ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΘΗΝΑ 26-10-2018.

Συμπληρώνονται φέτος, το σωτήριον έτος 2018, 106 χρόνια από την απελευθέρωση τής συμπρωτεύουσας τής ελεύθερης Ελλάδος και συμβασιλεύουσας τής Αγίας Ρωμανίας μας, τής Θεσσαλονίκης μας. Ημέρα εορτασμού τού πολιούχου τής νύμφης τού Θερμαϊκού Αγίου Δημητρίου τού Μεγαλομάρτυρος και Μυροβλήτου, ο Αρχιστράτηγος και τότε Διάδοχος Βασιλεύς Κωνσταντίνος εισερχόταν στη Θεσσαλονίκη ως επικεφαλής των ελληνικών στρατευμάτων και παραλάμβανε την πόλη από τον πρώην διοικητή των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων Ταχσίν Πασά.

Άλλες εποχές, αληθινά ελληνικές και ηρωικές ήσαν εκείνες οι μέρες των βαλκανικών πολέμων. Ήταν η απαρχή τού νέου εικοσιένα, όπως ορθά ονομάστηκαν οι βαλκανικοί πόλεμοι. Και πάντα στην αρχή των εθνικών επαναστάσεων τού Ελληνισμού μας, οι Έλληνες μαχόμαστε ενωμένοι και νικηφόρα, έως ότου παρέμβουν και εγκατασταθούν στο σβέρκος μας οι δήθεν μεγάλες και προστάτριες δυνάμεις με τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς τους.

Αρχηγός των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων λοιπόν ο Στρατηλάτης Βασιλεύς Κωνσταντίνος και επιτελάρχης του ο εμπειροπόλεμος εθνικοκοινωνιστής και μετέπειτα ηγέτης τού έπους τού Σαράντα Ιωάννης Μεταξάς. Το εθνικό όραμα τής εδαφικής αποκαταστάσεως τής Αληθινής Ελλάδος με την Μεγάλη Ιδέα είναι ολοζώντανο και βαδίζει προς την ολοκλήρωση με τον πρώτο σταθμό πριν την Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη, την Θεσσαλονίκη μας να λούζεται στο φως τής λευτεριάς, με τα ελληνικά όπλα και τα ελληνικά λάβαρα να παρελαύνουν στους δρόμους της. Η συγκίνηση λαού, κλήρου και στρατού διαμορφώνει ιερή ατμόσφαιρα βυζαντινής μεγαλοπρέπειας.

Οι προαιώνιοι εχθροί τής Μεγάλης Ελλάδος μας φρίττουν μπροστά στην προοπτική τής Θείας Δικαιοσύνης και τής ιστορικής επιστροφής τής Πατρίδος μας στην θέση τής αυτοκρατορικής δυνάμεως. Κι έτσι βάζουν τον «εθνάρχη» Ελευθέριο Βενιζέλο να ενεργοποιήσει τον δούρειο ίππο τού εθνικού διχασμού. Κωνσταντίνος και Μεταξάς έχουν ανοίξει την λεωφόρο τής δόξας που μετά από το Μπιζάνι και τη Θεσσαλονίκη, περνάει από το Μοναστήρι και την προσωρινά κατεχόμενη Βόρεια Μακεδονία μας, στην οποία οι ανθέλληνες θέλουν τώρα να προσδώσουν ανύπαρκτη εθνική ταυτότητα για να ακρωτηριάσουν την Ιερή Ελλάδα μας. Κι έτσι σήμερα, αντί να λευτερώσουμε Ελλάδα, ζητούν οι σκοτεινοί νεοταξίτες να σκλαβώσουν κι άλλη Ελλάδα…

Ο Βενιζέλος αποτρέπει τον Κωνσταντίνο από την είσοδο στο Μοναστήρι, προκειμένου να προλάβει να διαφυλάξει την Θεσσαλονίκη από την βουλιμία των υποτιθέμενων συμμάχων μας Βουλγάρων που σπεύδανε να την καταλάβουν! Αυτοί είναι οι φίλοι και σύμμαχοι των πολιτικών τής ελληνόφωνης αστικής δημοκρατίας διαχρονικά. Κάμουν φιλίες με τούς εχθρούς τής Πατρίδος και διώκουν τούς Μαχητές τού Ελληνικού Έθνους.

Ακριβώς όπως το ακούτε Έλληνες. Στον Α Βαλκανικό Πόλεμο, οι Βούλγαροι που ρήμαζαν τον τόπο και τούς αδερφούς μας στην μαρτυρική Μακεδονία μας, ήταν κατά τρόπο παρανοϊκό σύμμαχοι τής Ελλάδος! Η Θεσσαλονίκη μας λευτερώθηκε και ο αγών των Ελλήνων έμεινε για μια ακόμη φορά στη μέση. Ο Κωνσταντίνος κατόπιν εξορίστηκε και η Πατρίς έγινε «μικρή πλην τίμια» σκλάβα.

Όμως οι Τραντέλληνες Πολεμιστές των Βαλκανικών Πολέμων ρίζωσαν στις συνειδήσεις τού καθάριου Ελληνισμού. Τα τίμια αίματά τους μάς δείχνουν τον δρόμο που οφείλουμε να ακολουθήσουμε. Ότι μέγιστη Τιμή στους Ήρωες αποδίδεται με τη συνέχιση τού δικού τους αγώνα για λευτεριά και μεγαλοσύνη τής Πατρίδος μας.  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: