ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΘΗΝΑ 4-3-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Η ζωή είναι ένας αγών διαρκείας. Ένας έλεγχος αντοχής στις δοκιμασίες, ένα εργαστήριο στον καιρό τής ειρήνης και μια καταιγίδα σε καιρό πολεμικό. Την ζωή τού Έθνους την σπουδάζεις και την διαμορφώνεις ταυτόχρονα. Η βασική φιλοσοφία και η διαδρομή τής ιστορίας κινούνται αδιάλειπτα.

Η Ελλάς είναι σταυροδρόμι τού κόσμου. Όποιος έχει νου και γνώση, προχωρά. Όποιος δεν έχει, υποκύπτει σε διαρκή σφάλματα. Η εθνική μας ζωή είναι μια διαρκής κοινωνία και ένα άγριο παιχνίδι ομορφιάς ανάμεσα στη φιλοσοφία, την ιστορία και την ιδεολογία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλούμαστε από τον αιώνιο εχθρό. Και δεν είναι η πρώτη φορά που καλούμαστε να χτίσουμε λευτεριά και πολιτισμό μαζί επάνω σε φωτιά και στάχτες. Πάντα χτίζουμε ναό και πλάση προς δόξα Θεού και θρίαμβο αληθείας και δημιουργίας. Πάντα διαδίδουμε μάθημα ζωής και ομορφιάς. Και πάντα έρχονται οι βάρβαροι να αρπάξουν όσα δεν δικαιούνται, διότι δεν ξέρουν να φτιάξουν τίποτα. Μονάχα να υπηρετούν τον σατανά. Αυτό μονάχα ξέρουν οι βάρβαροι.

Ήρθαν λοιπόν στην γη τής αγιοσύνης και τής παλικαροσύνης οι νέες μορφές τού ίδιου πάντα βαρβαρισμού. Πάλι ερχόμενοι από τις κολασμένες γωνιές τού κόσμου που τούς είχε αντιμετωπίσει ο Μεγαλέξανδρος και τούς είχε κλείσει στις τρύπες τους. Ταξίδεψε το φως τής ελληνοσύνης και νικήθηκε μονάχα άνανδρα από τούς σταυρωτήδες τής πλάσης. Μέχρις ότου το ελληνικό φως να συντρίψει οριστικά το αντίχριστο σκοτάδι που απεργάζεται παγκόσμια διακυβέρνηση και τυραννία.

Ήρθαν οι πολυεθνικοί στρατοί τού νεοταξικού ολοκληρωτισμού σαν ευπαθείς τάχα μου δεδιωγμένοι από εκείνους που στην πραγματικότητα τούς ωθούν και τούς σιτίζουν. Πάντοτε ο μισελληνισμός ερχόταν είτε ως δήθεν φίλος είτε πίσω από τις πλάτες τυχοδιωκτών. Κι αυτοί οι ευπαθείς τυχοδιώκτες που στάλθηκαν όλως τυχαία τάχα μου μαζί με σιωνιστές τοκογλύφους και τουρκικές λόγχες, αυτοί οι «πονεμένοι» κατεβάζουν και καταστρέφουν ελληνικές σημαίες, ζητούν από ελληνόπουλα να βγάλουν τον Σταυρό τού Χριστού από τον λαιμό τους, τοποθετούνται με παροχές και ενσωματώσεις στον κόρφο τού Ελληνισμού.

Την ίδια στιγμή που οι πολιτικοί και το ψευτορωμέϊκο δίδουν δουλειές, ιθαγένειες και σχολεία στους λαθροεισβολείς, την ίδια ακριβώς στιγμή το παρακράτος που έχει κι αυτό λαθραίο μπόλιασμα μέσα του, υποστηρίζει τον νεοταξικό εχθρό με μένος. Εισβάλλει μέσα στις σχολές τής γνώσης και τού χαρισματικού κάματου και διαδηλώνει υπέρ τής πολυπολιτισμικότητας, τού μολυσματικού διεθνισμού και τού πνευματικού τάχα ασύλου.

Κράτος και παρακράτος και βάρβαροι και λόγχες που ζητούν ελληνική γη και ύδωρ, άπαντες ίδιοι στον μισελληνισμό και ο ελληνικός τρόπος τής αντιμετώπισής τους ομοίως ίδιος. Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή. Είναι η βίωση τής Φυλής μας με γνώμονα τις αξίες και τα ιδανικά μας. Είναι η επιτυχής δίοδος ανάμεσα στα στενά, με την ισοπέδωση τής λαίλαπας που έχει στήσει καρτέρι. Η ιστορία μας διδάσκει ότι η αλήθεια και το δίκαιο πολεμούν και συντρίβουν το ψέμα και το άδικο. Και Ιδεολογία μας είναι η Πίστις και η Πατρίς, ο Χριστός και η Ελλάς.

Ιδού ποιος είναι ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός που φτιάχνω. Είναι οδός νίκης και προόδου τής αθάνατης Ελληνικής Ιδέας. Είναι στύλος τού ναού. Είναι διανόηση και πνευματικότητα ήθους και αρετής ελληνικής. Είναι εργασία που παράγει αγαθά και ενέργεια στο εργαστήρι τής Φυλής.

Ο καθάριος και ασυγκράτητος Ελληνισμός μας είναι πυρσός ουράνιας δημιουργίας και πολιτισμικής κοσμογονίας. Ο πηγαίος Ελληνισμός μας είναι στράτευμα ταυτόχρονα που γεφυρώνει το Κράτος με την ελληνική ψυχή, την Εθνική Πολιτεία με τον αέναο Ελληνικό Κοινοτισμό, χαράζοντας εθνική συνεργασία και ζωντάνεμα τής ιστορικής αληθείας.

Λευτεριά, Νίκη, Αθανασία τής Ελληνικής Φυλής, αναζωογόνηση των ριζών μας και αναγέννηση Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος. Ιδού ζωή αληθινή και προορισμός αγάπης και προσήλωσης. Είναι η ζώσα ιστορία μας που δεν έχει τέλος. Να δίδεις πνοή στα παιδιά σου. Να βλαστάνεις τη γη σου. Να σηκώνεις λάβαρα ελληνικότητας και χριστιανοσύνης στην βυζαντινή σου μεγαλοπρέπεια που σε προσμένει γύρω σου. Και να κάμεις το Φως τής Ελληνοορθοδοξίας δίδαγμα σε όλη την Οικουμένη.

Δεν θα μάς εξαγοράσει κανείς. Δεν θα μάς αρπάξει κανείς τη γη. Δεν θα μάς κάνουν δούλους των παγκόσμιων τυράννων. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το ταμείο τής ιστορικής δικαιοσύνης. Μάς οδηγεί ο Θεός. Μάς σηκώνει όρθιους η φωνή τρανών προγόνων. Θέλουμε να φτιάξουμε ηγέτη δικαίου και ισχύος τον Ελληνισμό μας. Να αφανίσουμε τον σταυρωτή τής πλάσης οριστικά. Και να σηκώσουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα, το πιο ακριβό κληροδότημα για τα παιδιά μας.

Εξουσία τής Πατρίδος στα χέρια τα ελληνικά. Πνευματική εργασία και πολιτισμική ανάπλαση. Φως στις καρδιές των ελληνόπουλων, με την καλλιέργεια τού πόθου να ξεπεράσουν σε επιδόσεις ζωής και αγώνα τα περασμένα και τούς προγόνους. Ενότητα και συμπόρευση τής Ελληνικής Φυλής ως ένα Σώμα, δίχως ίχνος πλαστών διαχωρισμών, ολούθε, όπου γης. Αλυσίδα σκλαβιάς καμία. Και η Ελλάς Μεγάλη Δύναμη τού κόσμου, με Αρχηγό τον Ιησού Χριστό και Θεό Μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: