ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 13-11-2018.

Το Ελληνικό Έθνος οφείλει να διαφυλάξει αδιατάρακτη την ιδιοπροσωπία του στην Πίστη, την Εθνική Ταυτότητα και τις Παραδόσεις του. Το Ελληνικό Έθνος οφείλει να εξασφαλίσει την εθνοφυλετική του συνέχεια, την ανεξαρτησία του και τον πολιτισμό του. Κατά συνέπεια, το Ελληνικό Έθνος πορεύεται με κοινωνική συνοχή για την ισχύ του, εξαλείφοντας τούς αρνητές του από την ελληνική κοινωνία.

Το Εθνικό Κράτος των Ελλήνων συντίθεται από την Ελληνοορθοδοξία, το Ελληνικό Αίμα και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Όσοι στρέφονται κατά των στυλοβατών και των δομικών στοιχείων τού ελληνικού κράτους, δεν διαθέτουν νομιμοποίηση παρουσίας και έκφρασης. Και τούτο, διότι η ζωή τού Ελληνισμού και η κραταίωση των αξιών μας είναι κανόνας πάγιος και αδιαπραγμάτευτος.

Ο Πατριωτισμός ως η οδός τής αγάπης και τής συλλογικής εργασίας για την πρόοδο και την ελευθερία τής Εθνικής μας Κοινότητος είναι βιοθεωρία και κοσμοαντίληψη, είναι τρόπος ζωής συνυφασμένος με την ελληνοσύνη μας. Ως εκ τούτου, ο Πατριωτισμός, ο Εθνικισμός και πάσα παράγωγη έννοια που δηλώνει και πράττει συναφώς και εμπράκτως έργα και αγώνες υπέρ τής Ελληνικής Πατρίδος και τού Ελληνικού Έθνους, λαμβάνουν επίσημη συνταγματική κατοχύρωση και πάγια νομική αναγνώριση από το Εθνικό Κράτος.

Τουναντίον, πάσα έκφραση και εκδήλωση ανθελληνισμού που προσβάλλει την Ορθοδοξία μας, που σφετερίζεται εθνικό έδαφος, λεύτερο ή προσωρινά σκλαβωμένο ελληνικό έδαφος και αρνείται την εθνική μας ταυτότητα ποινικοποιείται ως αρνησιπατρία. Οι δε αρνησιπάτριδες και οι φορείς τους καταλύονται με την απαγόρευση τής λειτουργίας των φορέων, τα δε φυσικά πρόσωπα χάνουν την ελληνική ιθαγένεια και υπηκοότητα και εξορίζονται. Αν υπάρξει ένοπλη στασίαση κατά τού Έθνους των Ελλήνων, δικάζονται επί ποινή θανάτου.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα, ως πολιτική έκφραση όλων των Ελλήνων δίχως οιασδήποτε φύσης διαχωρισμούς, πρέπει να αντιμετωπίσει και να εξαλείψει τούς κινδύνους που απειλούν τη βιωσιμότητα τής Ελληνικής Φυλής οριστικά και αμετάκλητα. Οι κίνδυνοι αυτοί έχουν διπλή φύση και διάσταση. Είναι κίνδυνοι εσωτερικοί και εξωτερικοί, με στόχευση εις βάρος τής ελληνικής κοινωνίας και των εθνικών μας θεμάτων. Με την οικονομική εξαθλίωση και την βιολογική εξόντωση, διεθνιστές και νεοταξίτες ομολογούν πως θέλουν μικρή Ελλάδα δίχως Ελληνορθόδοξους, δίχως Έλληνες.

Οι περιπτώσεις των ανθελληνικών εκδηλώσεων και πράξεων τόσο στον τομέα τής Εκπαιδεύσεως και τής Πίστης μας όσο και στον τομέα τής εθνικής μας ανεξαρτησίας και τής απελευθερώσεως των σκλαβωμένων Ελλήνων είναι απτές και δηλωτικές τού χαρακτήρα τους. Στο μάθημα των θρησκευτικών, οι πάσης φύσεως διεθνιστές αστικοδημοκράτες αποβάλλουν τον θεμελιακό και ομολογιακό χαρακτήρα τής Ορθοδοξίας, αρνούμενοι τον δομήτορα τού κόσμου και γεννήτορα τού ανθρώπου Θεό, μετατρέποντας τα θρησκευτικά σε θρησκειολογία, εξισώνοντας την Ορθοδοξία με πάσα αίρεση και ψευτοθρησκεία στην κατεύθυνση μιας ενιαίας πανθρησκείας.

Αντιλαμβανόμαστε ευθέως τον λόγο ύπαρξης των διαθρησκευτικών διαλόγων και τής παναιρέσεως τού οικουμενισμού που αποτελεί το θρησκευτικό σκέλος τού νεοταξισμού, εφάμιλλου τού αριστερού, σοσιαλδημοκρατικού και φιλελεύθερου διεθνισμού. Την ίδια στιγμή, τα φαρμακερά βέλη των ψευτορωμιών τοποτηρητών τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης διενεργούν την αλλοίωση τής ελληνικής ιστορίας και την διαγραφή των απελευθερωτικών αγώνων τού Ελληνικού Έθνους. Το 1821, ο σηκωμός τού Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού για αυτονομία και λευτεριά, ο μακεδονικός αγώνας και τα αθάνατα ελληνικά αίματα απαλείφονται από τούς «δημοκράτες»!

Το ψευτορωμέϊκο ρίχνει στην πυρά τον Παύλο Μελά, τον Σπυρομήλιο, τον Γκούμα, τον Κατσίφα. Και ο λόγος τής προδοτικής βλασφημίας είναι πρόδηλος. Τον αντικρίζουμε στο προσύμφωνο των Πρεσπών που εκχωρεί μακεδονική «εθνότητα», μακεδονική «γλώσσα» και ολάκερη την Μακεδονία μας στο νεοταξικό προτεκτοράτο των σλαβοκομιτατζήδων σκοπιανών. Τον λόγο τής αδιαμφισβήτητης προδοσίας τον αντικρίζουμε στην αποβολή μαθητών, επειδή διατράνωσαν στην παρέλαση τής 28ης Οκτωβρίου την ελληνικότητα τής Μακεδονίας μας. Τον είδαμε ακόμη στην προσβολή τού Εθνομάρτυρα τής Βορείου Ηπείρου μας Κωνσταντίνου Κατσίφα από τον Πάγκαλο που υποστήριξε το ψευδές και τρομοκρατικό αλβανικό μόρφωμα που δολοφόνησε έναν γνήσιο αγωνιστή τής συντόμως λεύτερης και ελληνικής Βορείου Ηπείρου μας που θέλει τον νεκρό Ήρωα φυλακισμένο!

Λαϊκή έκφραση δεν είναι σε καμία περίπτωση η διχαστική «λογική» και η έκφραση ξένων επιταγών που υπηρετεί η κομματοκρατία με τα πολιτικά της φέουδα που ανασχηματίζονται για να ποδηγετήσουν τον ραγιά. Το δε Ελληνικό Έθνος δεν ασκεί αντιπολίτευση στα κοινά δίκαια και συμφέροντά του. Διότι από τη στιγμή που το πράττει, τούτο σημαίνει πως ο Ελληνισμός μας είναι λαός αυτόχειρας και πεισιθάνατος με ημερομηνία λήξεως. Και ο Αυθεντικός Ελληνισμός δεν επιδέχεται μήτε την κρατικά μεθοδευμένη υπογεννητικότητα μήτε την αλλοίωση τής οντολογίας του μήτε δουλικά παλιόχαρτα και εκχώρηση εδαφών.

Ο Ελληνισμός μας είναι λαός αποστολικός και εκπολιτιστικός. Είναι θεοσεβής και δημιουργικός. Μύστης αληθείας και χτίστης ωραιότητας. Ορθόδοξος Χριστιανός και Πατριώτης. Πιστός στον ένα και μόνον Ζώντα Θεό, στον Θεό, Πατέρα, Βασιλέα και Αρχηγό τής Πίστης μας, τής ζωής μας, τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Εργάτης και Πολεμιστής τής αυθύπαρκτης και ισχυρής Ελλάδος που εκτείνεται σε όλα τα ιστορικά εδάφη τής Αγίας Ρωμανίας μας, με έναν λαό ζωηρό χωρίς κανένα δεσμό δουλείας. Κοινωνία και Κράτος Ελληνικό ταυτίζονται πλήρως, με τούς Έλληνες να αποτελούν μια αδιάσπαστη φυλετική αλυσίδα που εργάζονται για το κοινό καλό συμπληρωματικά και ενιαία. Με παράταξη μία και μόνη, την Ιερή Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: