ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΘΕΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 14-10-2018.

Στην φυσιολογική ζωή τού Έθνους και την αρμονική  κοινωνία των πολιτών, το Κράτος λύνει τα προβλήματα τού λαού κατά τα δίκαια και τα συμφέροντα τής Εθνικής Κοινότητας. Στην αφύσικη ζωή των υποθηκευμένων εθνών που διαβιούν υπό προδοτικά καθεστώτα και την εξουσία των σιωνιστών τυράννων τής παγκοσμιοποίησης, τα προβλήματα κατασκευάζονται για να δοθούν οι στημένες «λύσεις» των τυράννων ενάντια στο υποθηκευμένο Έθνος.

Βροντερό παράδειγμα τής τυραννικής παγκοσμιοποίησης είναι οι λαοί τής νότιας Ευρώπης και κυρίως ο ελληνικός λαός. Από πολλών ετών, το Ελληνικό Έθνος βιώνει μια μεθοδευμένη εσωτερική και απόλεμη γενοκτονία με την εξάπλωση τού δημογραφικού μαρασμού. Η μαζική οικονομική απαξίωση τής επαρχίας, η αστυφιλία και η φτωχοποίηση των Ελλήνων οδήγησαν την μεν ελληνική επαρχία σε ερημοποίηση, τον δε Ελληνισμό στη γήρανση. Οι Έλληνες πάψανε να κάνουνε παιδιά και οι νέοι μας μεταναστεύουν για να ζήσουν. Οι θάνατοι υπερκαλύπτουν τις γεννήσεις Ελλήνων.

Ποια είναι η … λύση που προτείνουν οι προδότες τής αστικής δημοκρατίας; Μήπως η πρόταξη κινήτρων υπεργεννητικότητας των Ελλήνων; Μήπως η επιστροφή των Ελλήνων στη γη τους; Όχι, σε καμία περίπτωση. Οι ψευτορωμιοί προτείνουν για την δήθεν ανανέωση των γενεών στην Πατρίδα μας, την έλευση και την πολιτογράφηση αλλοδαπών, λαθρογυρολόγων και μη χριστιανών πολιτών!!! Σιωνιστές και ψευτορωμιοί πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες στερούν την ελπίδα από τούς Έλληνες, κλέβουν την πλούσια γη μας και οδηγούν σιδηροδέσμια την Ελλάδα στην παγκοσμιοποίηση, δίχως σύνορα και Έλληνες.

Από την άλλη πλευρά ανοίγεται εκ τού πονηρού ο διάλογος για την δίκαιη οικονομική φορολόγηση και την τακτοποίηση τάχα των κόκκινων δανείων, δίχως τάχα να θιγούν οι οικονομικά ασθενέστεροι. Αντί δηλαδή να στριμωχτούν οι σάπιοι θεσμοί σε κράτος και τράπεζες που σκοπίμως δάνειζαν πέραν των αποθεμάτων τους, στριμώχνουν οι νεοταξίτες εσωτερικού και εξωτερικού τον εύπιστο πολίτη που δεν είχε γνώση τού οικονομικού περιβάλλοντος.

Στην υγιή ωστόσο οικονομία, οι επιχειρηματικές μονάδες που είτε διασπαθίζουν κρατικό χρήμα είτε διαθέτουν οικονομικό έλλειμμα και ζημίες κλείνουν. Οι δε υπεύθυνοι τού κράτους και οι κολαούζοι του που πλιατσικολογούν σε βάρος τού δημοσίου χρήματος επιστρέφουν τα κλεμμένα και στερούνται προνομίων και ελευθερίας. Στην Ελλάδα όμως τού ψευτορωμέϊκου, οι πλιατσικολόγοι βρίσκονται στην κυβέρνηση, στη βουλή και στους διεθνείς τοκογλύφους που προτάσσουν την αριθμοποίηση και το φακέλωμα των πολιτών μέσω των Καρτών τού Πολίτη.

Έλα λένε στον φουκαρά που απειλείται το σπίτι του και στον πολίτη που έχει υποστεί εκτεταμένη φοροκλοπή, να σού δώσουμε μια ηλεκτρονική κάρτα με έναν μοναδικό αριθμό, για να σε ξεχωρίσουμε από τον τυχοδιώκτη. Οι διεθνείς τοκογλύφοι ασκούν μάς λένε πιέσεις για την περιστολή των κακοπληρωτών δανειοληπτών προς όφελος τάχα μου των μη προνομιούχων. Με την συζήτηση περί τής Αντίχριστης Κάρτας τού Πολίτη που έχει ήδη ξεκινήσει παρασκηνιακά, να είναι έτοιμη να έρθει προς εφαρμογή.

Κατά τ’ άλλα, η διεθνιστική κυβέρνηση απειλεί τούς Έλληνες Θεολόγους γιατί υπηρετούν την οντολογική προσωπικότητα και διδάσκουν τα Θρησκευτικά ως ομολογιακό μάθημα τής Ελληνοορθοδοξίας μας. Στα δε νησιά μας και την αποψιλωμένη από Έλληνες περιφέρεια στοχοποιούν τούς Έλληνες γονείς, γιατί θέλουν στα σχολεία να μορφώνονται τα ελληνόπουλα, τα δε υποτιθέμενα προσφυγόπουλα να μορφώνονται μέσα στους ειδικούς χώρους που τώρα θέλουν να τούς ανοίξουν για την άλωση τού Ελληνισμού.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι η μόνη λύση για να παραμείνει η Ελλάς Ορθόδοξη και Ελληνική. Ελλάς Ορθόδοξη και Ελληνική σημαίνει συντριβή προδοτών και εισβολέων, δηλαδή συντριβή διεθνιστών πολιτικών και παγκοσμιοποίησης. Συντριβή φιλελεύθερων, κεντρώων και αριστερών. Μεγάλη και Φυσική Ελλάς σημαίνει πολιτική υπεργεννητικότητας των Ελλήνων και επιστροφή όσων αδερφών μας έχουν καταφύγει στο εξωτερικό. Σημαίνει ακόμη πτώση τής παρασιτικής ψευτοοικονομίας και εκκίνηση τής ελληνικής παραγωγικής οικονομίας. Σημαίνει Ελλάς που ανήκει μονάχα στους Έλληνες.

Οι Ελληνόφωνες τράπεζες που έχουν σπείρει δανεικό και ασυμμάζευτο χρήμα θα ακολουθήσουν την οδό τής εξυγίανσης υπέρ τού ελληνικού λαού και θα κλείσουν από την στιγμή που αδυνατούν να αιτιολογήσουν την σπατάλη τους. Οι σιωνιστοκίνητες τράπεζες χρεοκοπούν. Η Ελλάς και οι Έλληνες τού μόχθου δεν χρεοκοπούν ποτέ.

Το προσωπικό των τραπεζών που θα κλείσουν θα διοχετευθεί στον παραγωγικό τομέα και στις παροχές υπηρεσιών, με αιχμή τού δόρατος την ελληνική επαρχία. Οι δε τράπεζες θα γίνουν κρατικές, καλύπτοντας τον καταναλωτικό, τον εμπορικό, τον αγροτικό και τον επιχειρηματικό τομέα. Στην υπηρεσία δηλαδή αποκλειστικά τού ελληνικού λαού.

Όσοι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, αυτοί και οι φορείς τους, κομματικοί και άλλοι που τούς κάλυψαν και δημιούργησαν ελλείμματα, θα οδηγηθούν τόσον τα πρόσωπα όσο και οι φορείς σε κλείσιμο, με τον δικαστικό επαναπατρισμό των χρημάτων και των αξιών που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Τα φυσικά πρόσωπα είναι αυτά που συμμορφώνονται με βάση τον νόμο. Η αριθμοποίηση των πιστών και νομοταγών πολιτών απαγορεύεται αυστηρά, διαφυλάσσοντας το ορθόδοξο φρόνημα και την ελληνικότητα ασύλητα από τον σατανά παγκοσμιοποιητή.

Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά και μόνον στους Έλληνες στην πίστη, στο αίμα και τη συνείδηση. Η ελληνική γη αποδίδεται στα νέα ελληνικά ζευγάρια και σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό, προκειμένου να δώσει αυτή τροφή και εργασία στους Έλληνες. Είναι ένα ισχυρό κίνητρο, ώστε να πολλαπλασιαστούν οι γέννες ελληνόπουλων και ταυτόχρονα να γεμίσει κάθε σπιθαμή γης με Έλληνες, από τις πόλεις έως τα πιο απομακρυσμένα χωριά και νησιά. Το αυξανόμενο εθνικό εισόδημα μαζί με την αξιοποίηση τού γεωφυσικού πλούτου θα διοχετευτούν στις υποδομές και την οικονομική ενίσχυση τεκνοποίησης και παραγωγικότητας.

Περισσότερα ελληνόπουλα, περισσότερες θέσεις εργασίας, μαζική επιστροφή Ελλήνων τού εξωτερικού, περισσότερα ορθόδοξα προσκυνήματα και υποδομές ελληνικές. Αυτός είναι ο καθάρια ελληνικός στρατηγικός σχεδιασμός τού Εθνικιστικού Κινήματος. Ανθοβόλημα τής ελληνικής γης από περισσότερα ελληνικά χέρια που χτίζουν περισσότερη και αυτάρκη Ελλάδα. Περισσότεροι ναοί, περισσότερα σχολειά, περισσότεροι εργαζόμενοι, περισσότεροι στρατιώτες, σε μια Ελλάδα που αναγεννιέται, παράγει, λευτερώνει, μεγαλώνει. Μια Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: