ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΑΘΗΝΑ 10-3-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Το ανθρώπινο πρόσωπο έχει μετατραπεί από τούς πωλητές τού Ελληνικού Έθνους σε όμηρο τής ανθρωποφάγου παγκοσμιοποίησης. Ο ανθρώπινος παράγοντας υπόκειται στην πλύση εγκεφάλου και την εμπορευματοποίηση τής προσωπικότητας από τα θεριά τού ψευτορωμέϊκου και τής παγκοσμιοποίησης. Η φτωχοποίηση, η ανεργία, ο ψεύτικος ανθρωπισμός σε όλους πλην Ελλήνων, το ψέμα, ο αποδεκατισμός και η αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλοδαπούς, είναι όπλα που στρέφονται σε βάρος τού Ελληνικού Έθνους από τούς αρνητές του πολιτικούς.

Οι πολιτικοί τής Ελλάδος είναι ψευτορωμιοί και εχθροί των Ελλήνων. Είναι αυτοί οι ελληνόφωνοι πωλητές τού Αιγαίου, τής Μακεδονίας και τής εθνικής μας κυριαρχίας εν συνόλω. Είναι αυτοί οι ασπόνδυλοι παρίες που υπέγραψαν τα μνημόνια για την υποτιθέμενη αντιμετώπιση τού χρέους που οι ίδιοι και το θεσμικό τους σινάφι δημιούργησαν με στοιχεία ιδιοτελή και πλαστά, στοιχεία που οι ίδιοι οι ευρωπαίοι συνομιλητές τους ομολόγησαν ότι ουδέποτε τα έχουν δει. Υποθήκευσαν για οικονομικούς λόγους την Πατρίδα μας και ξεπουλούν τα εθνικά μας θέματα, οδηγώντας μας εν μέσω χρεοκοπίας στην διάλυση τής κοινωνίας και την απώλεια εθνικού θαλάσσιου και εδαφικού χώρου.

Όλα τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας που υπέγραψαν τα μνημόνια, από το πρώτο έως το τελευταίο κόμμα, από το πρώτο έως το τελευταίο μνημόνιο, από το 2010 και εντεύθεν μαζί με την οικονομική κηδεμονία τής Ελλάδος, διαχρονικά και μεταπολιτευτικά έως και σήμερα, είναι όλοι τους υπόλογοι για το έγκλημα τής εσχάτης προδοσίας. Ειδικά δικαστήρια και στρατοδικεία σε μια ελεύθερη εθνικιστική Ελλάδα πρέπει να τούς δικάσουν, οι δε ένοχοι να απολέσουν τα ποσά που αναλογούν στις εθνικές ζημίες. Η αποζημίωση να αποδοθεί στο λαό, στην εθνική άμυνα, στην εθνική παιδεία, στην εθνική υγεία. Και όσοι αποδειχτούν τελεσίδικα ένοχοι, να λάβουν την εσχάτη των ποινών.

Όλοι οι ξένοι εισβολείς που έχουν παρεισφρήσει στο σώμα τής Πατρίδος σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο πρέπει να αποβληθούν συνοπτικά και άμεσα. Είτε έχουν εισέρθει παρανόμως είτε έχουν νομιμοποιηθεί με παράνομες διαδικασίες. Είτε είναι λαθρομετανάστες είτε τοκογλύφοι. Συμφωνίες και αναγκαστικοί νόμοι ρίχνονται στον κάλαθο των αχρήστων. Υπέρτατος Νόμος είναι η αυθυπαρξία και η ισχύς τού Έθνους. Το ανθρώπινο πρόσωπο τού Έθνους, η Ελληνική Φυλή, τα παιδιά τής Ελλάδος λαμβάνουν το Έθνος στα χέρια τους στην πράξη. Διότι η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά και μόνον στους Έλληνες στην πίστη, το αίμα, τη συνείδηση και τον πατριωτισμό, ομού και αδιαιρέτως.

Τα σύνορα τής Ελλάδος φυλάσσονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις με γνώμονα το απαραβίαστο πάσης σπιθαμής εθνικής γης από τον οποιονδήποτε παράνομο εισβολέα. Οι νόμοι είναι σαφείς. Το Εθνικό Κράτος καθορίζει βάσει διμερών συμφωνιών και προσκλήσεων τις συναλλαγές και τα πρόσωπα που γίνονται αποδεκτά. Οι θέσεις εργασίας υφίστανται πάνω από όλα για τούς Έλληνες. Αν και εφόσον δεν υπάρχουν Έλληνες άνεργοι, εξετάζεται η οποιαδήποτε ξένη συνεργασία. Με την προϋπόθεση ωστόσο ρητή και κατηγορηματική ότι προέρχεται από φιλικό κράτος. Οι δε πρόσφυγες πρέπει να διώκονται για να τύχουν προστασίας. Αλλά και σ’ αυτήν την περίπτωση, το φαινόμενο έχει ημερομηνία λήξης. Οι δε λαθροεισβολείς, λαθρομετανάστες και λαθροπρόσφυγες, δεν εισέρχονται σε καμία περίπτωση, αλλά απωθούνται με κατασταλτικά μέτρα.

Ο γεωφυσικός μας πλούτος και κάθε σπιθαμή ελληνικής γης αποτελούν το εργαστήρι τής ανάπτυξης και το άπαρτο κάστρο τής Φυλής μας. Τα αγαθά και ο ενεργειακός πλούτος τής Πατρίδος μας ανήκουν στο λαό που ασκεί ομοίως εργασία και εξουσία στον τόπο του. Η πολιτική ηγεσία υπηρετεί την εθνική ισχύ και την κοινωνική δικαιοσύνη τού Ελληνικού Έθνους. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, είναι έκπτωτη και απομακρύνεται. Τα δε εθνικά σύνορα τής Ελλάδος ανοίγουν μονάχα σε μια περίπτωση, για να υποδεχτούν πρώην σκλαβωμένες πατρίδες μας κάτω από τα ελληνικά λάβαρα και να μεγαλώσει η Ελλάς.

Στο κεφάλαιο τής ζωής τού Έθνους μας που λέγεται πολιτική, πρέπει να μπουν λειτουργικοί κανόνες που να ταυτίζουν Πολιτεία και Πολίτη, Κράτος και Έθνος. Το πολίτευμα προσδιορίζεται από το Έθνος και εφαρμόζεται από το Κράτος κατά τις εντολές τού Έθνους. Δικαιώματα έχουν μονάχα όσοι τηρούν στο ακέραιο τις ιερές υποχρεώσεις. Είναι οι Πιστοί στο Θεό, την Ελληνική Φυλή και το Δίκαιο. Είναι όσοι εργάζονται και μάχονται υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Οι καματάρηδες και οι υπερασπιστές τού Ελληνισμού. Διεθνιστές και κερδοσκόποι άρπαγες τής κοινωνίας και τής εθνικής περιουσίας διώκονται και αποβάλλονται. Γιατί η Ελλάς ανήκει σε αυτούς που την πιστεύουν και διασφαλίζουν την Ελληνική Φυλή.

Η νεολαία, ο στρατιώτης, ο εργάτης, η παραγωγική τάξη, οι επιχειρηματίες που δίνουν εργασία πρώτα και κύρια στον Έλληνα, οι διανοούμενοι και παιδαγωγοί τού ελληνικού πνεύματος, οι Έλληνες στην ύλη και το πνεύμα που χτίζουν και μεγαλώνουν Ελλάδα, αυτοί είναι οι αληθινοί ιδιοκτήτες και όχι μόνο κάτοικοι τής Ελλάδος. Διότι η ελληνοσύνη ξεκινάει πρώτα από την καρδιά και το αίμα που ρέει στις φλέβες, για να κατακτήσει νου και πράξη.

Αγαπάμε το Θεό, τηρούμε παρακαταθήκες και ιστορία, σπουδάζουμε και υπηρετούμε τη Φυλή μας, υπερβαίνουμε τούς εαυτούς μας και κτίζουμε καλύτερη και ολότελα δική μας Ελλάδα. Γκρεμίζουμε έως και τον έσχατο σπόρο προδοτών και βαρβάρων. Κάνουμε πολιτική μια και μόνη, τον μεγάλο και ενωμένο ελληνισμό. Μια συμπολίτευση, αυτή τής Ελληνικής Φυλής. Καμία αντιπολίτευση πολιτικάντηδων. Φτιάχνουμε Έλληνα ελεύθερο και καματάρη, πολεμιστή και εκπολιτιστή. Πιστό και δίκαιο. Διότι η δική μας Νίκη είναι η Ελληνοποίηση τού κόσμου μας, συντρίβοντας την παγκοσμιοποίηση των σταυρωτήδων και τούς ψευτορωμιούς εταίρους τους.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: