ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ



ΑΘΗΝΑ 5-9-2013.

Η ποιότητα ενός πολιτεύματος αναμφισβήτητα κρίνεται από το σεβασμό τής λαϊκής βουλήσεως και την προσήλωση στο εθνικό συμφέρον και τα δίκαια τής Εθνικής Κοινότητας που τρέφουν άρχοντες και αρχόμενοι. Οι μεν άρχοντες να προσμετρούν τη γνώμη τού λαού και να αποφασίζουν μαζί του τα πρέποντα για τα κοινωνικά ζητήματα, οι δε πολίτες αδιακρίτως να αναδεικνύουν τούς καλύτερους στα αξιώματα και να προστρέχουν το Έθνος στις ανάγκες του.

Τούτο σημαίνει πως η αντιστοιχία ηγετών και λαού είναι σαφής και απόλυτη. Ένθεος, φιλόπατρις, ηθικός και ικανός ηγέτης αντιστοιχεί σε ένθεο, φιλόπατρι, ηθικό και ικανό λαό. Διότι αν και εφόσον ο ηγέτης δεν είναι άξιος τού λαού του σε οποιαδήποτε ιστορική φάση τής πολιτείας του, τότε καθαιρείται ακόμη και επαναστατικά από το λαό εφόσον καταχραστεί τις εξουσίες του. Σε διάφορη περίπτωση ο λαός ακολουθεί τον ακόλαστο πολιτικό χαρακτήρα και δεν αξίζει τίποτα άλλο πέρα από σήψη και χαμό.

Από αυτήν την παράθεση κοινής λογικής και εθνικιστικής περί πολιτεύματος πίστης προκύπτει και η επόμενη άποψή μας πως ο μύθος περί τής ισότητας τής ψήφου είναι απαράδεκτος και πρόφαση εν αμαρτίαις τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας. Μια δημοκρατία που επικαλείται το όνομα τού λαού για να τον εκμεταλλευτεί και να τσακίσει κατά τις εντολές των ψευτοσυμμάχων και προστατών της το Ελληνικό Έθνος. Διότι η ψήφος, δηλαδή η εκπεφρασμένη και καταγεγραμμένη βούληση, πρέπει να αφορά τούς Άριστους στο Ήθος και τον Πατριωτισμό. Τα γεννήματα τής Ελληνικής Φυλής και τούς υπερασπιστές αυτής από προδότες και βαρβάρους.

Κατά ποια έννοια μπορεί να σταθεί δίπλα στον οικογενειάρχη ο έκφυλος που προωθεί την διαστροφή τής ανθρώπινης φύσης και αξιοπρέπειας; Κατά ποια έννοια ο ζητών την αλλαγή τής Πίστεως τού Γένους με την συναλλαγή και την πρόσμιξη με ξένα δόγματα που δεν σέβονται την Πίστη και τον Ελληνισμό μας μπορεί να σταθεί δίπλα σε έναν Πιστό σε Θεό και Πατρίδα Έλληνα;

Κατά ποια έννοια ο στυγνός κερδοσκόπος και ο αρχομανής που ξεπουλάει την Πατρίδα του αντί χρυσού και κάθε είδους οικονομικού ανταλλάγματος έχει θέση δίπλα στον Αληθινό Έλληνα που θα δώσει το Αίμα του για την Ελλάδα και τα παιδιά του; Κατά ποια έννοια εκείνος που τοποθετεί λαθρομετανάστες στη θέση των Ελλήνων που χάνουν τη ζωή τους καθημερινά από τον ίδιο, τούς εντολείς του και τούς ξένους λαθροεποικιστές έχει δικαίωμα πολιτικής βούλησης και παρουσίας δίπλα στους Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή; Κατά καμία έννοια και ποτέ!

Εκείνος ο ψευτορωμιός που αρνείται τον Ελληνισμό και την αποστολή του για κοινωνική δικαιοσύνη, φυλετική αυθυπαρξία και εθνική ισχύ δεν έχει καμία απολύτως θέση στην Πατρίδα των Ηρώων και των Αγίων, είτε είναι πολιτικός είτε θεσμικός φορέας είτε πολίτης. Όποιος υποστηρίζει ή ανέχεται την υποταγή τού Έλληνα στην λαίλαπα τής πείνας και την παραμονή των ελληνόπουλων εκτός των παιδικών σταθμών χάριν τής λαθρομετανάστευσης δεν έχει ανεκτή γνώμη. Όποιος τιμωρεί Έλληνα και αφήνει ασύδοτο τον ξένο για το ίδιο παράπτωμα έχει την ίδια αξία με κείνον που παραχωρεί τα στρατόπεδα της χώρας για τους πολέμους τού «περιούσιου» νεοταξισμού» ή ως χώρο φυλάξεως των μελλόντων ταραξιών.

Κι όμως στο καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας συντάσσονται πρόσθετοι αντιρατσιστικοί νόμοι ενάντια στους χειμαζόμενους Έλληνες, λαμβάνονται νέα κλεπτοκρατικά φορολογικά μέτρα για τούς Έλληνες που πεθαίνουν από την υπογεννητικότητα και την εγκληματικότητα, δίδονται αφειδώς υποστηρίξεις στα γειτονικά ψευδοκράτη που πατούν ελληνικούς ναούς και ελληνικές ψυχές. Φτιάχνονται νόμοι για να νομιμοποιήσουν την διαφθορά και την ανηθικότητα, νόμοι που καταργούν τον πατριωτισμό και την ηθική, ενώ διώκουν την Εθνική Συνείδηση και την Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Στην Νέα Εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από Έλληνες και θα υπηρετούν την Ελλάδα. Η εντιμότητα και η στήριξη στον εθνοφυλετικό αδερφό θα υπερβούν τη διαφθορά και τον διεθνισμό που θα εξαφανιστούν από προσώπου ελληνικής γης. Το Ελληνικό Αίμα και το Ελληνικό Πνεύμα μέσα από την κοινή και αδιαίρετη φύση τους θα αναδειχθούν στην κορυφή τής ζωής τού Γένους μας στην εργασία, στην κοινωνία, στην παιδεία, στην ελληνική οικογένεια, στην πολιτική, στην ισχυρή προσωπικότητα τού πολίτη και τού Έθνους.

Η δική μας Ελλάδα δεν θα είναι κατά το όνομα μα κυρίως κατά την ουσία εκφραστής των πόθων τού λαού. Η ισότητα ισχύει μονάχα μεταξύ πραγματικά ίσων ανθρώπων. Και η ισότητα τής ψήφου αφορά μονάχα αυτούς που προέρχονται από τα σπλάχνα τού λαού και εργάζονται για την αξιοπρέπεια ολάκερης τής ελληνικής κοινωνίας. Οι αποφάσεις παίρνονται από όλους εμάς που αγωνιζόμαστε για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια.

Αυτοί οι απλοί και αληθινοί Έλληνες και Άνθρωποι είναι οι Άριστοι τής Ελληνικής Φυλής. Αυτούς εννοούμε όταν λέμε ότι η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες. Ίσοι μεταξύ ίσων και Πιστοί μεταξύ Πιστών μέσα από έναν Ελληνικό Όρκο Τιμής ισόβιο και ακατάρριπτο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: