ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 19-10-2018.

Ανθελληνική δυσωδία αναδύεται και θανατηφόρα χτυπήματα σε βάρος τής Πατρίδος μας προαναγγέλλονται. Το άγος των μυστικών κονδυλίων για την κατάρρευση εκ των έσω τού κράτους μας, με το κόστος στις πλάτες των θυμάτων, είναι διαχρονική και διακομματική γάγγραινα. Χρήματα στα χέρια των αλβανών και των σκοπιανών δημοσιογράφων προς ενίσχυση των απαιτήσεων σε βάρος τής ιστορίας και τής εδαφικής μας ακεραιότητας. Χρήματα για την είσοδο και την ενσωμάτωση των λαθρογυρολόγων ενεργούμενων τού νεοταξισμού. Όλα τούτα προς ενίσχυση τής ψευδούς επιχειρηματολογίας ψευδοκρατών και για την ταυτόχρονη ενίσχυση των δημοκρατικών ταγμάτων εφόδου για την σκοπούμενη διενέργεια πολιτειακής ανωμαλίας.

Επιχειρείται η αντικατάσταση τής Ελλάδος από μια μικρότερη, ελεγχόμενη και μη ελληνική Ελλάδα. Ο νεοταξικός παράγων θέλει φωτιές στην ελληνική κοινωνία, ώστε να ωθήσει κατόπιν την Τουρκία σε επιθετική πολεμική ενέργεια σε βάρος ελληνικού εδάφους. Οδεύουμε στην επαλήθευση των προφητειών των Αγίων τής Πίστης μας για την πολιτειακή ανωμαλία και την επίθεση τής Τουρκίας. Βλέπουμε τις αιτήσεις αποφυλακίσεως τρομοκρατών, τις επιθέσεις αναρχοπρακτόρων και τις εφόδους ισλαμιστών λαθρογυρολόγων σε στρατηγικές υποδομές και δρόμους. Και όλα τούτα, την ώρα που οι ψευτορωμιοί πολιτικοί κράζουν και κράζονται υποκριτικά, πριν ενώσουν τις κομματικές τους συμμορίες.

Παράλληλα, οι Τούρκοι βγάζουν ερευνητικά σκάφη και πλωτά γεωτρύπανα μαζί με πολεμικά συνοδευτικά στα ελληνικά ύδατα, προκειμένου να διαγράψουν το Καστελόριζο από τον χάρτη και το δίκαιο τής θαλάσσης, τουρκοποιώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα, τα ύδατα, τις νήσους και τούς πόρους. Βλέπουν οι Τούρκοι την κινητικότητα διεθνών παραγόντων και, έχοντας απέναντί τους την ξενοδιοίκητη Ελλάδα των προδοτών που έχουν ανοίξει τα πόδια στον εξισλαμισμό τής Πατρίδος μας, εφορμούν.

Οι αλήθειες από εμάς τούς Πιστούς σε Χριστό και Ελλάδα Εθνικιστές λέγονται και οι θέσεις τής Ελλάδος βρίσκουν σ’ εμάς τον εφαρμοστή των Δικαίων και τής Ασφάλειας τού Ελληνισμού. Η Ελλάς δεν θα εξαερωθεί. Ο δρόμος στους ολετήρες θα κλείσει. Οι πόροι τής Ελλάδος ανήκουν στους Έλληνες για την εξασφάλιση τής αυτάρκειάς μας και μόνον. Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά και μόνον στους Έλληνες. Τα ελληνικά όπλα συντρίβουν τούς καταπατητές εδαφών και υδάτων ελληνικών. Ελληνικός εθνικισμός, ελληνικός στρατός, ελληνικός λαός. Ο ελληνόφωνος νεοταξικός συρφετός των πολιτικάντηδων δεν είναι Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: