ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΚΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ



ΑΘΗΝΑ 10-9-2013.

Η πατρίδα μας οδηγείται σαν σφάγιο στο βωμό τού «περιούσιου» νεοταξισμού από τούς στρατευμένους πολιτικάντηδες και το κατοχικό τους καθεστώς, αλλά εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε όλες τις διαστροφικές και προδοτικές τους επιλογές. Να το κάνουμε γιατί αυτό επιτάσσει η πολιτική τους ορθότητα και οι κανόνες τής «δημοκρατίας»!

Μάς λένε επιπλέον πως πρέπει να υπερασπιστούμε το πολίτευμα τής αστικής δημοκρατίας από τούς «κακούς» εθνικιστές και όσους Έλληνες εν γένει αρνούνται τη θανάσιμη «σωτηρία» μας! Και τα λέγουν όλα τούτα εκείνοι που μάς οδήγησαν στα μνημόνια για να αφανίσουν το λαό και να διαλύσουν την πατρίδα. Αυτοί που αφαιρούν τη φωνή και αντικαθιστούν το λαό με αλλογενείς γυρολόγους. Αυτοί που υπακούουν σε κείνα τα ερπετά που θέλουν να σβήσουν την πατρίδα μας από το χάρτη.

Που ακούστηκε άραγε πολίτευμα να επικαλείται το λαό δίχως να τον ακούει! Και ακόμη χειρότερα όταν βασίζεται στη χυδαιολογία και την ψευδολογία για να τον κατευθύνει στην μάντρα τού αίσχους. Δεν έχουν καμία νομιμοποίηση να ομιλούν εκείνοι που κάνανε την ανηθικότητα και την προδοσία καθεστώς επάνω στο οποίο επιχειρηματολογούν οι ψευτοσύμμαχοι για να μάς πάνε στη στημένη χρεοκοπία. Και ο λαός δεν έχει καμία υποχρέωση να υπακούει στους υβριστές του που πουλάνε την εθνική περιουσία χαρακτηρίζοντάς τον ηλίθιο γιατί θέλει να ζήσει!

Μάς διοικούν οι αχαμνοί που βασίζονται στους ανήθικους νόμους τού ελέγχου τής μάζας. Η δυτικόστροφη δημοκρατία τους δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα νεοταξικώς διατεταγμένο οχλοκρατικό καθεστώς. Αλλά και η επίκληση τού λαού ως απλού ωτακουστή και χειροκροτητή αλλότριων πολιτικών επιλογών δίχως την παραμικρή συμμετοχή στα κοινά τού έθνους και τής πατρίδος είναι όχι απλά ανόητη αλλά και ανήθικη σαν τούς πολιτικούς της εκφραστές. Διότι ο αληθινός Έλλην είναι ενεργός πολίτης – οπλίτης, πνευματικός καθοδηγητής και χειρώνακτας δημιουργός των τυχών του κι όχι υπηρέτης ξένων και ιδιοτελών συμφερόντων.

Κάθε λαός έχει το πολίτευμα και τούς πολιτικούς που τού ταιριάζουν. Οι μικροί και οι απολίτιστοι, οι οκνηροί και οι οπαδοί των κούφιων και ωραιοφανών λόγων, όλοι οι ραγιάδες τής οικουμένης έχουν για ηγέτες τυράννους λαϊκιστές που λέγουν λαϊκιστές τούς εθνικούς αγωνιστές. Εκείνοι που κάθονται στην φωλιά τους μην τυχόν πιτσιλίσουν την ποδιά τους με αίμα είναι ήδη νεκροί, αφού προτίμησαν τη «δημοκρατία» από την Πατρίδα, το θάνατο των παιδιών τους και των ιδίων από τη ζωή.

Ζωή όμως αληθινή και αιώνια, ειρήνη κανονική στα δύο πόδια κι όχι στα τέσσερα, είναι το Ελληνικό Έθνος. Η Ελευθερία του, η Κυριαρχία του, η Διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής, η Ορθή Πίστη του, η Ισχύς του ως μόνη και αναντικατάστατη Δύναμη Δικαίου. Εργασία τού λαού μας ωφέλιμη και αναγκαία είναι να επανδρώνει την κοινωνία και την εξουσία με τούς ηθικούς, τούς ενάρετους και τούς γενναίους Έλληνες που δεν γνωρίζουν να μετρούν κόστη αλλά νίκες για τον Ελληνισμό μας. Να επιλέγουν τούς καλύτερους, τούς Άριστους τής Φυλής για να διοικούν τούς Δίκαιους τού Γένους ως υπηρέτες αυτού κι όχι των βαρβάρων.

Γνώρισα τον σύγχρονο κόσμο και την πολιτεία του και τα σιχάθηκα. Θέλω να τα ανατρέψω και θα το πράξω οπωσδήποτε. Αλλά κι αν ακόμη γεννιόμουν στους αλλοτινούς ένδοξους χρόνους που η Ελλάς έφτιαξε πολιτισμούς και αυτοκρατορίες, πάλι θα ήμουν ένθερμος εκφραστής και υποστηρικτής τού πολιτεύματος τής Εθνικής Αριστοκρατίας. Να φτιάχνω τον κόσμο με τα χέρια μου. Να τιθασεύω τη φύση τής πατρίδος μου κάνοντάς την συνεργάτη και καταφύγιο και εργαστήρι για την πνευματική και υλική εξύψωση τής Φυλής μου. Να είμαι αμείλικτος σε όσους θέλουν να με βλάψουν και να κατακτώ τούς επίδοξους και θρασείς κατακτητές μου.

Δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε τα κατάλοιπα τής μολυσμένης τουρκικής οθωμανοκρατίας, τούς καλύτερους συμμάχους τού σιωνιστικού νεοταξισμού, να τριγυρνούν και να πιάνουν τόπο στην Ιερή Πατρίδα μας για να τουρκέψουν Έλληνες μουσουλμάνους στην Ελεύθερη Θράκη μας. Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε γειτονιά, συγκατοίκηση και συμμαχία με τα υποπόδια τής παγκοσμιοποίησης και τής ματαιοδοξίας τους και τού δολοφονικού μισελληνισμού, όταν Έλληνες χάνονται από τούς σκοπίμως λαθραία εισερχόμενους και όταν τα μεγάλα αφεντικά τους κατευθύνουν τούς σφαγείς χριστιανών για να φτιάξουν μέσα από το αίμα παγκόσμια κυβέρνηση.

Βλέπω δολοφονίες παιδιών και ακούω δημοκρατικές φωνές καταλαγής με τούς σφαγείς και φρίττω. Βλέπω Έλληνες να χάνονται με την ευθύνη δειλών και δοτών ριψάσπιδων και εξοργίζομαι. Αλλά αμέσως μετά προχωρώ μαζί με τούς άλλους οργισμένους Έλληνες και εξαπλώνω αυτή την Ιερή Οργή.

Ξέρω ότι μετά από τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση και μετά από το πιο βαθύ σκοτάδι έρχεται το Τέλειο Φως Χριστού και Ελλάδος. Κι αυτοί οι Οργισμένοι Έλληνες είναι οι Άριστοι Έλληνες που σχηματίζουν την Επαναστατημένη Φάλαγγα των Ανίκητων και Απροσκύνητων Ελλήνων. Είναι Πατριώτες και Εθνικιστές. Εθνικοκοινωνιστές Εργάτες, Διανοητές και Πολεμιστές που κατακρημνίζουν τούς διεφθαρμένους, τους ανοητολογούντες και τούς μισέλληνες.

Οι Έλληνες δεν είναι άνοος όχλος και πειθήνιοι σκλάβοι. Είναι εκπολιτιστές και εξουσιαστές σε μια πλάση και σε μια πατρίδα που φέρουν ανεξίτηλη ελληνική σφραγίδα. Ζήτω η Νίκη!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

   



Δεν υπάρχουν σχόλια: