ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΓΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΘΗΝΑ 14-3-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Η νέα τάξη πραγμάτων δείχνει το απάνθρωπο πρόσωπό της. Θέτει το όπλο τού ψυχολογικού πολέμου σε ενέργεια. Δείχνει ξεκάθαρα επιπλέον την πρόθεσή της για την μείωση τού ανθρώπινου πληθυσμού. Και στα πλαίσια αυτής τής στρατηγικής τού τρόμου, εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον εργαστηριακό κορονοϊό και τη στράτευση λαθροεισβολέων στο πλευρό των Τούρκων, με αιχμή τού δόρατος τούτη τη στιγμή τον Έβρο. Οι δε πολιτικές δυνάμεις τής Πατρίδος μας εμφανίζουν σήψη και υπακοή στον προαιώνιο εχθρό.

Τα ιδανικά μας, οι αξίες μας, οι υποδομές κράτους και κοινωνίας, η ανθρώπινη ζωή βάλλονται και προσβάλλονται με πρωτοφανή τρόπο. Η πολιτεία τής σάπιας αστικής δημοκρατίας παραλύει παντελώς. Οι άπιστοι εθνομηδενιστές στοχοποιούν με αφορμή την εύκολη μετάδοση τού κορονοϊού την Θεία Κοινωνία. Λέγουν στο φοβισμένο λαό μας ότι πρέπει να ανασταλεί η Θεία Κοινωνία λόγω τού κοινού ιερού ποτηρίου μετάληψης και να γίνονται οι εκκλησιασμοί σε υπαίθριους χώρους για λόγους προφύλαξης!

Την ίδια στιγμή οι ελληνόφωνοι πραιτοριανοί τού σιωνιστικού νεοταξισμού προχωρήσανε στο κλείσιμο των σχολείων και την ακύρωση των παρελάσεων. Η Ομολογία τής Πίστεως στον Χριστό μας και η Τιμή στους ήρωες τής Φυλής μας δοκιμάζονται από έναν τεχνητό ιό. Την φύση τής νόσου την έχουν αμφισβητήσει ακόμη και εκπρόσωποι τής ιατρικής κοινότητος. Μα και η έλλειψη εργαστηριακής μελέτης για την πρόληψη και την καταστολή τού φαινομένου δείχνει το λιγότερο ένα κράτος παράλυτο και ανίκανο.

Αυτά που ζούμε έχουν την σαφή ένδειξη των έσχατων δοκιμασιών τού ανθρώπου, την ώρα που ο αντίχριστος επιδιώκει την παγκοσμιοποίηση. Το δε κράτος των ψευτορωμιών έχει κορυφώσει τον μηδενισμό που το διακρίνει. Παντελώς απών από την προστασία τού λαού, μεταδίδει μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα που λέγουν να κλειστούν οι άνθρωποι στα σπίτια για να μείνουν υγιείς! Μηνύματα με συναγερμούς που μόνον σε καιρό πολέμου θα ακούγαμε.

Παράλληλα η πολεμική συμπεριφορά τής Τουρκίας εν καιρώ μιας ατιμωτικής δήθεν ειρήνης εκτραχύνεται. Οι λαθροεισβολείς επίστρατοι μισθοφόροι Τουρκίας και νεοταξιτών συνεχίζουν την επιχείρηση προσβολής τού ελληνικού εδάφους στον Έβρο, με την παράλληλη χρήση πολεμικών μέσων από τούς εντολείς τους. Την ίδια στιγμή, τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη και πλοία εισβάλλουν στον εναέριο χώρο μας και βάλλουν κατά σκαφών τού ελληνικού λιμενικού άνευ αντιστάσεως. Οι Τούρκοι διεκδικούν έδαφος ελληνικό και οι λαθροεισβολείς κάμουν την εμπροσθοφυλακή τους.

Οι πολιτικοί τής Πατρίδος μας είναι ανίκανοι και προσκυνημένοι συνάμα. Ο δε κομματικός κατακερματισμός τού ελληνικού λαού αδυνατίζει την άμυνα τού Έθνους μας, αποστερώντας το από ένα κεντρικό στρατηγικό σκοπό. Οι διεθνιστές πάσης κομματικής αναφοράς, σοσιαλφιλελεύθεροι και αριστεροί, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την δήθεν δεξιά κυβέρνηση, μιλούν για εξαθλιωμένους τού κόσμου. Ο Πατριωτισμός των Ελλήνων είναι το μόνο στρατόπεδο που μπορεί να συσπειρώσει και να διαφυλάξει την οντότητα τής Ελληνικής Φυλής, να σηκώσει το ανάστημα τής Ελλάδος ως Μεγάλη Δύναμη. Μια Δύναμη που θα κάμει άτρωτο το λαό και εγγυήτρια τής νομιμότητας τού εθνικού κράτους την Πατρίδα μας.

Το μέγα ζητούμενο ξεκάθαρα είναι ο σχηματισμός ενός Εθνικού Συνδέσμου πάντων των Πατριωτών Ελλήνων. Η πίστη, η ζωή και η αυθυπαρξία τού Ελληνισμού είναι σαφής και διακηρυγμένος οδικός μας άξονας. Είμαστε Ορθόδοξοι, είμαστε Έλληνες, είμαστε απόγονοι αγίων και ηρώων, είμαστε Γένος που κτίζει πολιτισμό και θεμελιώνει πλέρια ελευθερία. Διαφεντεύουμε τις πράξεις μας και επιθυμούμε να θεμελιώσουμε μια Πολιτεία πλέρια και απόλυτα ελληνική που θα ανήκει αποκλειστικά στα παιδιά μας.

Ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας ενώνει πάσα ειλικρινή πατριωτική κομματική φωνή και συλλογικότητα, σε ορθόδοξο και ελληνοκεντρικό επίπεδο, ομού και αδιαίρετα. Είναι η στερέωση τής Πίστης των Πατέρων μας και η επικράτηση των αληθειών τής Ελληνοορθοδοξίας μας σε οικουμενική βάση. Είναι η απόλυτη έκφραση τής κοινωνικής δικαιοσύνης των αρίστων Ελλήνων στο ήθος, την αρετή και την τόλμη. Είναι η εθνική ισχύς και υπεροχή τού Ελληνισμού που φτιάχνει νέο ελληνικό πολιτισμό και διαμορφώνει τη διεθνή πολιτική, προσαρμοσμένη στα δίκαια και τα συμφέροντα τής Ελληνικής Φυλής. Είναι η ένωση των Πανελλήνων σε Ελλάδα και Ομογένεια, σε ένα αδιαίρετο σώμα πολιτικής εξουσίας και Οικουμενικού Ελληνισμού. Είναι η Ελλάς που λευτερώνει σκλάβες πατρίδες και μεγαλώνει.

Οι Πατριωτικές και Ελληνορθόδοξες οργανώσεις και συλλογικότητες έχουν κάθε όφελος να συγχρονίσουν τις ενέργειές τους με κοινή προγραμματική σύγκλιση. Όλοι μαζί οι Έλληνες θα βαδίσουμε μπροστά ή όλοι μαζί θα αφανιστούμε. Ή εμείς οι Πιστοί σε Χριστό και Ελλάδα ή οι αντίχριστοι νεοταξίτες. Και οι δύο μαζί αποκλείεται. Η Ελλάς είναι η εθνική μας περιουσία, το εργαστήρι τής Φυλής μας, η ασφαλής ζώνη τής εθνικής μας κυριαρχίας, η παραγωγική μας ανάπτυξη και η στρατιωτική μας λόγχη συνάμα. Επομένως θα νικήσουμε οπωσδήποτε.

Το Κράτος είναι η Φωνή τού Έθνους και παραμένει στη θέση του όσο εκφράζει την Ελληνική Φυλή, συνδέοντας την ιστορία μας με την σύγχρονη κοινωνική έκφραση. Βαδίζουμε από το παρελθόν στο παρόν, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Χτίζουμε τον κόσμο μας με τις δικές μας δυνάμεις. Χτίζουμε ένα πολίτευμα Λαϊκής Εθνοκρατίας, στο οποίο ο ελληνικός λαός είναι άρχων και αρχόμενος, με την Πολιτεία και τον Πολίτη να ταυτίζονται. Το Ελληνικό Έθνος συμπολιτεύεται και ουδείς αρνητής του το αντιπολιτεύεται. Η εθνική του παιδεία παρέχει πίστη και γνώση ταυτόχρονα. Η αγάπη στην Πατρίδα και το Έθνος, ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός κατοχυρώνονται δια νόμου και ο ανθελληνισμός ποινικοποιείται. Τα δε δίκαια τού Ελληνισμού κατακτώνται και δεν παζαρεύονται.

Η υγεία και η ακεραιότητα τής Πίστης, τής Φυλής και τής Πατρίδος μας είναι ο προορισμός μας και το εθνικό στρατηγικό μας σχέδιο. Σκοπός τού Έλληνα είναι να εξασφαλίζει το δίκαιο και να τρανώνει τις αξίες του. Να μεταλαμπαδεύει το Φως τής Θείας Αληθείας και να χτίζει διαρκώς πολιτισμούς. Να λευτερώνει και να λευτερώνεται. Να σμίγει με τον Πανελληνισμό του. Να φτιάχνει Αγία και Μεγάλη Ελλάδα. Ιδού η ώρα να σμίξουμε τα χέρια μας αγαπημένε μου και γεννήτορά μου ελληνικέ λαέ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα νικησουμε...!!

Σιγουρα θα νικησουμε!!

Ζητω η Ορθοδοξια..

Ζητω η μια και αδιαιρετος Ελλας..

Ζητω το εθνος...!

Νυν υπερ παντων ο Αγων..

Τιμη και Δοξα .!!

Αξιος.