ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΗΝΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 1-2-2018.

Καλό, ευλογημένο, ορθόδοξο, ελληνικό και εθνικιστικό μήνα Φεβρουάριο αδέρφια μου. Η λύτρωση έρχεται από τη Μακεδονία και τα εθνικά μας θέματα σε συνδυασμό με την νεοταξική ενεργοποίηση αναρχοπρακτόρων και λαθρομεταναστών. Και η απάντηση θα είναι η εκκίνηση για μια Ελλάδα στρατιωτική και εθνικιστική. Ο Θεός είναι μαζί μας. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός.

Εδώ και κάμποσες μέρες παρατηρώ την παραφιλολογία για την έξοδο και καλά από τα μνημόνια σε συνδυασμό με το ζήτημα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων σε βάρος της Μακεδονίας Μας. Μου γεννήθηκε λοιπόν η σκέψη που την έχω πει σε συναδέρφους μου ότι αυτή η άθλια κυβέρνηση είναι ικανή να κοστολογήσει την Μακεδονία βγάζοντάς την από τον προϋπολογισμό του άθλιου ψευτορωμέϊκου αντί «μειώσεως» χρέους. Πριν από λίγο διάβασα σχετικό σημείωμα της βουλευτού της ΝΔ Βούλτεψη! Οι ευθύνες βέβαια βαρύνουν διαχρονικά ολάκερη την κομματοκρατία της αστικής δημοκρατίας, όπου κάθε προδότης πάσας ιδεοληψίας έκοβε και κόβει από ένα ιμάτιο της ιερής ελληνικής γης. 

Ξεκινάμε λοιπόν από την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14.00 με το εν Αθήναις συλλαλητήριο για την Μακεδονία Μας. Ο σκοπός ωστόσο είναι ένας και μοναδικός. Ανατροπή της προδοτοκρατίας. Και η οδός που θα εξακολουθήσουμε και θα πετύχουμε είναι Χριστός – Ελλάς – Στρατός – Εθνικισμός!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: