ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΑΠΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ



ΑΘΗΝΑ 17-9-2016.

Σάπισαν τα πάντα. Δεν πάει παρακάτω. Το υπόστρωμα για τον καινούργιο κόσμο είναι έτοιμο. Μένει μονάχα η έσχατη και πλέον λυσσώδης σύγκρουση ανάμεσα στο καλό και το κακό.

Μού έστειλαν φίλοι καλοί κάποια πολύ σημαντικά μηνύματα. Στην Ιταλία ένας κίναιδος συνεργάτης τού ελληνόφωνου πρωθυπουργεύοντα που είναι αρχηγός κομματικού μαντριού με εκπροσώπηση στην ευρωβουλή έχει προχωρήσει με τον … συμβίο του στην τεκνοθεσία παιδιού που έχει πάρει από ενοικίαση … μήτρας και τον μαμιά του.

Ένας σεβάσμιος και αληθής ελληνορθόδοξος ιερωμένος, ηγούμενος στην Ιερά Μονή Φρέαρ τού Ιακώβ στους Άγιους Τόπους λέγει πως ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών έπρεπε να είχε καθαιρεθεί με το που αφαίρεσε το εγκόλπιο για να πάει στους λαθρομετανάστες, πως ο Θεός τιμωρεί την Εκκλησία τής Ελλάδος, αφού για κάθε δέκα ιερείς που πεθαίνουν γίνεται ένας, ζητάει να αντισταθεί ο λαός κατά τού προσκείμενου στον οικουμενισμό κλήρου και λέγει πως ο σιωνισμός έχει εισχωρήσει παντού. Ο Άγιος Πατήρ Ιουστίνος έχει δεχθεί πολλές απειλές και επιθέσεις, διατελών υπό την προστασία τού Παντοκράτορος Θεού Μας.

Ο δε Γέροντας Σάββας Λαυριώτης, εκδιωχθής από τούς οικουμενιστές που έχουν παρεισφρήσει στο Άγιο Όρος και από τον οικουμενιστή Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως άνευ συνοδικού δικαστηρίου, απέστειλε επιστολή στον Πατριάρχη όπου καταγγέλλει την παναίρεση τού οικουμενισμού ως πνευματική χολέρα και τις κακοδοξίες τής ψευτοσυνόδου τής Κρήτης. Ανάμεσα στις καταγγελλόμενες κακοδοξίες που σχίζουν ως λέγει δικαίως ο Γέροντας την Εκκλησία μας, είναι η αναγνώριση εκκλησιαστικής κανονικότητας σε όλες τις ψευτοθρησκείες, το Κοράνιο ίσο με την Αγία Γραφή, ευλογημένη η συναγωγή των σταυρωτήδων, ότι οι Ιεροί Κανόνες είναι τείχη τού αίσχους, πλανημένοι οι Άγιοι Πατέρες που αποκήρυξαν τις αιρέσεις κλπ, κλπ.


Μετά λέμε ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας όταν ο Αντίχριστος είναι εδώ και επιτίθεται. Εσύ είσαι καλός, εσύ είσαι στραβός, εσύ είσαι δικός μας, εσύ δεν είσαι. Όρσε το κατάντημά σου Έλληνα. Η φωτιά να καίει και εσύ να χοροπηδάς. Λέω κι εγώ, πως μού συμβαίνουν όσα βλέπω… Κατά τ’ άλλα, και σπίτια θα μάς πάρουν και πατρίδα θα μάς σκλαβώσουν και πόλεμο σηκώνουν ανατολικά μας και θα μάς πάρει και θα μάς σηκώσει…
Καλό και ευλογημένο σαββατοκύριακο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

1 σχόλιο:

faofs είπε...

πολλοι πρεπει να καθαιρεθουν κυριος ςαν εχθροι της ελλαδος και του χριστου