ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ



ΑΘΗΝΑ 11-9-2013.

Κάθε ημέρα που κυλάει η μαρτυρική ελληνική γη δίδει τις απαντήσεις για τούς λόγους που υφίσταται τις επιθέσεις και τις προδοσίες το ηρωικό ελληνικό έθνος. Κάθε ώρα που κυλάει βρισκόμαστε ενώπιον των ευθυνών μας και τού ιστορικού ρόλου τής Πατρίδος μας. Ερχόμαστε μπροστά στο ιερό θυσιαστήριο, λαμβάνουμε την μεγάλη ευχή τού Θεού και ετοιμαζόμαστε για την πραγματοποίηση τής αληθινής μας αποστολής.

Αποστολή μας είναι να διαφυλάξουμε τα παιδιά μας και να δοξάσουμε την Πατρίδα μας. Να φτιάξουμε ένα ασφαλές τείχος που θα προφυλάξει τα προσκυνήματα τής Φυλής μας και θα μάς δώσει την στερεή βάση για την εθνική ισχύ και επιρροή τής Ελλάδος. Ισχυρή προσωπικότητα όμως έχουν μονάχα οι κοινωνικά αυτάρκεις και εθνικά μεγάλοι λαοί. Οι λαοί που έχουν ενότητα, πειθαρχία και πυγμή.

Η αυτάρκεια και η μεγαλοσύνη απαιτούν με τη σειρά τους την άσκηση μιας αληθινής εθνικής γεωπολιτικής. Χρειάζεται η άσκηση μιας γεωπολιτικής υψηλών απαιτήσεων με γνώμονα το εθνικό συμφέρον μέσα από την πλήρη αξιοποίηση τού στρατηγικού βάθους και των γεωφυσικών πόρων τής Πατρίδος.

Η Ελλάς διαθέτει στρατηγικά περάσματα προς όλες τις κατευθύνσεις τού ορίζοντα. Γεωπολιτικές γέφυρες προσβάσεως σε δικές της εύφορες ενεργειακά και καθαρά ελληνικές ζώνες επιρροής και εδάφη, λεύτερα και κλεμμένα. Αυτό που δεν είχε και θα αποκτήσει τώρα στην Εθνικιστική Διακυβέρνηση είναι Εθνική Ηγεσία και Εθνικό Όραμα.

Η γη μας φωνάζει για τούς λόγους τής έχθρας και τής εισβολής από τις λόγχες και τα δάνεια χρόνων πολλών έως και σήμερα που αποφάσισε ο σιωνιστικός νεοταξισμός να μάς πάρει και τυπικά τον κόσμο μας. Στο βυθό τού Αιγαίου, κοντά στην Σαντορίνη, βρέθηκε όπως είδαμε πρόσφατα υποθαλάσσιο ηφαίστειο που εκλύει χρυσάφι, αντιμόνιο, άργυρο, υδράργυρο, ψευδάργυρο, θάλλιο, αρσενικό και διοξείδιο τού άνθρακα σε μοναδική στον κόσμο ποσότητα μα και ποιότητα αφού φτιάχνονται με απολύτως φυσικές διεργασίες.

Ανεξάντλητος  ο μεταλλευτικός πλούτος και οι υδρογονάνθρακες λοιπόν στο Αιγαίο, όπως ακριβώς συμβαίνει με κυμαινόμενα βέβαια αποτελέσματα ανάλογα με την περιοχή σε Ιόνιο, Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη, Κρήτη, Κύπρο. Ένα τεράστιο οπλοστάσιο φυσικών χαρισμάτων που φτάνει για να οχυρώσει το Έθνος μας και να διεισδύσουμε εμείς στο διεθνές πολιτικό και οικονομικό πεδίο, βρίσκεται ολόγυρα μας και κυρίως στις περιοχές που επιζητούν να μάς αφαιρέσουν με τα όπλα και τούς τόκους βάρβαροι και ψευτοσύμμαχοι. Δούλοι και αφεντικά εφορμούν γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο.

Κανένα έθνος δεν διαθέτει αυτόν τον τρομερό συνδυασμό γεωπολιτικών πλεονεκτημάτων. Περάσματα, πόρους και μια γειτονιά ελληνικές πατρίδες σπαρμένη από μνήμες, μνημεία και ανθρώπους που ζώντας κάτω από ξένη εθνική κυριαρχία διατηρούν καταπιεσμένη αλλά ζωντανή την ελληνικότητά τους. Αυτήν την ελληνικότητα που γυρεύουν με ψεύτικες αξίες, δειλία, κλεπτοκρατική πολιτική και άσκηση φόβου να μάς στερήσουν οι ανθέλληνες για να πείσουν το λαό πως είναι τάχα γεννημένος ραγιάς που χρωστά δήθεν τα πάντα αλλού και μονάχα ως ραγιάς μπορεί να ζήσει.

Το παραμύθι έχει δράκο και Εφιάλτη, αλλά δεν έχει πειστικό σκηνικό. Είναι χάρτινο σαν το χάρτινο κοκοράκι που φτιάξανε για ελληνικό κράτος όπως έλεγε ο Εθνομάρτυρας Περικλής Γιαννόπουλος και ήρθε η ώρα να πέσει. Θα πέσει με πάταγο από τούς Νόμους τής Φύσης και τής Ελληνικής Φυλής. Τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην Μεγάλη Ελλάδα και το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα. Μήτε συμμορίτικες κραυγές μήτε λαθρομεταναστευτικά ξεσηκώματα μήτε «αντιρατσιστικοί νόμοι» μήτε κρίσεις στημένες μήτε οι πόλεμοι τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Δεν είμαστε λοιπόν οι έσχατοι τής Δύσης αλλά οι πρώτοι τής Ανατολής που δώσαμε φώτα και πληθυσμούς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού ορίζοντα. Λογαριασμούς ξέρουμε να κάνουμε, θέληση για ζωή και ανεξάντλητη εκπολιτιστική δράση έχουμε και το δίκαιο θα αποκαταστήσουμε.

Κανένας συμψηφισμός πλαστών χρεών με ελληνική γη και πλούτο. Καμία συζήτηση με όσους μάς τα ζητούν. Άμεση εθνικοποίηση των γεωφυσικών και ενεργειακών μας πηγών. Άμεση χάραξη ΑΟΖ και οριοθέτηση δώδεκα μιλίων. Ανάληψη διαγωνιστικών διαδικασιών για έρευνα, εξόρυξη και αξιοποίηση από την Εθνικιστική Ελλάδα. Τροφοδοσία και εξοπλισμός οικονομίας, κοινωνίας και ενόπλων δυνάμεων. Νέος συμμαχικός σχεδιασμός και σύνδεση πολιτική με τις ελληνικές πατρίδες που μάς περιβάλλουν με στόχο την εθνική αποκατάσταση.

Από συμμαχίες δεν θα ξεμείνουμε. Θα τις φτιάξουμε μόνοι μας μέσα από σχέσεις ισοτιμίας. Από προδοσία θα απαλλαγούμε δια παντός. Τότε και κοινωνία δίκαιη και εθνοφυλετικά αυτάρκη και συνεκτική θα φτιάξουμε και ελληνικούς θύλακες γεωστρατηγικής σημασίας και ελέγχου τής διεθνούς πολιτικής θα δημιουργήσουμε.

Έχουμε την ενεργητικότητα, την εργατικότητα και την ευφυΐα τού λαού μας. Έχουμε την περιπετειώδη φύση τού Ελληνισμού που βρίσκεται στις πατρίδες που εκείνος δημιούργησε παγκοσμίως. Έχουμε το Θεό και τις Άξιες Ένοπλες Δυνάμεις μας. Τώρα έχουμε το Λαϊκό και Εθνικιστικό Επιτελείο, έχουμε το Ελληνικό Σχέδιο να στηριχθούμε στην κοινωνία μας, στη γη μας, στους ελληνικούς διαδρόμους που ανοίγονται μπροστά μας.

Ένωση και Δράση Εθνική. Μεγάλη Ελλάδα και Εθνική Γεωπολιτική Λυτρώσεως και Ισχύος. Επανελληνοποίηση τού Κράτους και τής Γειτονιάς μας. Ισχυρό οικονομικό, γεωπολιτικό και εθνικό αποτέλεσμα. Με το Δίκαιο και την Τόλμη αντάμα. Με εθνικιστική πολιτική βούληση, εργασία και πολεμική αρετή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

   



Δεν υπάρχουν σχόλια: