ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 14-2-2018.

Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά διαδραματίζεται η ακτινογραφία τού ξεπουλήματος και τής κατεδαφίσεως των στρατιωτικών δομών και τής αμυντικής βιομηχανίας. Μετά από την περιπέτεια τού διετούς κλεισίματος τής εταιρίας και την προσωρινή διοικητική διαχείριση εκ τού Πολεμικού Ναυτικού, ακολούθησε η κατάρρευση τής πλωτής δεξαμενής 1, ενώ τώρα οι εργαζόμενοι είναι ένα μήνα απλήρωτοι, συγκεκριμένα τον περασμένο Ιανουάριο. Έτσι λοιπόν οι συνυπεύθυνοι τού σωματείου εργαζομένων «Τρίαινα» συναντήθηκαν με τούς εξίσου συνυπεύθυνους τής κυβέρνησης τού ψευτορωμέϊκου για να συζητήσουν για τις λύσεις στο διοικητικό και το οικονομικό πρόβλημα τής χειμαζόμενης ναυπηγοεπισκευαστικής μονάδος, με την εταιρία σε χειμερία νάρκη. Η σύνθεση τής συνάντησης υπήρξε χαρακτηριστική τού κλίματος. Συνδικαλιστές συνδαιτυμόνες τού ψευτορωμέϊκου κράτους και από την άλλη πλευρά ένας αναπληρωτής υπουργός ανάπτυξης, ένας γραμματέας τού αναπληρωτή υπουργού αμύνης, ο υπεύθυνος τού οικονομικού τμήματος τού Πολεμικού Ναυτικού και η δικηγόρος τού αναπληρωτή υπουργού ανάπτυξης! Από το υπουργείο ανάπτυξης ειπώθηκε πως περιμένουν την δικαστική απόφαση για την τοποθέτηση διοικητικού διαχειριστή που θα κοστολογήσει τις εγκαταστάσεις τού ναυπηγείου και το χρέος διά διαχωρισμού. Είπαν ακόμη ότι αν το Μάρτιο που θα κριθούν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο οι ανακτήσεις κρατικών επιδοτήσεων δεν έχει οριστεί διοικητικός διαχειριστής που πρέπει να στηρίξουν τάχα για το καλό τους οι εργαζόμενοι, τότε το Δημόσιο θα επιβαρυνθεί με πρόστιμα και τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά που αποτελούν την κύρια υποστηρικτική υποδομή τού Πολεμικού Ναυτικού θα οδηγηθούν σε πτώχευση! Δόθηκε δε υπόσχεση για την δια τροπολογίας ανανέωση τού προγράμματος τού Πολεμικού Ναυτικού, ούτως ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Ποιο όμως είναι το κράτος που έχουμε σήμερα και ποια η εικόνα των Ενόπλων μας Δυνάμεων; Το δήθεν ελληνικό κράτος σήμερα έχει προβεί στα εξής προδοτικά βήματα: 1) έχει εκχωρήσει ήδη παρασκηνιακά το όνομα τής Μακεδονίας και πλέον εκπεφρασμένα στους Σκοπιανούς απογόνους βουλγαροκομιτατζήδων και τουρκαλβανών. 2) έχει αναγνωρίσει μη ελληνικές Μακεδονίες εκτός ελληνικών συνόρων, αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες που έχει ξεπουλήσει, ετοιμάζεται να αλλάξει ονομασίες στην ελεύθερη Μακεδονίας μας και έχει πει δια ευρωβουλευτή πως πρέπει να επιτραπεί η χρήση των λιμανιών Θεσσαλονίκης και Καβάλας από τούς Σκοπιανούς. 3) έχει παραιτηθεί τού Πρωτοκόλλου τής Κέρκυρας για την Αυτονομία τής Βορείου Ηπείρου μας, έχει εκχωρήσει θαλάσσια πρόσβαση σε ελληνικά ύδατα στην Αλβανία και συζητάει την παροχή ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων αλβανοτσάμηδων στην ελεύθερη Ήπειρό μας. 4) έχει αποδεχτεί τουρκικούς πληθυσμούς σε Θράκη και Δωδεκάνησα, ενώ στην πρόσφατη πρόκληση τού εμβολισμού σκάφους τού Ελληνικού Λιμενικού από τουρκικό, ανέχτηκε την είσοδο τουρκικών πολεμικών πλοίων με νατοϊκή σημαία στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων που έχει αναγνωρίσει ως τουρκικό έδαφος και τουρκικά ύδατα, αφού κανείς Έλληνας δεν διαθέτει την παραμικρή πρόσβαση στην περιοχή.

Αυτό το κράτος που διεκπεραιώνει το διαμελισμό τής Ελλάδος κυριαρχικά, τώρα προβαίνει σε κινήσεις και εδαφικού ακρωτηριασμού. Είναι ένα ανθελληνικό όχημα τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Την ίδια στιγμή, οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν παραταχθεί σε θέσεις μάχης στην Αλικαρνασσό απέναντι από τα Δωδεκάνησα και στα Άδανα απέναντι από την Κύπρο μας. Ζητούν ελληνική επικράτεια και γεωφυσικό πλούτο, πιέζουν τούς ξένους εξορυκτικούς ομίλους βάζοντας στην υπόθεση έτερες δυνάμεις και ζητούν να πατήσουν ελληνικό κυριαρχικό έδαφος, όταν οι μεγάλες δυνάμεις κάνουν τον Πόντιο Πιλάτο προκειμένου να πάρουν αμερικανοί, ρώσοι και λοιποί καλύτερη θέση. Και ποια είναι η θέση τής ηγεσίας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων; Στο τελευταίο επεισόδιο των Ιμίων έλαμψε δια τής απουσίας αποστολής πολεμικού πλοίου και έβγαλε ανακοίνωση για την πολεμική πρόκληση 15 ολόκληρες ώρες μετά την τέλεση αυτής!

Το πολιτικό καθεστώς των ψευτορωμιών και τού ελληνόφωνου νεοταξισμού πρέπει να ανατραπεί και να τού καταλογιστούν ευθύνες εσχάτης προδοσίας ενώπιον Στρατοδικείου. Ενόψει πολέμου η Ελλάς, έχοντας παγιδευτεί μέσα στην ξενοκρατία, χρειάζεται διοίκηση με κυρίαρχη θέση τού Εθνικισμού και τού Στρατού, ώστε να ανακοπεί ο όλεθρος και να τειχιστεί το Ελληνικό Έθνος. Η επανάσταση και η ανάσταση είναι η φυσική θέση τής Ελλάδος, ώστε να ορθωθεί σε θέση ισχύος. Όσοι πιστοί, ας εργαστούμε από κοινού σ’ αυτήν την κατεύθυνση.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: