ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΖΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 3-11-2018.

Διεκδικώ τα κυριαρχικά δικαιώματα που μού έχουν υφαρπάξει, επομένως έχω στρατηγικό σχέδιο και ζω. Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας ενός κράτους που στηρίζεται στα πόδια του με την επίδειξη ατσάλινης πυγμής. Αλλά για να εφαρμόσεις το δίκαιο, πρέπει πρωτίστως να είσαι ανεξάρτητος και να έχεις δηλώσει ρητά τις διεκδικήσεις σου. Και το ψευτορωμέϊκο είναι απλώς πρόθυμος ραγιάς.

Τα σύνορα στα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο θα αλλάξουν οπωσδήποτε. Οι συζητήσεις που γίνονται για την εφαρμογή τού Δικαίου τής Θάλασσας προσανατολίζονται σ’ αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση. Οι δε φερώνυμοι και ελληνόφωνοι δημοκράτες πολιτικοί, θέλοντας να κρύψουν τη γύμνια τους έναντι των εχθρών που εγείρουν επιθετικές διεκδικήσεις σε βάρος τής Ελλάδος μας, γυρεύουν επέκταση των χωρικών μας υδάτων. Πολύ σωστά. Το εννοούν όμως; Σαφώς και δεν το εννοούν. Διότι η Ελλάς είναι η μόνη χώρα τής περιοχής που δεν έχει ανακηρύξει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, δεν έχει εφαρμόσει εθνική κυριαρχία και αξιοποίηση των πόρων τού ανατολικού Αιγαίου και δεν διεκδικεί αλύτρωτα ελληνικά εδάφη!

Η γεωπολιτική αυλή τής Ελλάδος βρίσκεται σε διαρκή αναβρασμό εξαιτίας τού τεράστιου γεωφυσικού της πλούτου, τής υπάρξεως τεχνητών κρατικών μορφωμάτων και τής διαμορφωμένης οδού διακινήσεως ανθρώπων, αγαθών και στρατευμάτων προς πάσα γεωγραφική κατεύθυνση. Η μεγάλη ανισορροπία οφείλεται στην επιβολή των πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων των ονομαζόμενων μεγάλων δυνάμεων που κινούν τούς κρατικούς τους δορυφόρους στα θερμά ύδατα. Αυτό πρέπει να πάψει να υφίσταται και οι αφύσικες παρεμβάσεις να εξαλειφθούν.

Η Ελλάς πρέπει να γίνει αληθινά ανεξάρτητη, με δική της βούληση και εθνικό σκοπό ύπαρξης. Η Ελλάς πρέπει να γίνει συνεπώς αληθινή κραταιά δύναμη, αληθινό κράτος και όχι προτεκτοράτο ξένων θελημάτων, όπως υπήρξε αδιαλείπτως από τής Αλώσεως τής Κωνσταντινουπόλεως έως τα χρόνια μας. Διότι η αλήθεια είναι ότι οι εθνικές μας επαναστάσεις ποδηγετήθηκαν με την φυλάκιση των ηρώων μας και την ανάδειξη προδοτικών πολιτικών ηγεσιών.

Οφείλουμε πάραυτα να οριοθετήσουμε εκπεφρασμένα και χαρτογραφημένα τις θαλάσσιες και εναέριες ζώνες ελληνικής κυριαρχίας με τα συναφή κατοχυρωμένα μας δικαιώματα. Να ανακηρύξουμε την ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και να επεκτείνουμε τα θαλάσσια σύνορα προς πάσα κατεύθυνση στα 12 ναυτικά μίλια. Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο πλούτος, τα αγαθά, οι άνθρωποι και τα εδάφη οριοθετούν την αντίστοιχη επέκταση τού ελληνικού εθνικού εδάφους. Και φυσικά η υπαγωγή των προσωρινά σκλαβωμένων εδαφών μας, από την Αδριατική έως τον Πόντο, στην ελληνική εδαφική επικράτεια είναι ορισμός προς εφαρμογή.

Είναι σαφές λοιπόν ότι η Ελλάς οφείλει να γίνει ο κινητήριος παράγοντας τής γεωπολιτικής μεταβολής που τέθηκε ήδη σε εφαρμογή. Πράγμα που σημαίνει ότι η δημιουργία ψεύτικων εθνοτήτων και οι φορείς τους θα ακυρωθούν στην πράξη. Οι δε απαραίτητες συμμαχίες θα μεταβληθούν οπωσδήποτε σύμφωνα με τα δίκαια και τα συμφέροντα τής Αληθινής Ελλάδος που θα γενεί Μεγάλη Δύναμη και όχι σκυφτός εταίρος ενός διακρατικού υπερκράτους που αυτοαποκαλείται ευρωπαϊκή ένωση και πάσης φύσεως διεθνούς συμμορίας.

Μιλάμε ξεκάθαρα για εθνική αυτάρκεια και εθνική πολιτική ταυτόχρονα. Είναι ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επάρκεια αγαθών, ενέργειας και εδαφών. Οικονομική επάρκεια, κοινωνική συνοχή και εθνική ολοκλήρωση. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται πίστη, πατριωτισμός και εθνική φιλοδοξία μέσα από την εφαρμογή τού εθνικού δικαίου. Και εθνικό δίκαιο σημαίνει ελληνικότης εδαφών, πληθυσμών, μνημείων, ιστορίας και σύγχρονης πραγματικότητας. Και η ανόρθωση τής Αληθινής Ελλάδος είναι συνυφασμένη με την βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία τού Ελληνικού Εθνικισμού.

Την κηδεμονία, την καθοδήγηση και την λήψη των αποφάσεων τού Ελληνισμού τις ασκεί σύσσωμο το Ελληνικό Έθνος. Χαρτιά πάσης μορφής και συμφωνίας που δεσμεύουν την Φυλή μας, σχίζονται και πετάγονται στα σκουπίδια τής ιστορίας. Όπου υπάρχουν υδάτινοι διάδρομοι και αρτηρίες που επικοινωνούν με την έως σήμερα ελεύθερη ελληνική επικράτεια, εκεί υπάρχει οδός ελληνικής ζώνης ασφαλείας που κατοχυρώνει την παρουσία τής Ελλάδος, προκειμένου αφενός μεν να εκλείψουν οι εχθροί μας και αφετέρου να διαφυλαχθούν οι ελληνικές κοινότητες που είναι εκτός των συνόρων μας για την ένταξή τους στον ελληνικό εθνικό κορμό. Ο δε πλούτος τής γεωπολιτικής μας αυλής έχει εθνικό χαρακτήρα, είναι οπωσδήποτε ελληνικός και έχει ιδιοκτήτη του την Ελλάδα.

Το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα εκφράζει τον Ελληνισμό στο σύνολό του, το χθες, το σήμερα και το αύριο τής Ελληνικής Φυλής. Οι αξίες και τα προτερήματα τής φυσική μας κληρονομιάς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι τής εθνικής μας πολιτικής. Τα δε σύνορα που ενέχουν τον χαρακτήρα τής γενικής αποδοχής δεν είναι τα μόνιμα ή τα ελαστικά σύνορα που θέλουν οι δήθεν δυνατοί ξένοι, αλλά τα νόμιμα, ασφαλή και ευρύχωρα που επιτάσσει και απαιτεί η Δυνατή Ελλάς. Και η Εθνικιστική Ελλάς, η Ελλάς τής Ελληνοορθοδοξίας και τού Ελληνικού Πολιτισμού θα καλύψει όλο το εύρος της, ελέγχοντας από δυσμάς έως ανατολάς όλες τις εθνικές της εστίες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: