ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 30-11-2018.

Ο Τύπος τής κεντροαριστερής κυβερνήσεως και των αντίχριστων νεοταξιτών έρχεται με τις τοποθετήσεις του να επαληθεύσει την άσκηση εκφοβισμού στα ελληνόπουλα που αντιδρούν στην προδοσία σε βάρος τής Μακεδονίας μας. Η κυβέρνηση, τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας εν συνόλω και οι θεσμικοί τους εκφραστές μέσα στην ελληνική κοινωνία, επιστρατεύουν τούς φορείς δηλητηριάσεως τού πνεύματος που ελέγχουν σε βάρος των παιδιών μας. Κομματικοδίαιτοι καθηγητές και συνδικαλιστές, αναρχικοί, κομματικές νεολαίες, Μαζικά Μέσα ευνουχισμού τής Επικοινωνίας, άπαντες οι προσκείμενοι στη διεθνιστική ψώρα τής παγκοσμιοποίησης απαγορεύουν την ελεύθερη έκφραση τού Πατριωτισμού τής μαθητιώσας νεολαίας και οργανώνουν συγκεντρώσεις μίσους και ανθελληνισμού.

Μιλούν οι ανθέλληνες για την δήθεν υποκίνηση από τη Χρυσή Αυγή και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προς τα ελληνόπουλα, που κινούνται φυσικά στις καταλήψεις και τις διαδηλώσεις τους με κίνητρο καρδιάς την αγάπη τους προς την Ελλάδα και τη Μακεδονία μας. Και την ίδια στιγμή, οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες γράφουν στις εφημερίδες τους για τις δήθεν αυθόρμητες διαδηλώσεις στην Αθήνα των δικών τους «μαθητών», ανήλικων και ενήλικων, ότι δεν θα περάσει ο «φασισμός», μήνυμα που έστειλαν όπως γράφουν οι «μαθητές» και «όλοι εκείνοι που κινητοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα για να αποτρέψουν τούς κήρυκες τού ρατσιστικού μίσους να μπουν στα σχολεία», όπως επακριβώς γράφουν και πράττουν οι μισέλληνες.

Οι υπηρέτες τού κατοχικού καθεστώτος τού αφελληνισμού, των μνημονίων και τής διάλυσης τής Πατρίδος μας, ονομάζουν την υπεράσπιση τής Μακεδονίας μας «ρατσιστικό μίσος». Όμως ο Πατριωτισμός γεννιέται μαζί με τον Έλληνα, είναι σύμφυτος με την φύση του, με την ύπαρξή του, με όλο του το είναι. Και ο Έλλην αγαπάει το Έθνος και τη Φυλή του, λατρεύει την φάρα που τον ανέστησε. Και αποδίδει αυτή την αγάπη με την πίστη του, με τα έργα του, με το κορμί του να γίνεται ασπίδα και δόρυ για να μείνει ο κόσμος του όρθιος στο διηνεκές, τώρα και πάντα. Ο Εθνικισμός μας λοιπόν είναι η φωνή μας και ο Ελληνισμός ο κόσμος μας ολάκερος. Η ελληνική νεολαία συνεχίζει τον εθνικό της αγώνα για τη Μακεδονία μας ενάντια στην καταστολή των πραιτοριανών τού ψευτορωμέϊκου. Ο Ελληνισμός μας και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είμαστε ομοθυμαδόν στο πλευρό των παιδιών μας. Ο κοινός αγών θα στεφθεί με την απόλυτη επιτυχία υπέρ τής Ελλάδος μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: