ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΩΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 1-3-2018.

Κατατέθηκε αρμοδίως από τα στρατιωτικά επιτελεία και των τριών όπλων πρόταση – σχέδιο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην κυβέρνηση για τον σχηματισμό ομάδων Εθνοφυλακής εκ των πολιτών, πλήρως εξοπλισμένων. Το ανωτέρω σχέδιο είναι απολύτως αιτιολογημένο επάνω στη βάση τού δημογραφικού μας μαρασμού, των ελλείψεων στρατεύσιμου δυναμικού και τής καλύψεως αναγκών ενός μετώπου στρατιωτικών επιχειρήσεων. Με τη διαφορά ότι το αναφερόμενο σχέδιο κατατέθηκε σε μια ανθελληνική και αντιστρατιωτική κουστωδία ψευτορωμιών.

Η Τουρκία συνεχίζει την προβολή των προκλητικών της διεκδικήσεων και την στρατοπέδευση χερσαίων και θαλάσσιων δυνάμεων σε υποδομές και ύδατα στο Αιγαίο και την Κύπρο μας. Είναι μια Τουρκία που λειτουργεί πλέον μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, με το ένα πόδι εκτός αυτού. Παράλληλα το πρόβλημα τής λαθρομετανάστευσης φουντώνει με το πλάτεμα τής λαθρομεταναστευτικής πλημμυρίδας και την έξαρση τής εξ αυτών εγκληματικότητας. Η δε δραστηριότητά τους εκδηλώνεται ταυτόχρονα με την στήριξη, αλλά και την συναυτουργία των νεοταξικώς σιτιζόμενων αναρχοπρακτόρων. Τα χτυπήματα κουκουλοφόρων στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής, στο κανάλι ΑΡΤ και σε Χρυσαυγίτες πιστεύω ότι είναι το προοίμιο ενός σχεδίου προκλήσεως πολιτειακής ανωμαλίας.

Από την άλλη πλευρά τής καθημερινότητας, τα μηχανήματα τραπεζικών αναλήψεων τις τελευταίες ημέρες εξαντλούνται με τέτοιο ρυθμό που δεικνύουν ταχεία απόσυρση ρευστότητας. Δεδομένου τού κλοιού των δεσμευτικών μέτρων σε βάρος των πολιτών, είναι πολύ εύκολη η πρόκληση πολιτειακής ανωμαλίας.

Το Ελληνικό Έθνος πρέπει να πάρει στα χέρια του κοινωνία, οικονομία και ισχύ πυρός. Οι πολιτικές δυνάμεις τής αστικής δημοκρατίας είναι θεραπαινίδες τού νεοταξισμού που διατάχτηκαν να συμπτυχθούν. Η δε πολεμική φλόγα τού παγκόσμιου σατανά πλησιάζει, όπως ακριβώς λέγουν οι προφητείες φωτισμένων Γερόντων τής Ελληνοορθοδοξίας. Κονιορτοποίηση λοιπόν των συμβιβασμένων από καθεστώς ελληνικό, ορθόδοξο, εθνικιστικό και στρατιωτικό. Απομάκρυνση κάθε ξένου και ανθελληνικού στοιχείου. Επανεκκίνηση τής δικής μας Αληθινής και Μεγάλης Ελλάδος.-
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ     

Δεν υπάρχουν σχόλια: