ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ



ΑΘΗΝΑ 26-9-2013.

Η ανθρωπότητα ολάκερη έχει μπει στο πολεμικό καμίνι τής παγκοσμιοποιημένης τυραννίας. Γεωπολιτικά σχέδια ξεδιπλώνονται και διεθνείς στρατοί τα θέτουν σε εφαρμογή στην περιοχή μας. Και στη δική μας πατρίδα, την πλέον ευλογημένη γωνιά τής οικουμένης από όπου ξεκίνησε η ιστορία και ο πολιτισμός, στην Ελλάδα μας, πολιτικάντηδες και νεοταξίτες θέλουν να μείνουμε βυθισμένοι στην ανυπαρξία, δεμένοι πισθάγκωνα, περιμένοντας το τέλος που θα ακολουθήσει την ακινησία.

Η ανθρωπογεωγραφία δείχνει πως στη Γη των Μαρτύρων και των Ηρώων υπάρχει δραματική συρρίκνωση τού πληθυσμού και των οικογενειών. Το ομολογούν τα ίδια τα καθεστωτικά μέσα μαζικού επικοινωνιακού ευνουχισμού που ευλογούν τις επιλογές τού καθεστώτος και τής παγκοσμιοποίησης. Αυτοί που βλέπουν απαραίτητα τα μνημόνια, τούς «εκδημοκρατισμούς» ελεύθερων εθνών και παράλληλα κάνουν λόγο για την μαύρη όπως λένε εθνικιστική ψήφο που έρχεται.

Ομολογούνε λοιπόν τα παπαγαλάκια πως υπάρχει υπερσυγκέντρωση πληθυσμού στα μεγάλα αστικά κέντρα με ταυτόχρονη μείωση των Ελλήνων, αφού η υπεροχή των γεννήσεων επί των θανάτων οφείλεται στους λαθρομετανάστες. Παράλληλα η ανεργία έχει φτάσει στο 30% με πορεία διαρκώς αυξητική. Ένας στους τρεις Έλληνες δεν έχουν εργασία! Ο λαός μας δεν έχει λεφτά μήτε για ψωμί μήτε για να θάψει τούς νεκρούς του. Ακόμη και οι νεκρώσιμες ακολουθίες και οι ενταφιασμοί γίνονται με δόσεις!

Μάς οδηγούν στο θάνατο και ταυτόχρονα τα μισελληνικά κοράκια τρέμουν για την αλματώδη άνοδο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ήρθε και η μεγαλειώδης τελετή τιμής και μνήμης για το Βασιλιά Λεωνίδα και τούς Μεγάλους Νεκρούς των Θερμοπυλών για να απελευθερώσει και τα έσχατα αποθέματα μίσους για τον Όρθιο και Επαναστατημένο Έλληνα.

Καιρός είναι λοιπόν πλέον να απελευθερωθούν τα ανεξάντλητα και καταπιεσμένα έως τις μέρες μας αποθέματα τού Παγκόσμιου Έλληνα, εκείνου τού Έλληνα που όταν βρίσκεται εκτός συνόρων θριαμβεύει και όταν βρίσκεται στο ψευτορωμέϊκο μαραζώνει. Όταν ο Αληθινός Έλληνας κοιτάζει μέσα στα κατάβαθα τής ψυχής του και παίρνει εντολές από τούς Προγόνους, τα Ιερά Σύμβολα και την δική του Αθάνατη Ψυχή, δημιουργεί έναν Κόσμο Δικαίου και Ηθικής, έναν Κόσμο βαθιά Ελληνικό. Φτάνει να ισοπεδώσει τούς υποταγμένους και ανήθικους που τον παραδίδουν μονάχο μπροστά στον θρασύ σιωνιστικό νεοταξισμό.

Δεν υπάρχει τίποτα γύρω μας, στην καθημερινότητα και τον πολιτισμό που να μην ξεκίνησε από τον ευλογημένο τόπο μας και να μην στηρίχθηκε στην ελληνική έμπνευση. Από την πολιτική που δημιουργήθηκε για να εκφράζει το λαό και το έθνος μέχρι τα γράμματα και τις τέχνες. Από την ανθρώπινη λαλιά και το αλφάβητο μέχρι την καλαισθησία και την αρμονία. Από το Αθλητικό Ιδεώδες που προετοιμάζει τούς Εργάτες και τούς Πολεμιστές τής Φυλής μέχρι την Πολεμική Αρετή που ορθώνει Όπλα Ιερά για Πίστη, Πατρίδα και Οικογένεια, για την Δόξα και την Ισχύ τού Οικουμενικού Ελληνισμού κι όχι για να επιβάλλει ξένα ήθη και εξουσίες.

Ακόμη και η ίδια η παγκόσμια ανθρωπογεωγραφία αναδεικνύει την παγκοσμιότητα τού Ελληνισμού. Αρχαιολογικά ευρήματα, ελληνικά γλωσσολογικά στοιχεία με ελάχιστες παραλλαγές, εορτές και συνήθειες καθάρια ελληνικές σε θρησκευτικές και λαογραφικές εκδηλώσεις αναδεικνύουν το αληθινό μέγεθος τής Φυλής μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής γης. Από τον γαλλικό και τον ιταλικό νότο μέχρι τα βάθη τής Ασίας και την Αμερική που την έχει καταλάβει πολιτικά η οικονομική μειοψηφία τής νεοταξικής δυστυχίας. Οι δε ελληνικές κοινότητες που μαζί με τους ελληνόριζους τού κόσμου είναι μια ασύλληπτη δύναμη για τον Ελληνισμό διαπρέπουν στα εργαστήρια, στην ιατρική, στην επιχειρηματικότητα και με ό,τι καταπιάνονται.

Κράτη υπάρχουν πολλά, αλλά έθνη απείρως λιγότερα των κρατών. Αναβλύζουν από την ευγένεια τής ψυχής, την περιπετειώδη φύση, το ερευνητικό βλέμμα, την ευφυΐα, τον γενετικό κώδικα και την επιβλητικότητα τού δικού τους πολιτικού και αξιακού συστήματος. Στην κορυφή των εθνών αυτών βρίσκεται η Ελλάς από απόψεως φυσικής παρουσίας, όχι όμως και από απόψεως πρακτικής αξίας.

Είμαστε μια αδρανής μάζα που ελαττωνόμαστε σε ανθρώπους και αξίες εντός τού κράτους και πρέπει να γίνουμε άμεσα Ενεργό Έθνος που θα σχηματίσουμε Ελληνικό Κράτος Εθνικής Ασφάλειας και Ισχυρής Επιρροής. Χρειαζόμαστε στο εσωτερικό μια αποφασιστική πολιτική διοίκηση με μια συμπαγή και εργώδη ελληνική κοινωνία που θα δώσει όραμα στο λαό και γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας με τον Οικουμενικό Ελληνισμό.

Δεν είμαστε φτωχή χώρα. Αυτό πλέον το ομολογούν οι πάντες, ακόμη και οι επαγγελματίες ψεύτες μαζί με τούς εξαγωγείς «δημοκρατίας». Έχουμε πλούτο πνευματικό και γεωφυσικό. Δεν είμαστε μόνοι μας. Έχουμε τούς καλύτερους συμμάχους. Είναι κρυμμένοι μέσα μας. Είναι ο Λαός μας, η Φυλή μας η Ελληνική.

Είναι ακόμη οι Έλληνες που ζουν ατυχώς έξω από τα σύνορα, στις σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες που ανάβουν κρυφά το κερί και τραγουδούν τον εθνικό μας ύμνο κρυφά τα βράδια. Είναι η Ελλάδα τής Ομογένειας που θέλει να επενδύσει, να τρανώσει τις γονικές και προγονικές παρακαταθήκες, να μάς σφίξει το χέρι και να τούς αγκαλιάσουμε σχηματίζοντας μια τεράστια και ηγεμονική ελληνική γροθιά.

Έρχεται η Εθνικοκοινωνική Ελλάδα που μάχεται για Ιδανικά. Η Ελλάδα που μοχθεί. Ο δικός μας Παγκόσμιος Έλληνας τής Φυσικής Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: