ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ



ΑΘΗΝΑ 14-9-2016.

Όταν η οικονομία εμπλέκεται στα κυριαρχικά δικαιώματα των εθνών και τις διεθνείς σχέσεις, τότε η γεωστρατηγική επιρροή των ισχυρών είναι το αποτέλεσμα ενός σαρωτικού πολέμου. Οι οικονομικές κρίσεις σε κρατικό επίπεδο είναι απλώς τα συμπτώματα τής δεσποτείας ανήθικων ταγών και ξένων εντολέων, είναι ο δούρειος ίππος για την αφαίρεση τής λαϊκής κυριαρχίας. Και όταν η εθνική γη τίθεται σε πλειστηριασμό από τούς συνασπισμούς των δυνατών, τότε το αντίτιμο είναι το αίμα, αφού ο θρόνος τής οικουμένης είναι μονάχα για έναν νικητή.

Κάθε μια οικονομική κρίση στην ιστορία των εθνών έχει ακολουθηθεί από ένα μεγάλο και γενικό πόλεμο. Κάθε μεγάλος πόλεμος έχει με την σειρά του συμβεί για έναν πολύ σημαντικό λόγο, με διαχρονικές συνέπειες έως τις μέρες μας. Οι συνήθεις αιτίες των πάντοτε μεθοδευμένων κρίσεων και πολέμων είναι η αναδιανομή τού παγκόσμιου πλούτου και η τοποθέτηση βολικών πολιτικών ηγεσιών. Στον πρώτο μεγάλο πόλεμο ανατράπηκαν εθνικά και μοναρχικά καθεστώτα. Στον δεύτερο μεγάλο πόλεμο οι εθνικές εξουσίες διαβιβάστηκαν στα παγκόσμια κέντρα εξουσιών.

Το αντικείμενο τού τρίτου μεγάλου πολέμου είναι πλέον η κατάργηση των εθνών και η σύμπτυξη των λαών κάτω από ένα παγκόσμιο κέντρο εξουσίας. Μέχρι τις μέρες μας είχαμε την μετατροπή των εδαφικά πλούσιων κρατών σε περιορισμένα και ελεγχόμενα προτεκτοράτα από τις μεγάλες βιομηχανικές δυνάμεις. Τώρα ο γεωγραφικός και γεωφυσικός χάρτης θα αλλάξει συμπεριλαμβάνοντας και τις δυνάμεις με τα γυάλινα πόδια που θα δουν διαλυμένα τα άκρα τους και διαμερισμένα τα ιμάτιά τους. Διότι ο επερχόμενος τρίτος μεγάλος πόλεμος θα γίνει για να στηθεί η παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση.

Η βαλκανική χερσόνησος, η καθ’ ημάς και στην αληθινή της φύση Ελληνίδα Χερσόνησος τού Αίμου μαζί με την Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο αποτελούν το πεδίο τής πάλης για την απόκτηση τού σύγχρονου χρυσόμαλλου δέρατος. Οι ανωτέρω περιοχές ελέγχουν τις μεταφορές εμπορευμάτων και στρατευμάτων, αποτελούν το παρατηρητήριο και το γεωφυσικό πέρασμα προς όλες τις ηπείρους και αποτελούν τις μεγαλύτερες εστίες ενέργειας, υδρογονανθράκων και ορυκτού πλούτου. Κατά συνέπεια, όποιος θέλει να εξασφαλίσει ασφάλεια, ανάπτυξη και ισχύ, όποιος θέλει να γίνει παγκόσμιος κυρίαρχος, χρειάζεται τον απόλυτο έλεγχο τής Ανατολής.

Οι πιέσεις στα εθνικά μας ζητήματα με τις εχθρικές διεκδικήσεις και ο διεθνής έλεγχος επάνω στις κρίσιμες για την εθνική μας άμυνα υποδομές αποσκοπούν στο να καταλάβουν οι κύριες αντιμαχόμενες πλευρές των ΗΠΑ και Ρωσίας τα προκεχωρημένα φυλάκια και το γεωστρατηγικό πλεονέκτημα έναντι τού αντιπάλου τους. Το ίδιο συμβαίνει και στα ελληνικά εδάφη που έχουν βαπτισθεί ως Τουρκία μέσω των κατευθυνόμενων τρομοκρατικών χτυπημάτων. Τρομοκρατικά χτυπήματα που φτάσανε και στο ψευτορωμέϊκο με αναρχικούς και λαθροεισβολείς, ρέμπελους και πράκτορες. 

Τα παζάρια επάνω στην εθνική και την εδαφική κυριαρχία γίνονται μονάχα στις πλάτες προτεκτοράτων. Γίνονται σε κράτη που έχουν υποθηκεύσει το αίμα με το ψεύτικο, με το αντιπαραγωγικό και εικονικό χρήμα των τοκογλύφων. Γίνονται ακόμη πάνω στις πλάτες λαών που υπόκεινται στη νόθευση τής εξουσίας και τής κοινωνίας από ξένα και μισθοφορικά σώματα. Και τα προτεκτοράτα έχουν δύο χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Πρώτον, δεν έχουν συμμάχους αλλά αφεντικά. Και δεύτερον, έχουν ιερή υποχρέωση να πολεμήσουν για να διώξουν τα αφεντικά και να γίνουν τα ίδια ισχυροί στην θέση τού ισχυρού.

Η Μεγάλη Δύναμη είναι εκείνη που διακρίνεται στον πολιτισμό, την οικονομική αυτάρκεια και την πολεμική υπεροχή. Η δε Μεγάλη Δύναμη που έχει υπάρξει με αυτήν την μορφή έστω και μια στιγμή μέσα στο διάβα τού ιστορικού χρόνου είτε θα επανέλθει στην πρότερη μορφή της είτε θα διαλυθεί οριστικά και αμετάκλητα. Αρκεί να διατηρήσει το βάθος των αξιών της και την εθνοφυλετική συνοχή, αφού οι πολυεθνικές αυτοκρατορίες δεν έχουν ζωή. Υπάρχουν μέχρι να μετατοπιστεί το ενδιαφέρον τού παγκοσμιοποιητή.

Το ζητούμενο λοιπόν για την Ελλάδα είναι να κινηθεί με όχημα τις αξίες της. Να ανατρέψει όσους αρνούνται τον εθνικό, λαϊκό και φυλετικό χαρακτήρα τού κράτους. Να λάβει άμεσα στα χέρια της τούς πλουτοπαραγωγικούς της πόρους. Να αξιοποιήσει αυτούς τούς πόρους στην ανάπτυξη τής παραγωγικής και τής στρατιωτικής μηχανής της. Να επενδύσει σε περισσότερα ελληνικά χέρια και να μεγιστοποιήσει την γεωφυσική της παρουσία. Να αποκτήσει σχέδιο γεωστρατηγικής υπεροχής και να προβεί στην πολεμική ετοιμότητα και προπαρασκευή, ώστε να αποκτήσει συμμάχους κι όχι αφεντικά.

Ρωσία και ΗΠΑ έχουν κατηφορίσει στα εύφορα νοτιοανατολικά οικόπεδα τής υφηλίου. Και όπως συμβαίνει σε όλες τις μεσοπολεμικές περιόδους, οι αγοραπωλησίες λαμβάνουν χώρα στα αεροδρόμια, τα λιμάνια και τούς σιδηροδρόμους. Είδαμε λοιπόν τούς μαρξιστές επιβήτορες τής ελληνόφωνης εξουσίας να δίδουν το λιμάνι τού Πειραιά στους Κινέζους με την σύμφωνη γνώμη όλου τού δημοκρατικού τόξου. Η Κίνα άλλωστε είναι ο λατρεμένος γεωπολιτικός έρωτας τόσο τής Ρωσίας όσο και των ΗΠΑ. Την ίδια στιγμή οι ψευτορωμιοί αρνιούνταν τούς σιδηροδρόμους και το λιμάνι τής Θεσσαλονίκης στους Ρώσους και οι Τούρκοι αρνιόντουσαν το αεροδρόμιο τού Ιντσιρλίκ στους Ρώσους με την εντολή τού σιωνιστικού ΝΑΤΟ. ΝΑΤΟ και Ρωσία στήνουν ήδη στρατεύματα σε όλο το εύρος των Θερμών Νερών και διαβουλεύονται με τούς συμμάχους τους.

Η Ελλάς οφείλει άμεσα να ξεπεράσει τα τεχνητά προβλήματα. Να κάνουμε τάχιστη εθνική εκκαθάριση τού κυριαρχικού μας εδάφους. Να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας. Να αποκτήσουμε ολοκληρωτική εθνικοκοινωνική διακυβέρνηση και να ενισχύσουμε τον ρόλο και την ετοιμότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στην κατεύθυνση τής αξιοποίησης τού γεωφυσικού μας πλεονεκτήματος.

Να θέσουμε τον Αίμο και τις δύο όχθες τού Αιγαίου υπό ελληνική γεωπολιτική επιρροή. Να φέρουμε και τα δύο στρατόπεδα, ρωσικό και αμερικανοσιωνιστικό στην ευρύτερη περιοχή μας. Να κοντύνουν οι δυνατοί και να δυναμώσει η Ελλάς. Να διαγράψουμε ψεύτικα χρέη και να κάνουμε το χρέος προς την Φυλή. Σύμμαχος είναι μονάχα όποιος αποδέχεται την Λεύτερη και Μεγάλη Ελλάδα. Μέσα από την φωτιά που έρχεται να βαδίσουμε στα δίκαια τού Ελληνισμού. Με Πίστη στον Χριστό. Με το Ξίφος τού Δυνατού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: