ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ, ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 10-11-2018.

Η σιωνιστική νέα τάξη πραγμάτων επιχειρεί παντοιοτρόπως να εκβάλλει τον άνθρωπο από την εστία του, από το σπίτι και την πατρίδα του. Οι πολιτικοί τής λεγομένης δημοκρατίας διεθνώς καταστρατηγούν νόμους και λογική προκειμένου να κάμουν τούς πολίτες κοσμοπολίτες, τα σύνορα ανύπαρκτα, την παγκοσμιότητα ενιαία και τις θρησκείες μια ενιαία πανθρησκεία. Κι έτσι ωθούν τις παράνομες μετακινήσεις πληθυσμών, τις οποίες έρχονται κατόπιν να τις νομιμοποιήσουν. 

Οι μεταναστεύσεις και τα προσφυγικά ρεύματα υπάρχουν στην διεθνή νομολογία και την καθημερινότητα εθνών και λαών προκειμένου να καλυφτούν περιορισμένες και διαπιστωμένες ανάγκες. Η μετακίνηση των ανθρώπων είναι ενδιάμεσο και προσωρινό μέσο επίλυσης κοινωνικού προβλήματος. Δεν είναι ούτε δικαίωμα ούτε οδός διάλυσης εθνικών κρατών. Το καθεστώς τού πρόσφυγα απονέμεται σε πληθυσμούς που αντιμετωπίζουν κίνδυνο απώλειας τής ζωής τους συνεπεία πολέμου ή τυραννικού καθεστώτος. Και ο μετανάστης είναι ενεργό μέλος τής εθνικής του κοινότητας που μεταβαίνει σε άλλη χώρα, προκειμένου να λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα ένεκα ανεργίας στη χώρα προελεύσεως.

Καμία από τις δύο καταστάσεις μετακινήσεως πληθυσμών δεν είναι μόνιμες και δεν στρέφονται κατά τής υποστάσεως των χωρών προέλευσης. Τα εσωτερικά προβλήματα εκάστου χώρας πρέπει να αντιμετωπίζονται και να λύνονται από τις εθνικές τους κοινότητες, με τούς λαούς να λαμβάνουν τις τύχες και  τις αποφάσεις τους αποκλειστικά στα δικά τους χέρια. Οι συμμαχίες δύνανται να εισφέρουν χείρα βοηθείας στα πληγέντα έθνη εις ό,τι αφορά την οικονομική τους ενίσχυση και την τήρηση τής νομιμότητας πολιτικών ή στρατιωτικών παραγόντων, δίχως ωστόσο ξένες παρεμβάσεις και ξεκλείδωμα των τειχών των κρατών.

Στην Πατρίδα μας Ελλάδα έχουμε την δυσάρεστη ευκαιρία να διαπιστώσουμε τις ακριβείς αιτίες τού κακού, δεδομένου ότι δεχόμαστε μαζική εισβολή τόσο λαθρομεταναστών όσο και λαθροπροσφύγων. Εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε επαρκώς το αληθές νόημα τού προσφυγικού προβλήματος, αφού ένεκα τής βάρβαρης κατακτήσεως έως σήμερα ελληνικών πατρίδων από προσωρινούς γείτονες και πλαστά κρατικά μορφώματα, αγκαλιάσαμε τούς διωκομένους αδερφούς μας εκ τής Βορείου Ηπείρου και Αδριατικής έως και τού Πόντου, ελληνικών εδαφών που δικαίως εμείς οι Εθνικιστές διεκδικούμε.

Τουναντίον, οι ψευτορωμιοί πολιτικοί, αρνούμενοι εκπεφρασμένα τα ελληνικά δίκαια, ωθούν τούς Έλληνες και δη την νεολαία και τούς χαρισματικούς αδερφούς μας και πάσα ελληνική ψυχή, μέσα από επαχθή φοροεισπρακτικά μέτρα και αφανισμό τής παραγωγικής μηχανής, στην στοχευμένη ανεργία. Ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν, οι νέες ελληνικές οικογένειες δεν κάνουν παιδιά και ο ανθός τής ελληνικής κοινωνίας ψάχνει δουλειά στην αλλοδαπή. Παράλληλα τα μεταναστευτικά ρεύματα που ρέουν αφθόνως στην Ελλάδα αποτελούνται από αλλοδαπούς που εισέρχονται άνευ ουδεμίας αδείας εκ των ελληνικών συνόρων. Οι δε εισερχόμενοι «πρόσφυγες» δεν είναι καν πρόσφυγες, αφού στις χώρες τους δεν υφίσταται μήτε πόλεμος μήτε τυραννία.

Η Ελλάς λοιπόν έχει υποστεί μια κατ’ αρχήν ειρηνική εισβολή, αφού οι διερχόμενοι ξένοι πληθυσμοί έχουν απολύτως συγκεκριμένη προέλευση και οδό ελεύσεως. Είναι πληθυσμοί ισλαμικού στην συντριπτική τους πλειονότητα θρησκεύματος, προερχόμενοι από χώρες τής Ασίας και τής Αφρικής και προωθούνται στο ελληνικό έδαφος από την Τουρκία, καίτοι βάσει συμφωνίας Ευρώπης και Τουρκίας, πρέπει να ελέγχονται και να αποτρέπονται από την Τουρκία. Το δε φαινόμενο τής λαθρομετανάστευσης και τού λαθροπροσφυγικού εκδηλώνεται σε ελληνικό κυρίως και ευρωπαϊκό έδαφος.

Τώρα πλέον στον καιρό τής εκκολαπτόμενης αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης, η ανομία αποχαρακτηρίζεται και λαμβάνει επίφαση νομιμότητας μέσα από καταχρηστικές πολιτικές αποφάσεις και νομολογίες. Οι πολιτικοί εκφραστές τής Εσπερίας και οι ελληνόφωνοι εταίροι τους διακηρύττουν την ανάγκη τής καταργήσεως των συνόρων χάριν τάχα των ανθρωπίνων αδυναμιών και δικαιωμάτων. Οι μετακινήσεις των πληθυσμών γίνονται με την χορηγία και την ατελείωτη κερδοσκοπία μη κυβερνητικών και καλά οργανισμών. Κεφάλι εισερχόμενο και χρήμα στα σεντούκια διακινητών και πολιτικών. Με τούς πολιτικούς να λέγουν πως οι ξένοι που έρχονται θα αντικαταστήσουν τούς ντόπιους που δεν γεννιούνται!

Την ίδια στιγμή, στην Ιερή Ελλάδα μας οι πολιτικοί επιδίδονται σε μια διαρκή πνευματική λοβοτομή των ελληνοπαίδων και τού ελληνικού λαού εν συνόλω. Τα παιδιά μας στα σχολεία δεν μαθαίνουν από ετών πολλών μήτε για την εθνογένεση μήτε για τούς αγώνες των προγόνων τους μήτε για την ελληνοορθοδοξία ως αληθινή Πίστη των Πατέρων τους. Τα ελληνόπουλα δεν γνωρίζουν πως ο Ελληνισμός με την σοφή ερμηνεία των προγόνων τους όρισε ως ελληνικότητα την κοινή κληρονομιά αίματος, φυλής, γλώσσας, πολιτισμού και πίστης, διατηρώντας την τάξη που ο ίδιος ο Θεός μάς κληροδότησε. Τα ελληνόπουλα δεν μαθαίνουν τα δεινά που επισώρευσε η κατοχή σιωνιστών, αιρετικών τής Δύσης, ισλαμιστών, Τούρκων και άλλων τινών κατοχών που η Ελλάς αποτίναξε με ενόπλους απελευθερωτικούς αγώνες.

Τα ελληνόπουλα δεν μαθαίνουν καν ότι η Ορθοδοξία εδόθη στον ευλογημένο λαό μας ως αποστολικό χρίσμα από τον ίδιο τον Ένσαρκο Θεό Λόγο Ιησού Χριστό που κρίνοντας την ευσέβεια, την φιλοσοφία και τη λογική των Ελλήνων, είπε προς τούς Έλληνες που τον επισκέφτηκαν ότι ελήλυθεν η ώρα να δοξασθεί ο Υιός τού Ανθρώπου. Τα ελληνόπουλα δεν διδάχτηκαν ποτέ ότι η Παναγιά μας που έτεκεν ασπόρως τον Χριστό μας ήταν Ελληνίς Φιλισταία από την Ελληνίδα Γη Χαναάν, όχι βέβαια με την έννοια τής υποκειμενικότητας σε βάρος άλλων λαών, αλλά για να φανεί η πλήρης αλήθεια τής μίας και μόνης Πίστης, τής Ορθοδοξίας μας. Και αντ’ αυτού, έρχονται τώρα οι πολιτικοί «μας» να καταργήσουν συνταγματικά την Εκκλησία, τις Εικόνες και τον Σταυρό τού Χριστού μας!

Οι σιωνιστές και σατανολάτρες νεοταξίτες θέλουν εμάς τούς Έλληνες σε πρώτο βαθμό και τα λοιπά έθνη τής γης δίχως πίστη, πατρίδα και ιστορία, για να δεχτούμε τον σατανά παγκόσμιο δικτάτορα τής παγκοσμιοποίησης. Θέλουν έναν ομοιόμορφο γενετικά και πολιτισμικά ραγιά, υπάκουο και υπήκοο που θα δεχτεί το πνευματικό σκοτάδι δίχως αντιστάσεις. Κι έτσι, η αποκαλουμένη παγκόσμια κοινότητα στο πρόσωπο τού ΟΗΕ, φέρνει τον Δεκέμβριο τρέχοντος έτους 2018 Σύμφωνο, όπως λένε, για τα δικαιώματα μεταναστών και προσφύγων. Σύμφωνο τής νοθεύσεως των εθνικών κοινοτήτων, προκειμένου να δώσουν νομικό κάλυμμα στην παράνοια και την παρανομία των ανοικτών συνόρων. Κι όλα τούτα, όταν οι χώρες υποδοχής που πεινούνε διώχνουν από τα σχολεία ακόμη και τη διδασκαλία τού Χριστού!

Στο Σύμφωνο τής αποδοχής και ενσωματώσεως των λαθραίως μετακινουμένων πληθυσμών που έχει εκπονήσει ο σιωνιστοκίνητος ΟΗΕ, έχουν ήδη προτάξει στεντόρειο όχι οι ΗΠΑ, η Ουγγαρία και η Αυστρία. Όχι στο βιασμό των εθνών, όχι στην άρνηση αυθυπαρξίας και ζωής λέγουν με πίστη Θεού και Πατρίδων όλα τα εθνικιστικά και εθνικοκοινωνικά κινήματα στις λεύτερες χώρες. Διότι για να υπερασπιστείς την εκκλησιά και τη γη σου, την Πατρίδα σου, πρέπει απαραιτήτως να πιστεύεις στο Θεό και να ορίζεις κάθε στρέμμα τής Γης των Πατέρων σου εσύ ελεύθερε λαέ. Αλλιώς, πολύ απλά, δεν είσαι ελεύθερος λαός.

Τις Πατρίδες και τα Έθνη τα ενέταξε ο Θεός στην φυσιολογική τους τάξη. Την Ορθοδοξία και την Ελλάδα την παραλάβαμε από τούς μύστες τής Αληθείας και τούς πολεμιστές τής λυτρώσεως προγόνους μας. Δεν θα αρνηθούμε τη φύση μας. Τα Κάστρα και τα Προσκυνήματα, τα εθνικά χώματα και οι άμβωνες είναι η ύπαρξή μας και η κληρονομιά μας για τα παιδιά μας που τα διευρύνουμε, αποδιώχνοντας τούς καταληψίες και τούς εισβολείς.

Ο Χριστιανισμός και το Εθνικό Φρόνημα ορίζουν πολιτικές αποφάσεις και συμμαχίες. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα των Ελλήνων λαμβάνει στα χέρια του την Αληθινή Ελλάδα που μεταλαμπαδεύει την Αλήθεια τού Θεού σε όλους τούς συμμάχους της. Η Ελλάς σε πάσα περίπτωση θα μείνει για πάντα ορθόδοξα χριστιανική και ελληνική στο πνεύμα και το αίμα. Είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς που εκτείνεται σε όλα τα πλήρως εθνικά αποκατεστημένα εδάφη τής Αγίας Ρωμανίας μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: