ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΘΕΡΜΑ ΝΕΡΑ

ΑΘΗΝΑ 25-11-2018.

Σήμανε η ώρα να πληρωθούν οι προρρήσεις των αγίων γερόντων τής πίστης μας. Το ψευτορωμέϊκο ως οικοδόμημα σαθρό των εντολοδόχων των σιωνιστών, δεν μπορεί να σταθεί όρθιο. Τάζει εικονικές παροχές με ημερομηνία λήξης. Έχει γίνει διεθνής περίγελος. Ξεπουλάει γη για γρόσια. Αλλά η Παγκόσμια Τράπεζα ζητάει, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Δημοκρατία, κατάργηση τού Ελληνικού Δημοσίου.

Κι αν μάς πουν οι διεθνιστές κυβερνητικοί πως δεν είναι έτσι, τότε μπορούμε να διατυπώσουμε ένα σαφές ερώτημα. Θέλουν την Εκκλησία και τον Ορθό Λόγο τού Θεού εκτός των θεσμών στο δημόσιο και τα σχολειά μας και παράλληλα τούς ιερείς μας εκτός τής δημόσιας μισθοδοσίας. Είναι τυχαίο αυτό ή μήπως σχετίζεται με την περικοπή τού δημοσίου τομέα;

Αυτό βέβαια που ενοχλεί το χριστεπώνυμο πλήρωμα τού Ελληνισμού μας είναι πάνω απ’ όλα ο διωγμός τού Χριστού μας και τής Ορθοδοξίας μέσα στην ίδια την Πατρίδα που ο ίδιος ο Ένσαρκος Λόγος τού Θεού ευλόγησε. Από την άλλη πλευρά, οι ψευτιές των ελληνοφώνων νεοταξιτών πολιτικών τής αστικής δημοκρατίας καταρρέουν ελλείψει κράτους και εθνικής οικονομίας.

Τι να το κάνω εγώ το κράτος που έχει έναν πρωθυπουργεύοντα που χαζογελάει στα συνέδρια των γερμανών σοσιαλδημοκρατών, όταν υβρίζουν την Ελλάδα μας; Τι να το κάνω εγώ αυτό το κράτος που κρύβεται πίσω από την σκόπιμη αδυναμία του να χαράξει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, με τούς Τούρκους να καλύπτουν με τα πολεμικά τους μέσα Αιγαίο, Κύπρο και Α. Μεσόγειο; Ένα δήθεν κράτος που ξαμολάει στους δρόμους αναρχοπράκτορες και λαθρογυρολόγους, με τούς πολιτικούς του να μέμφουν τάχα τούς δυνατούς εργοδότες τους!

Κοινωνικά μερίσματα μάς λένε τώρα και μείωση φόρων θα δώσουν οι αριστεροί πραίτορες, μάς λένε… Όμως το κράτος λιγοστεύει και τα έσοδα είναι ανύπαρκτα. Το ελληνικό δημόσιο που διορίζουν οι πολιτικοί βαραίνει τον προϋπολογισμό και οι τοκογλύφοι που θέλουν στο χέρι και τυπικά τις εξουσίες τού «ελληνικού» κράτους θα τον ελαφρύνουν. Για να πληρωθεί η εκ Θεού πρόρρηση τού αγίου πατρός Ιωσήφ τού Βατοπεδινού ότι προς το τελικό ξέσπασμα τής κρίσης θα απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Στην Κύπρο ο Τούρκος βιάζεται να πάρει ολάκερο τον γεωφυσικό της πλούτο, με την ελληνική μεγαλόνησο σύσσωμη και ολάκερο το γεωπολιτικό τόξο από το Ανατολικό Αιγαίο έως την Κρήτη και από την Κρήτη έως την Κύπρο. Η μη χάραξη τής ελληνικής ΑΟΖ με την αχρήστευση των θαλασσίων δικαιωμάτων τού Καστελόριζου ανοίγει τον θαλάσσιο δρόμο στον Ερντογάν. Η Τουρκία θέλει να αρπάξει κάτω από τον δικό της έλεγχο και την τουρκική σημαία την αναφερόμενη γεωπολιτική αυλή, με την Ελλάδα στριμωγμένη στη «λογική» ανεύθυνων και ενδοτικών πολιτικών.

Ο δε πρόεδρος τής δημοκρατίας Παυλόπουλος θέλει στην Κύπρο λύση τύπου ενωμένης Γερμανίας. Σε μια Κύπρο όπου οι πολιτικοί της ανοίγουν τα οδοφράγματα, αφήνοντας χώρο στις απειλές τού τουρκικού στρατού προκειμένου να εισχωρήσουν κατοχικοί πληθυσμοί στην γη των γηγενών αδερφών μας. Διότι για να δοθεί δίκαιη λύση στην κατά δική μας ελληνική μεγαλόνησο, πρέπει να διωχθεί από την Κύπρο μας όχι μόνον ο τουρκικός στρατός, αλλά και ο τουρκικός όχλος που διατάζεται από την Άγκυρα.

Βρισκόμαστε ξεκάθαρα μπροστά στις παραμονές τής αποσύνθεσης τού ελληνικού κράτους. Οι αριστεροί θέλουν το κράτος άθεο, με ανύπαρκτα εθνικά σύνορα και γιομάτο ψεύτικες μειονότητες των προσωρινών μας γειτόνων. Και οι σοσιαλφιλελεύθεροι προσπαθούν να διεισδύσουν στον εκκλησιαστικό χώρο με όρους κομματικής σκοπιμότητας για να αποφύγουν το σκάσιμο τής κρίσης επί των ημερών τους.

Όμως η Ελλάς είναι μία και αδιαίρετη, με Αρχηγό τού Κράτους τον ίδιο τον Ιησού Χριστό και Θεό μας. Η Ελλάς  θα απαλλαγεί από τα βάρη τής προδοσίας που την οδηγούν στην μεθοδευμένη γάγγραινα φτωχοποίησης και αναρχίας. Κάποιοι θέλουν οπωσδήποτε αυτήν τη γάγγραινα, με πρώτους τούς Σιωνιστές και τούς Τούρκους που μάχονται ποιος θα αρπάξει πρώτος τον Ελληνισμό αιχμάλωτο.

Ήρθε η ώρα να ενωθεί ο Ελληνισμός μας. Ο πατριώτης ελληνικός λαός έχει τη βούληση να ζήσει, γιατί το οφείλει πρώτα απ’ όλα στα ελληνόπουλα που είναι τα σπλάχνα μας και η ζωντανή Φυλή μας. Ο Ελληνικός Στρατός θα κάνει το χρέος του, ρίχνοντας τον εχθρό και τής Ανατολής και τής αντίχριστης Εσπερίας στη θάλασσα. Όμως το μητροπολιτικό κέντρο τού Ελληνισμού χρειάζεται στρατηγικό προσανατολισμό και εθνικό συντονισμό, προκειμένου να φράξει τον δρόμο στους καταστροφείς, τηρώντας την Πίστη και το Εθνικό Φρόνημα απρόσβλητα. Κι αυτή ακριβώς είναι η εργασία μίας Λαϊκής και Εθνικιστικής Κυβερνήσεως.

Οι λεγόμενες «μεγάλες δυνάμεις» θα συγκρουστούν και θα κοντύνουν στο πολεμικό πεδίο. Όμως η χώρα πρέπει να σταθεί όρθια. Αργά ή γρήγορα τα κόμματα τού δημοκρατικού τόξου θα ενωθούν με το πρόσχημα τής σωτηρίας, όχι όμως τής Πατρίδος, αλλά τής κομματικής τους εξουσίας. Ως σωτηρία όμως νοείται μονάχα η διάσωση και η ανάκτηση τής εθνικής κυριαρχίας τού κράτους, η ανάκτηση τής οικονομίας και τού γεωπολιτικού πλεονεκτήματος σε χέρια καθάρια ελληνικά, η εγγύηση τής ασφάλειας των Ελλήνων, τόσο τής λεύτερης Ελλάδος όσο και τής προσωρινά αλύτρωτης πατρίδος.

Η Ελλάς οφείλει να γίνει πάλι και δια παντός δυνατή και σεβαστή. Κι αυτή η Ελλάς είναι η Ορθόδοξη και Εθνικιστική Ελλάς Όλων των Ελλήνων. Ο καιρός των Ελλήνων με το θέλημα τού Πατρός Θεού ήρθε. Ότι είμαστε Αγία Ρωμανία και δεν παραδινόμαστε στον σατανά τής παγκοσμιοποίησης. Νικάμε προς Δόξαν τού Πατρός των Φώτων Θεού μας, προς ασφάλειαν των παιδιών μας ως μόνων νόμιμων κληρονόμων τής Μεγάλης Ελλάδος μας, προς κραταίωση τής Αγίας και Αυτοκρατορικής Ελλάδος τής Αγίας Ρωμανίας μας, προς διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: