν από τον Ελληνισμό την αξιοποίηση των φυσικών πόρων τής γης μας, τής εθνικής μας παραγωγής και τού εργασιακού μας μόχθου. Ως αιτίες παρουσιάζονται η διεθνής γεωπολιτική αστάθεια, η δήθεν ισορροπία τού λεηλατημένου δημόσιου ταμείου και εσχάτως η κλιματική κρίση που μεθοδεύουν τεχνηέντως οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι.

 

Ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός μίλησε για την ακρίβεια στα αγαθά πρώτης ανάγκης που προκαλούν οι διεθνείς συνθήκες στις οποίες το ίδιο το ψευτορωμέικο μας ενέπλεξε λαμβάνοντας θέση στη σύγκρουση Δύσης και Ρωσίας, χωρίς όμως να ελέγξει τους ενδιάμεσους κερδοσκόπους μιας πολυεθνικής αγοράς. Ακούσαμε λόγους ενδιαφέροντος τάχα για τούς μισθούς των Ελλήνων, για το πρόβλημα τής πρώτης κατοικίας αλλά και για τις τράπεζες που ρυθμίζουν ωστόσο τις συναλλαγές με αυξημένες εξουσίες και επιτόκια που κάνουν το χρήμα πανάκριβο και δυσεύρετο.

 

Κανείς πολιτικός σχηματισμός τού λεγόμενου δημοκρατικού κοινοβουλευτικού τόξου δεν τολμά να μιλήσει για την άμεση εθνικοποίηση τής εθνικής παραγωγικής μηχανής και τής λαϊκής εργασίας με την δημιουργία εθνικού εισοδήματος που θα διασφαλίσει το δικαίωμα τού ελληνικού λαού στην εστία και την στήριξη τής ελληνικής οικογένειας. Μιλάμε φυσικά για την γνήσια ελληνική οικονομία που για εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες Εθνικιστές στηρίζεται στον Έλληνα Εργαζόμενο, στα Ελληνικά Προϊόντα και στην Ελληνίδα Γη με τούς γεωφυσικούς μας πόρους και το ελληνικό νόμισμα. Όμως ο Ελληνισμός μας και κάθε δήθεν ελεύθερος λαός έχουμε απέναντι μας πολιτικούς που νοθεύουν τα έθνη, καταστρέφουν την γεωργία και όλο τον πρωτογενή τομέα, φέρνουν πτώχευση και ανοίγουν τον δρόμο στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με σχέδιο.

 

Οι αγρότες τόσο στην Πατρίδα μας όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη όπως βλέπουμε επανέρχονται σε κινητοποιήσεις με δραματικό τρόπο, ζητώντας φοροελαφρύνσεις και αποτροπή τής όντως ξεδιάντροπης εισόδου προϊόντων τρίτων χωρών με ανέντιμες διαδικασίες σε βάρος των εθνικών μόχθων και προϊόντων. Οι αγρότες ζητούν ματαίως την ενίσχυση των υποδομών και την υποβοήθηση σε πρώτες ύλες όταν απαγορεύσεις και ανατιμήσεις ναρκοθετούν σκόπιμα εργασία και αγαθά.

 

Η επαρχία ερημώνει και στις πόλεις η κατοικία γίνεται πανάκριβη, τα δάνεια σκορπούν απόγνωση, ιδιοκτησίες περνούν σε ξένα χέρια και η ανεργία επιτείνει την ανέχεια που προκαλεί η ακρίβεια ενός πιάτου φαγητού. Ακόμη και τουριστικοί όμιλοι χρεοκοπούν εν μέσω θερινής περιόδου. Την ίδια στιγμή οι παγκόσμιοι τραπεζικοί, εμπορικοί και υγειονομικοί τάχα μου οργανισμοί εκμεταλλεύονται την δήθεν τυχαία κλιματική κρίση και οδηγούν τήν γεωργία σε απαγόρευση και αποδεκατισμό με πρόσχημα την δήθεν μείωση των εκπομπών αερίου τού άνθρακα.

 

Στα εθνικά μας ζητήματα η εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων βαθαίνει διαρκώς με την πλήρη αποδοχή τής ψευτορωμέικης πολιτικής φατρίας. Οι Σκοπιανοί συνεχίζουν να προτάσσουν εν μέσω τής προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών τα ψευδεπίγραφα δικαιώματά τους στην δήθεν σλαβική Μακεδονία μας ιεροσυλώντας επάνω στο Τίμιο Αίμα των Ελλήνων Μακεδονομάχων που αγωνίστηκαν για την λευτεριά πανώριας Ελληνίδας Γης που ακόμη προσμένει την πλήρη λευτεριά της.

 

Την ίδια στιγμή η πρόεδρος τού τουρκικού κόμματος με την επωνυμία Κίνημα Ισότητας, Ειρήνης και φιλίας τάχα μου, η Τσιγδέμ Ασάφογλου μίλησε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων από την ελεύθερη Θράκη μας για την ψευδεπίγραφη τουρκική και μακεδονική μειονότητα. Η εκπρόσωπος τού τουρκικού επεκτατισμού και των πρακτόρων τής Άγκυρας μίλησε για την δυσκολία τού να είσαι δήθεν μειονότητα στην Ελλάδα, αναφερόμενη σε Τούρκους και Τουρκάλες τάχα μου τής Δυτικής Θράκης μας.

 

Τα πολεμικά σχέδια των νεοταξιτών εξελίσσονται ραγδαία με την παρουσίαση νατοϊκού σχεδίου μεταφοράς αμερικανικών στρατευμάτων στην Ευρώπη στην επερχόμενη περίπτωση πολέμου με την Ρωσία, με τήν προβλεπόμενη χάραξη διαδρόμων ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται τα λιμάνια Ελλάδος, Τουρκίας και Ιταλίας. Οι δε Τούρκοι φλερτάρουν και με τα δύο στρατόπεδα επιζητώντας την είσοδο τους στον σινορωσικό άξονα των BRICS και την ταυτόχρονη παραμονή τους στο ΝΑΤΟ.

 

Η Ελλάς μας σέρνεται στη λιμοκτονία, την φτώχεια, την εθνική αποσύνθεση και την πάγια ομηρεία στα δεσμά τής παγκόσμιας σιωνιστικής και πολιτικής συμμορίας από τούς ελληνόφωνους Εφιάλτες. Όλοι πλέον όσοι διαθέτουν ελληνικό αίμα και συνείδηση βλέπουν την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την προσπάθεια εξόντωσης τού Ελληνικού Εθνικισμού. Η πολιτική δίωξη τού Αρχηγού τής Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου είναι σε εξέλιξη με σκοπούς πρόδηλους και φανερούς.

 

Ο Ελληνικός Εθνικισμός με την βιοθεωρία και κοσμοθεωρία τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού υπήρξε ανέκαθεν πηγή Ελευθερίας και Πολιτισμού ενάντια στους διαχρονικούς σταυρωτήδες τής υποταγής και τής εθνικής εξόντωσης από τήν παγκόσμια τυραννία. Για μία ακόμη φορά δικαιώνεται η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών ότι η υπεράσπιση και η ανόρθωση τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας είναι η μία και μόνη ορθή απάντηση και οδός εθνικής επιβίωσης.

 

Κανένας βαρβαρισμός, καμία παγκοσμιοποίηση, καμία προδοσία δεν χωράνε στην Ελληνίδα Γη Ελλήνων Αγίων και Ηρώων. Ο Έλλην Νέος, ο Έλλην Εργαζόμενος και ο Έλλην Στρατιώτης διαφεντεύουν και ορίζουν την αυθυπαρξία, την ανάπτυξη και την ισχύ τής Ιερής Ελλάδος μας. Η Γη τού Φωτός Ελλάς προορίζεται να ζήσει συντρίβοντας το άνομο σκότος τού εχθρού Θεού και Ανθρώπου. Ο Ελληνισμός μας δεν θα αναμιχθεί στις θύελλες που σκορπούν οι εχθροί του.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, η περιφρούρηση πάσης Ελληνικής Γης από όλους εμάς τούς Μαχόμενους Έλληνες που συγκροτούμε εν συνόλω τις Πιστές Δυνάμεις τού Έθνους είναι χρέος ιερό και απαράγραπτο. Δικαιοσύνη, Ανάπτυξη και Ειρήνη διασφαλίζονται μονάχα από τήν Ακέραιη Ελλάδα που ανήκει στους Πιστούς σε Θεό, Ελληνικό Αίμα και Εθνική Συνείδηση Έλληνες. Ότι Παράταξη υπάρχει μονάχα μία, η Αγία και Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών.