ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ



ΑΘΗΝΑ 21-9-2016.

Η αλλοίωση των ηθών και των εθίμων, η καταστροφή τής πολιτισμικής ταυτότητας ενός λαού είναι η πλέον ύπουλη και γι’ αυτό τον λόγο διπλά επικίνδυνη ζημία για την ζωή του. Μια γάγγραινα που αν ξεφύγει τού ελέγχου, οδηγεί το έθνος σε βέβαιο θάνατο. Η διατήρηση των αξιών τής Φυλής τεκμηριώνει τα ιστορικά της δικαιώματα, διασφαλίζει την συνοχή της και την οδηγεί στην αληθινή ανάπτυξη και πρόοδο, στην δημιουργία πολιτισμού και στην εθνική κυριαρχία σε κοινωνία και γεωπολιτική αυλή.

Η μεγαλύτερη αλλοίωση που έχει υποστεί η Ελλάς στους χρόνους τής ξενοκίνητης δημοκρατίας έχει συμβεί στους τομείς τής ιστορίας, τής πολιτισμικής κληρονομιάς και τής γλώσσας. Έγινε ακριβώς αυτό που ζήτησε ο αμερικανοσιωνιστής Χένρι Κίσινγκερ. Να πλήξουμε τούς Έλληνες στα γλωσσικά, ιστορικά και πολιτισμικά τους αποθέματα είχε πει, δίδοντας νεύμα και εντολή στους καταστροφείς. Και οι εντολοδόχοι καταστροφείς είναι οι αστικοδημοκράτες πολιτικοί που απέδειξαν μ’ αυτόν τον τρόπο ότι δεν υπηρετούν τον ελληνικό λαό αλλά τον αντίχριστο εβραιοσιωνισμό.

Αυτό που επετεύχθη με την αλλοίωση και την καταστροφή τής ιστορικής αλήθειας των Ελλήνων είναι να τρωθεί το ηθικό και η νοοτροπία τού λαού μας. Γίναμε μαλθακοί και τεμπέληδες. Θυσιάσαμε και εξακολουθούμε να θυσιάζουμε ένα στρέμμα γης, ένα λιθάρι, μια ψυχή, προκειμένου να εξασφαλίσουμε εξαρτημένα και εφήμερα αγαθά. Μάς κλέβουν τα σπίτια, ολάκερες ελληνικές πατρίδες και το βουλώνουμε. Παζαρεύουν οι γνωστοί έμποροι των εθνών την ύπαρξη τού Ελληνισμού από θέση γεωπολιτική και γεωφυσική δική μας, αλλά εμείς δίνουμε σκλάβους τα παιδιά μας γιατί μάθαμε ψευδώς ότι είμαστε Έθνος μικρό και ανήμπορο.

Να μάθουν οι Έλληνες την διδαχή τού σοφού Ηράκλειτου ότι πόλεμος εστί πατήρ των πάντων. Να μάθουν από αυτήν την σπουδαία αλήθεια ότι στην αρπακτική διάθεση τού εχθρού σου δεν απαντάς με διαπραγμάτευση και οπισθοχώρηση, αλλά με στρατιωτική επίθεση και τελεία καταστροφή τού εχθρού σου. Να μάθουν οι Έλληνες ότι όποιος αγαπάει όντως την ειρήνη, εκείνος φροντίζει να γίνει εκ των προτέρων και δομικά ρωμαλέος και στρατιωτική δύναμη. Να μάθει ο Έλληνας ότι αυτό που μάς δίδαξε ο Ηράκλειτος είναι αυτό που βλέπουμε γύρω μας ως αρχέγονο νόμο τής φύσης. Ότι τα ειρηνικά έργα, τα λειτουργικά και όμορφα δημιουργήματα τα κραταιώνεις όταν κλείνεις με τις λόγχες τον δρόμο των εχθρών σου.

Να μάθουν επιπλέον οι Έλληνες πως η ασφαλέστερη οδός προκειμένου να ανακόψεις τον βάρβαρο καταστροφέα οριστικά, ο καλύτερος τρόπος για να αναπτύξεις τον πολιτισμό σου είναι να εξαλείψεις ολοσχερώς, να εξαφανίσεις βιολογικά τον εισβολέα και να κάνεις δική σου την γη του. Ο δυνατός σταματιέται από μια άλλη δύναμη, ανώτερη από την δική του. Αυτό το τρανό μάθημα μάς έδωσε ο μεγαλύτερος των Ελλήνων, ο Βασιλεύς και Στρατηλάτης Μεγαλέξανδρος, όταν έδωσε την δική του απάντηση στους χρόνους τής περσικής αναίδειας. Κι αυτό που έκανε ο Μεγαλέξανδρος ήταν να ενώσει τούς Έλληνες στην Ανώτερη Ιδέα τής Ελληνικής Κοσμοκρατορίας, εξοντώνοντας τούς ελληνόφωνους προδότες. Και να ορθώσει κατόπιν την Τρανή Αλεξανδρινή Κοσμοκρατορία επάνω στα ερείπια τής Περσίας.

Να διδαχθούμε και να επαναφέρουμε στην ζωή τού Ελληνισμού την αλήθεια ότι η ιστορία γράφεται από τούς δυνατούς και τούς νικητές. Να εμπεδώσουμε την αλήθεια ότι η ιστορία γράφεται με χρυσά γράμματα όταν οι συγγραφείς της είναι οι στρατιώτες τού φωτός και τής ελευθερίας. Και με μελανά γράμματα γράφεται όταν οι συγγραφείς της είναι οι τύραννοι τού σκότους και οι κατσαπλιάδες ανοίκειων κόσμων. Να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να περιβληθούμε την υπεράνθρωπη, την ηρωική διάσταση τού Αληθινού Έλληνα που χτίζει κόσμους ακόμη και με το αίμα του. Τότε θα κάνουμε πράξη την ρήση τού Αριστοτέλη και τού Ισοκράτη, να άρχουμε και όχι να αρχόμαστε υπό των βαρβάρων.

Κανείς ναός και κανείς οίκος δεν μπορεί να μείνει στερεός αν δεν υπάρχει πατρίδα να τα στεγάσει. Κανένα χρήμα δεν μπορεί να αγοράσει αξιοπρέπεια αν δεν την αξίζεις και δεν αγωνίζεσαι για να την κατακτήσεις. Τα όμορφα οικοδομήματα, τα όμορφα εργαλεία, οι τέχνες που άγουν την ψυχή και οι επιστήμες που βελτιώνουν την ανθρώπινη ζωή είναι τα στολίδια μιας γερής και καθάριας Πατρίδος, εθνικά, κοινωνικά και φυλετικά. Διότι όπως μάς είπε ο σοφός Σωκράτης, η Πατρίδα είναι η αγιοτέρα και τιμιοτέρα παντός αγαθού και υπάρξεως.

Στην πολιτισμική και ιστορική μας κληρονομιά κρύβεται η ανυπέρβλητη δύναμη και η οφειλόμενη συνέχεια τής Ελληνικής Φυλής. Η συνέχεια τής Φυλής μας είναι η υψηλότερη οφειλή που έχουμε να φέρουμε οπωσδήποτε εις πέρας, τόσο ως προς τούς μεγάλους νεκρούς μας όσο και ως προς τα παιδιά μας και τις μέλλουσες γενεές. Αυτός ο ανυπέρβλητος ελληνικός πολιτισμός που γεννάει φιλοσοφία και λογισμό ανθρωπογονικό, αυτός ο ίδιος πολιτισμός που αρκεί έστω και ένας σπόρος για να αναγεννηθεί και να φέρει τον θρίαμβο τής αρετής και τής αλήθειας, είναι το δώρο και το χρίσμα μαζί τού Πατρός και Θεού ημών Ιησού Χριστού σαν αντίκρισε τούς Πιστούς Έλληνες. Ο Υιός τού Ανθρώπου, ο γεννηθείς εκ τής Ελληνίδος Παρθένου Κόρης, ο μόνος και έως τότε άγνωστος Θεός που προφήτευσαν η Σίβυλλα και ο Σωκράτης.

Στις μέρες μας η ιστορία και τα πολιτισμικά μνημεία μιλούν, απορρίπτουν τις ασχήμιες των μισελλήνων και δείχνουν τον δρόμο τής φωτιάς και τής υπεροχής που θα ακολουθήσουμε ως Έλληνες και Εθνικοκοινωνιστές. Τα πόδια των βέβηλων κόβονται όταν επιχειρούν να εγείρουν πολυεθνικές και πολυκαταστήματα στον ιερό χώρο τής Ακαδημίας Πλάτωνος. Τα σκύβαλα των τεκέδων και των ισλαμικών Τζαμιών εξαϋλώνονται όταν αγγίζουν την Αγία Σοφία στην Αιώνια Πρωτεύουσα Μας Κωνσταντινούπολη. Τα νεκροταφεία των Ελλήνων Φιλισταίων που ανακαλύπτονται από τούς αρχαιολόγους μαρτυρούν την ελληνικότητα τής καθ’ ημάς Ανατολής. Με την πολιτισμική υπεροχή και το στρατιωτικό ατσάλι θα κτίσουμε την δική μας Μεγάλη Ελλάδα στις στάχτες Εφιαλτών και Βαρβάρων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: