ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 21-10-2018.

Επιταχύνει τα βήματα η Θεία Δικαιοσύνη με την έλευση καταιγίδας ιστορικών γεγονότων. Ετοιμάζουν οι ψευτορωμιοί και οι νεοταξίτες εντολείς τους την διάλυση τής Πατρίδος μας. Αλλά αυτό που θα διαλυθεί είναι το ψευτορωμέϊκο. Για να απαλλαγεί η Ιερή Ελλάς από τούς σύγχρονους εφιάλτες που διασύρουν με την παρουσία τους το Έθνος μας. Ωστόσο, οι βαρύτατες ευθύνες των εχθρών Θεού και Ανθρώπου οδηγούν την κάθαρση μέσα από πόνο και φωτιά.

Αποτελεί μεγάλη πρόκληση η συνέχιση τής ψεύτικης σύγκρουσης ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένου που υπηρετεί την οριστική εκχώρηση ολόκληρης τής Μακεδονίας μας στα σκοπιανά βαποράκια των σιωνιστών νεοταξιτών. Η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών μαζί με την επέκταση των εν Ελλάδι αμερικανικών βάσεων και το σύμφωνο συνεργασίας των βαλκανικών χωρών εξυπηρετούν τη δημιουργία νέων συνόρων ενός μεγάλου προτεκτοράτου των αντίχριστων παγκοσμιοποιητών τύπου βαλκανικής δημοκρατίας, με απόσχιση εδαφών τής βορείου Ελλάδος μας.

Διαφώνησε ο πρώην υπουργός εξωτερικών Κοτζιάς επειδή δεν τον ενημέρωσαν εγκαίρως για όλες τις παραμέτρους τού ανθελληνικού σχεδίου, το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα τού οποίου είναι γνωστό σε όλους τούς ενδοτικούς καθεστωτικούς πολιτικούς. Κι αυτό το τεχνητό άδειασμα υπήρξε ο μόνος λόγος τής παραιτήσεως τού πρώην υπουργού. Το προδοτικό ψευτορωμέϊκο είναι ο δούρειος ίππος των Αμερικανών, όπως ακριβώς η κυβέρνηση τού Ζάεφ στα Σκόπια. Το δε κόμμα των κομιτατζήδων VMRO αποχώρησε από την σκοπιανή βουλή κατά τη συζήτηση τής επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα τής Ρωσίας στην περιοχή.

Και την ίδια στιγμή, Τσίπρας, Καμμένος και πάντες οι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας βρωμίζουν την λαμπρή ιστορία τής Λέσχης Αξιωματικών των ενδόξων Ενόπλων Δυνάμεων με τις κρυφές συναντήσεις τους. Συναντήσεις που λαμβάνουν χώρα όχι για το πώς θα λευτερώσουν σκλαβωμένες πατρίδες και θα μεγαλώσουν την Ελλάδα, αλλά για το πώς θα υπνωτίσουν τον ελληνικό λαό για να σκλαβώσουν ελληνικά εδάφη και να διαλύσουν το εθνικό μας κράτος.

Στήριξε με για να σε στηρίξω. Αυτές είναι οι κρυφές κουβέντες και συμφωνίες των ψευτορωμιών πολιτικών. Στο κόλπο τής μεγάλης προδοσίας εντάσσεται η απειλή περί ψηφίσεως προτάσεως δυσπιστίας. Να ακολουθήσουν το σχέδιο για την δημιουργία ενός νέου χάρτη των Βαλκανίων, με την μετατροπή τής Ελλάδος σε μια αποθήκη γυρολόγων διεθνούς προελεύσεως και ποδηγετήσεως από τον ξένο παράγοντα. Από κοντά ακολουθούν οι σκανδαλολογίες των κομμάτων που αναφύονται, προκειμένου όλο το λεγόμενο συνταγματικό τόξο να συμπτύξει μεγάλο και γενικευμένο κυβερνητικό σχηματισμό.

Η Μακεδονία μας δείχνει ξεκάθαρα ποιοι είναι αυτοί που την προδίδουν. Όσοι ακολουθούν ή ανέχονται την ερχόμενη γεωπολιτική ανωμαλία με τις συγκρούσεις και τα νέα σύνορα, όποιοι αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία και δεν ανατρέπουν τον ανθελληνικό εσμό ή και συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο σ’ αυτόν τον εσμό, όλοι τούτοι είναι προδότες και θα δικαστούν ως προδότες σε βάρος τής Ελλάδος μας.

Από κοντά ακολουθούν οι αναρχοπράκτορες τού προδοτικού καθεστώτος και «αντιεξουσιαστές» συνέταιροι των εξουσιαστών που συνεργάζονται με τούς ισλαμιστές λαθρογυρολόγους, όταν επιτίθενται σε αστυνομικά τμήματα και σε ελληνορθόδοξα εκκλησάκια, κλείνοντας δρόμους και απειλώντας Έλληνες. Στόχος των ενεργούμενων τού νεοταξικού κτήνους είναι ο εκφοβισμός των Ελλήνων και η αποσταθεροποίηση, προκειμένου να έρθει η διάλυση τής Πατρίδος μας.

Οι εξελίξεις στην γεωπολιτική μας αυλή έρχονται να επαληθεύσουν τις ανωτέρω εκτιμήσεις. Η επιστολή που απέστειλε η αμερικανική κυβέρνηση στο VMRO με την εντολή ψηφίσεως τής βρωμερής συμφωνίας των Πρεσπών κατέστη ο καθοριστικός παράγοντας για την εν μέρει αποχώρηση τού κόμματος των κομιτατζήδων από τη σκοπιανή βουλή. Βρωμερή συμφωνία που εν τέλει φυσικά ψηφίστηκε. Το δε σχίσμα ανάμεσα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και το Πατριαρχείο Μόσχας βαθαίνει μετά από την αμερικανοκίνητη παροχή αυτοκεφαλίας στην ουκρανική αρχιεπισκοπή, για την αρπαγή της από το Ρωσικό Πατριαρχείο.

Την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή, το ελεγχόμενο από την τουρκική κυβέρνηση «τουρκοορθόδοξο πατριαρχείο» ασκούσε μήνυση στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για πρόκληση μίσους και εθνικής προσβολής εκ μέρους του σε βάρος τού τουρκικού κράτους και λαού. Και τούτο, διότι ο Ερντογάν επιχειρεί να κρατήσει ίσες αποστάσεις από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία.    

Ωστόσο, ο αμερικανοκίνητος βραχίονας τής «Ευρωπαϊκής» Ένωσης των τοκογλύφων και τής παγκόσμιας διακυβέρνησης οδεύει στη διάλυση, με την απολύτως ορθή απόφαση των Βρετανών να εξέλθουν τής νεοταξικής συμμορίας που έχει κατασκηνώσει ως ένωση στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Είναι η ώρα να επιστρέψουν οι πατρίδες στην χριστιανική πίστη, στο εθνικό φρόνημα και την φυλετική τους υπόσταση. Ήρθε η ώρα η φυσική τάξη πραγμάτων τού Θεού να συντρίψει την αφύσικη νέα τάξη πραγμάτων τού διαβόλου. Ήρθε η ώρα οι Πατριώτες και Εθνικιστές να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας.

Αυτοί που θέλουν να βάλουν φωτιά στην ελληνική κοινωνία με έναν νέο συμμοριτοπόλεμο, πρέπει να συντριφτούν και το σχέδιό τους να ματαιωθεί εν τη γενέσει του. Στη χειρότερη περίπτωση, οι Φρουροί τού Ελληνικού Έθνους πρέπει να προασπίσουν το αγαθό τής ελληνικής ζωής, ανατρέποντας τούς προδότες. Τα εθνικά μας σύνορα είναι ακατάλυτα. Ανοίγουν μονάχα προκειμένου να μεγαλώσουν και να εντάξουν ελληνικές πατρίδες, πρώην σκλαβωμένες και σύντομα λεύτερες.

Πατριώτες και Εθνικιστές μαζί με τον ένδοξο Ελληνικό Στρατό θωρακίζουμε τον Ελληνισμό, σχηματίζοντας μια Ορθόδοξη και Ελληνική Ορθοκανονική Πολιτεία. Άπαντες όσοι έχουμε επιλέξει την οδό τής Πιστής, Μεγάλης και Δικαίας Ελλάδος ενωνόμαστε στην πράξη. Όσοι δεν θέλουν την ένωση των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών, απλώς είναι απέναντι από τον Ελληνισμό. Εθνική Διακυβέρνηση ευθύς αμέσως λοιπόν. Και οι συμμαχίες χαράσσονται εκ νέου, με γνώμονα Χριστιανισμό, Εθνικισμό και Ελληνικά Δίκαια.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: