ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ 5-2-2018.

Για το εν Αθήναις συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας έχω τις εξής παρατηρήσεις:
Εύγε για όσους ήμασταν εκεί και για όσους δεν μπόρεσαν να είναι, αλλά η καρδιά τους είναι εναρμονισμένη με το Μεγάλο Ελληνικό Έθνος και την Μακεδονία και πάσα προσωρινώς σκλαβωμένη, αλλά συντόμως λεύτερη ελληνική γη.
Υπήρξαν καπελώματα, όπως αναμενόταν. Κύριε Μίκη Θεοδωράκη, δεν μπορεί κανείς να είναι πατριώτης διεθνιστής. Ή θα είναι Πατριώτης και Εθνικιστής ή θα είναι διεθνιστής εξωμότης.

Η Έρη Ρίτσου, κόρη του ποιητή Ρίτσου απάντησε προς τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου περί τής Ριτσίου συγγραφικής ρωμιοσύνης, όπως την αντιλαμβάνονται οι διεθνιστές, ότι ο πατέρας της λέει δεν την έγραψε για μια εκδήλωση για την Μακεδονία μας. Εκτός κι αν, μάς λέει, προορίζεται για την συμφιλίωση τής Ελλάδος με το κράτος των κομιτατζήδων ψευτομακεδόνων. Αυτοί είναι οι διεθνιστές, απλά ανθέλληνες και νεοταξίτες.

Την ίδια στιγμή τα άλλα ενεργούμενα των σταυρωτήδων νεοταξιτών, οι Αλβανοί, μάς λέγουν πως θα βάλουν το αλβανικό πανί στην ελεύθερη Ήπειρο. Αλλά η δική μας Αληθινή, η Ορθόδοξη και Εθνικιστική Ελλάς βλέπει μια Χερσόνησο τού Αίμου απόλυτα Ελληνική.  

Τελικό συμπέρασμα είναι το εξής:
Οι ιδεολογίες πέθαναν. Έμεινε μία και μόνη. Εθνική και Κοινωνική Ιδέα, Ελληνικός Εθνικισμός και Στρατός στον τύπο της Εθνικής Εταιρίας. Ιδού η δική μας ιθύνουσα τάξη του Ελληνικού Έθνους. Σ’ αυτήν την ιδέα ας εργαστούμε για την Αγία Ρωμανία, την Μεγάλη και Δυνατή Ελλάς. Γιατί ελεύθερος είναι μόνον ο δυνατός, δυνατός είναι ο ενωμένος λαός και η Ελλάς άρχει και δεν άρχεται. Ιδού η οδός των Ελλήνων. Και σ’ αυτήν την οδό και μόνον θα εργαστώ μ’ αυτούς που πρέπει.
ΧΡΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: