ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΑΡΚΗΣ – ΕΘΝΟΣ ΙΣΧΥΡΟ



ΑΘΗΝΑ 25-9-2013.

Έχουν βαλθεί να μετατρέψουν την πατρίδα μας οι κακοί τού τόπου και τής οικουμένης από γη τής αφθονίας σε νεκροταφείο ψυχών, συνειδήσεων και αγαθών. Θέλουν να θέσουν τον κόσμο εξανδραποδισμένο και εξαθλιωμένο, λίγους και εύκολα ελεγχόμενους πολίτες δίχως σκοπό και εθνική εστία, κάτω από την εξουσία τής παγκόσμιας νεοταξικής ελίτ και των υποκαταστημάτων της. Και σ’ αυτό το κάδρο τής αθλιότητας η απείθαρχη Ελλάς έχει πρωτεύουσα θέση.

Οικονομική κρίση, ηθική κρίση, λεηλασία πόρων. Τώρα Παγκόσμιος πόλεμος και αμέσως μετά η σιωνιστική τυραννία επάνω από έναν κόσμο που θα μετρά τις πληγές του και τελειωμό το μέτρημα δεν θα έχει. Για να αντισταθείς στη λαίλαπα πρέπει να είσαι αληθινά απείθαρχος, δηλαδή αδέσμευτος, αυτόβουλος και αυτάρκης ως λαός. Να έχεις υψηλούς στόχους που δεν θα μπορέσει να τούς κοντύνει η λαίλαπα. Η Ελλάς είναι απείθαρχη στους τυράννους ως κοινωνική βάση αλλά έχει τούτη τη στιγμή το ατύχημα να διοικείται από ετερόφωτους και ελληνόφωνους τυραννίσκους.

Διαθέτουμε μια γη αυτάρκη σε αγαθά και πρώτες ύλες, σε φυσικά χαρίσματα και χαρισματικούς Έλληνες, αλλά δεν διαθέτουμε κοινωνία αυτάρκη γιατί τα προσόντα μας είναι υποθηκευμένα και η γη σπαρμένη με προδότες. Έπρεπε να είμαστε Έθνος Ισχυρό που να εξαρτώνται από τη συμμαχία μας οι άλλοι και να έχουμε δίπλα μας πολλούς Έλληνες, αλλά δυστυχώς δεν διοικούμαστε από Έλληνες. Αφήνουν τον ανθό να οδεύει σε άλλες πατρίδες, αφήνουν το λαό να λιμοκτονεί και έχουν γεμίσει με ξένους δυνάστες και υποπροϊόντα ξένα την πιο εύφορη γωνιά τής γης.

Όλη η πολιτική τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας είναι στηριγμένη στην απαξίωση τού Ελληνισμού και τής γης του. Είναι βασισμένη επάνω σε μια σειρά από ατελείωτα ψέματα. Πως δεν μπορούμε να ζήσουμε μόνοι δίχως «συμμαχικές» πλάτες και εισαγωγές και ξένα νομίσματα και δάνεια. Πως πάσχουμε από λειψανδρία που εκείνοι προκάλεσαν και έχουμε ανάγκη τούς λαθρομετανάστες, όταν οι εισαγόμενοι παρίες ακόμη και από εχθρικές χώρες σαν την Αλβανία με το τόπι στα πόδια μάς διαφημίζουν τούς ουτσεκάδες. Και πως θα φτάσουμε σε πρωτογενές πλεόνασμα όταν θα έχουμε χάσει τη μισή Ελλάδα!

Μάς θέλουν μεταλλαγμένους στην ψυχή ελληνόφωνους. Δίχως θέληση για ζωή και δίχως αντιστάσεις. Ο διωγμός τής Πίστης μας από τα σχολεία και η κατάρρευση τής αμυντικής μας βιομηχανίας που μάς ζητούν οι μισέλληνες είναι η εικόνα τής κατάρρευσης που θέλουν να περάσουν σε έθνος και κοινωνία. Αυτό που βάλλεται είναι η ελληνικότητα σε ανθρώπους, πόρους και γη. Και εκεί επάνω, σ’ αυτήν την υπερεπαρκή ελληνικότητα βασίζεται ακριβώς η αναγεννημένη Ελλάς που φέρνει το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα.

Στο χτίσιμο, την εργατικότητα και την πάλη ενάντια στις αντιξοότητες με τις δικές μας δυνάμεις στηριζόμαστε κι όχι στο γκρέμισμα, τη μοιρολατρία και την υποχωρητικότητα που σέρνει μαζί του ο νεοταξισμός. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο κόσμος που μάς περιβάλλει θα κακοποιηθεί περαιτέρω και θα καταρρεύσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να ακολουθήσουμε κι εμείς αυτόν τον κατήφορο ούτε πως δεν μπορούμε τάχα να τον αποφύγουμε.

Ο παγκόσμιος έλεγχος των θρησκειών, των τροφών, των οικονομιών, των στρατών και των πατρίδων είναι μια τρέλα που δεν μάς αφορά και δεν θα μάς την επιβάλλουν. Το θέλουν. Έχουν τοποθετήσει ανάμεσά μας δικούς τους ανθρώπους. Τους ξέρουμε και νοιώθουμε καθημερινά τις δήθεν αλλοπρόσαλλες αλλά στοχευμένες με μίσος για την Ελλάδα επιλογές τους. Σημασία όμως δεν έχει τι θέλουν οι άλλοι αλλά τι θέλουμε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες.

Σκοπός μας είναι να υπηρετήσουμε την Ελληνική Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό. Να επιβάλλουμε τα δικά μας θέλω που είναι ταυτόσημα με τις επιδιώξεις τού Ελληνικού Έθνους. Όσο θα υπάρχει Ελλάς, θα υπάρχουμε κι εμείς. Αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει να κάνουμε την Πατρίδα μας αυτοδύναμη μέσα στην κοινωνία της.

Επιθυμία μας είναι να δούμε την Πατρίδα μας μεγάλη και δυνατή. Χρειαζόμαστε όμως κατεπειγόντως αυτοπεποίθηση και απελευθέρωση των αληθινών μας δυνατοτήτων. Επομένως ο μόνος τρόπος είναι να κατανείμουμε δίκαια τα αγαθά και τους ρόλους ανάμεσα στο λαό μας. Να παραγάγουμε εργασιακές θέσεις, προϊόντα, ενέργεια και εξοπλισμό. Τότε θα μπορέσουμε να παραγάγουμε ελληνική πολιτική, δηλαδή εθνοφυλετική συνοχή, κοινωνική ευημερία και εθνική στρατηγική. 

Έθνος απαιτήσεων είναι αυτό που μπορεί να σταθεί στα πόδια του ακόμη και μέσα στη φωτιά. Το Έθνος που σκέφτεται, εργάζεται και δρα δίχως εξαρτήσεις και δίχως υπολογισμό πρόσκαιρου κόστους. Και ακόμη εκείνος ο λαός που κάνει τη γη του σπίτι και εργαστήρι και οχυρό μαζί δίχως να υπολογίζει πόσους έχει απέναντί του. Να λέει κάθε ώρα και στιγμή πως η Ελλάδα είναι μονάχα δική μου. Και πως θα την απλώσω και θα βάλω μέσα στην αγκάλη της όλα τα αδέρφια μου.

Κοινωνία αυτάρκης στο πνεύμα και την ύλη είναι η Ελλάδα που έρχεται. Γεμάτη Πίστη στο Θεό της που την προίκισε και στους Αδάμαστους Έλληνες που την αγαπούν. Τροφός τού λαού της και ηγετική σκέπη τού κόσμου που τής κλέψανε. Βαλμένη στο Θρόνο τής Οικουμένης που φτιάχτηκε μονάχα για εκείνη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: