ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΑΘΗΝΑ 9-10-2018.

Το προτελευταίο στάδιο πριν την τελική σύγκρουση μεταξύ τής παγκοσμιοποίησης και τού ελεύθερου εθνικού φρονήματος είναι η ενεργοποίηση τού βρώμικου χρήματος και τής λαθρομετανάστευσης ενάντια στους πιστούς λαούς. Πιστούς σε Θεό και σε Πατρίδα. Στην Λέσβο είδαμε την πτώση εμβληματικού Τιμίου Σταυρού τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού που προηγουμένως ζητούσαν επιμόνως αλληλέγγυοι διακινητές λαθρογυρολόγων και κερδοσκόποι των σιωνιστών μετά των διακινουμένων ισλαμιστών να αφαιρεθεί. Στην ψευτοευρώπη, η σύγκρουση τής Ιταλίας τού πατριώτη και εθνικιστή Σαλβίνι με την ΕΕ ωθεί τούς τοκογλύφους στην μεθόδευση επιτάχυνσης τής στημένης κρίσης τής αντιπαραγωγικής οικονομίας των τοκογλυφικών τραπεζών. Όμως οι εθνικιστές δεν γνωρίζουμε διασπάσεις παρά μονάχα συμπτύξεις των εθνικών δυνάμεων. Ο Σαλβίνι και η Λεπέν συμπτύσσουν ήδη δυνατό εθνικιστικό στρατόπεδο υπέρ των λεύτερων λαών.

Και στην πατρίδα μας, την γλυκιά και ιερή Ελλάδα μας, ο στημένος «καυγάς» μεταξύ τής Τράπεζας τής Ελλάδος και τής κυβέρνησης συντηρεί την υπόθεση για την δήθεν αναβολή περικοπών, που όμως άπαντες οι μνημονιακοί πολιτικοί έχουν δεσμευτεί διά υπογραφών στους σταυρωτήδες προσωρινούς παγκόσμιους εξουσιαστές ότι θα εφαρμόσουν. Τα δε σύνορα στον Έβρο μπάζουν από λαθρογυρολόγους που φέρνουν σκοπιανοί, βούλγαροι και αλβανοί διακινητές.

Ήρθε η ώρα να σημάνει η δικαιοσύνη τού Θεού και να αναληφθεί δίκαιος εθνικός, λαϊκός και εθνικιστικός αγών. Η κατάρρευση τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης έρχεται όλο και πιο κοντά και είναι σιγουρότατη, ακριβώς όπως το προφήτευσε ο Άγιος Παίσιος. Η οικονομική κρίση αντιμετωπίζεται μονάχα από το εθνικό δυναμικό σε γη και ψυχές που προτάσσει το εθνικιστικό κίνημα. Οι δούρειοι ίπποι που σπέρνονται έχουν σκοπό την σκόπιμη έναρξη ενός σχεδιασμένου πολέμου. Αλλά τις πλάτες τού Έθνους θα τις καθαρίσει το ίδιο το Έθνος και οι Δυνάμεις του.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: