ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 20-3-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Η αντίχριστη συμμορία τού νεοταξισμού χτυπά τις ρίζες και τα ψυχικά αποθέματα των σύγχρονων ραγιάδων. Επιδιώκει να πληγώσει την αστείρευτη δύναμη τής πίστης και το σθένος τού λαού για να κάμψει τις αντιστάσεις του στην παγκόσμια τυραννία. Θέλουν τον Έλληνα απομακρυσμένο από τον Πατέρα Θεό και το λαό διχασμένο και πεισιθάνατο σκλάβο. Κι έτσι φτάσανε στο σημείο να κλείσουν τις εκκλησίες με το πρόσχημα τής διαφύλαξης τής ανθρώπινης ζωής από τον κορονοϊό.

Την ίδια στιγμή το ψευτορωμέϊκο εξακολουθεί να τρομοκρατεί τον λαό, να περιστέλλει την ελευθερία στις μετακινήσεις, αλλά και να ναρκοθετεί την οικονομία. Μείνετε στα σπίτια για να σωθείτε και τα μεροκάματα καθημερινά μειώνονται. Οι υποτιθέμενες κρατικές ενισχύσεις δεν αναστέλλουν βέβαια τις επιβαρύνσεις από τα κατοχικά χαράτσια. Το χρήμα συρρικνώνεται και προκοπή δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Χρεοκοπία και πτώχευση μονάχα ελλοχεύουν. Οι δε αντίχριστοι τύραννοι μάς θέλουν και φτωχούς και αποξενωμένους από το Θεό.

Καθημερινά αποδεικνύεται ότι ο εχθρός θέλει τον Έλληνα με την μούρη στο χώμα να σκάβει το λάκκο του. Ακόμη και ο ίδιος ο τρόπος με τον οποίο ενέσκηψε ο κορονοϊός μεθοδεύτηκε έτσι ώστε να εμφανιστεί περίπου ως μια φυσιολογική εξέλιξη μιας νόσου που τάχα ξέφυγε από τον επιστημονικό κόσμο. Στην καλύτερη περίπτωση μιλάνε για μια πανδημία που ήρθε από το πουθενά. Όμως αυτή η δήθεν απρόσμενη κακοδαιμονία διαλύει δήθεν τυχαία τα κράτη που την γνωρίζουν. Σέρνει τον άνθρωπο στην απιστία και την πτώχευση. Κι αυτό μόνο σύμπτωση δεν είναι.

Στην Πατρίδα μας οι «συμπτώσεις» πέσανε μαζεμένες. Είναι ο κορονοϊός, είναι το χρέος μιας σκόπιμα υποθηκευμένης και ελάχιστα παραγωγικής οικονομίας, είναι η πολιορκία λαθρομεταναστών και Τούρκων. Όλα τα δεινά μαζί, προκειμένου να καλύπτει και να ανοίγει τον δρόμο η μια συμφορά στην άλλη. Το χτύπημα όμως στην Πίστη μας προς τον Πατέρα Θεό και την Ορθοδοξία μας και μάλιστα μέσα στις άγιες ημέρες τής Μεγάλης Σαρακοστής και των Αγίων Παθών τού Κυρίου είναι μια ύβρις που χαρακτηρίζει την βαθιά κατάπτωση τής ελληνόφωνης πολιτείας και των θεσμών της.

Το χρήμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αποκαθίσταται. Είναι στο χέρι τού ανθρώπου. Η ουσία όμως τής ανθρώπινης ύπαρξης και η αξιοπρέπεια τού Ελληνισμού μας είναι η γνώση τής Θείας Νομοτέλειας που μάς γέννησε, η προάσπιση τής ιστορίας μας και η διαφύλαξη τής αληθινής υπόστασης τής Φυλής μας. Η Ορθοδοξία και η Ελλάς διαπνέονται από τη σχέση τής ψυχής και τού σώματος. Το ιερό ράσο και η ελληνοσύνη έχουν δώσει από κοινού αγώνες θυσιαστικούς για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Και η Εκκλησία δίδαξε γράμματα και ευαγγέλιο στους χρόνους τής πιο ασήκωτης αιχμαλωσίας, όπως στο Εικοσιένα.

Μάς λέγουν οι νέοι διώκτες τού Χριστιανισμού και τού Ελληνισμού ότι πρέπει να ανασταλεί η λειτουργία των εκκλησιών μας προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η περαιτέρω εξάπλωση τού κορονοϊού. Ξεχνούν οι ειδήμονες υπάλληλοι τού νεοταξισμού ότι πανδημίες έχουν υπάρξει πολλές στο διάβα τής ανθρωπότητας. Από την Θεία Κοινωνία στην Ορθοδοξία τού Αληθινού Λόγου τού Ζώντος Θεού δεν έχει κολλήσει ποτέ κανείς πιστός καμία ασθένεια. Αλλά οι δούλοι των σκοτεινών στοών και τού αντίχριστου δεν γνωρίζουν μια ακατάρριπτη και αιώνια αλήθεια. Ότι όπου κατοικεί ο Θεός, από εκεί φεύγει ο διάβολος.

Η Ορθοδοξία και η Ελλάς διαδίδουν το Φως τής Αληθείας, σκορπίζουν αληθινό πολιτισμό, εμψυχώνουν και δυναμώνουν τον λαό μας προκειμένου να κατακτήσει τα δίκια του. Ο Έλλην δίδει λόγο μονάχα στο Θεό. Ο Έλλην έχει Αρχηγό τής Πίστης και τής ζωής του μονάχα το Θεό. Βαστά ζωντανά και ασύλητα τα άγια προσκυνήματα. Λαμβάνει την Ευλογία τού Θεού και κραταιώνει με τον αγώνα του το Κάστρο τής Φυλής. Είναι ένας αγώνας καθαγιασμένος με το αίμα αγίων και ηρώων που συνεχίζεται αμείωτος και στις μέρες μας. Αγώνας ακόμη πιο τραχύς, ακόμη πιο ανυποχώρητος, μέχρι να γίνει η Ελλάς αληθινά και πλέρια ελεύθερη.

Μέσα στην εκκλησία, ορέ άπιστοι σατανολάτρες, προσκυνητές τού σιωνισμού και τού οθωμανισμού, έχουν γίνει θαύματα μοναδικά και αξεπέραστα από το Θεό, την Παναγιά και τούς Αγίους. Βαριά ασθενείς θεραπεύτηκαν, άτεκνοι τεκνοποίησαν, δαιμόνια σατανικά αποβλήθηκαν. Μέσα στην Μονή τής Αγίας Λαύρας αγιάστηκαν τα λάβαρα τής Εθνοσωτηρίου Επαναστάσεως τού Εικοσιένα και έλαβαν την μέγιστη ευλογία τού Θεού οι Ήρωες πρόγονοί μας. Και στην Αγία τού Θεού Σοφία, στην Βασιλεύουσα τού Ελληνισμού Κωνσταντινούπολη, η Παναγιά περιμένει τα ελληνικά στρατεύματα να αναστήσουν την Ελληνική Αυτοκρατορία τής Αγίας Ρωμανίας μας, αποδιώχνοντας βαρβάρους και παγκόσμιους τυράννους τής Κερκόπορτας. Και τότε ο Θεός θα μάς λούσει με το απόλυτο Φως και η Παναγιά θα στεγνώσει τα δάκρυά της.

Η Πίστη σώζει την ψυχή και το λαό. Η Ορθοδοξία τειχίζει τον Ελληνισμό και κάθε πιστό άνθρωπο. Είναι παρηγοριά και αμυντήριο συνάμα. Ο νους μου ταξιδεύει στην ιστορία τής Φυλής μας. Θυμάμαι την πολιορκία τής Κωνσταντινούπολης από Αβάρους και Πέρσες, όταν μετά από παρακλήσεις κλήρου και λαού προς την Παναγιά μας, φοβερός ανεμοστρόβιλος σάρωσε τα πλοία των εχθρών και στέριωσε την νίκη τού Βυζαντίου μας. Για να ακολουθήσει ο Ακάθιστος Ύμνος των προγόνων μας ως Θεία Ευχαριστία.

Σήμερα βαλλόμαστε για μια ακόμη φορά από βαρβάρους και προδότες. Δεχόμαστε την επίθεση κατά τής ανθρώπινης ζωής από έναν τεχνητό ιό που θέλει να χτυπήσει σώμα και ψυχή. Αλλά ο Θεός πάντα στέλνει τούς Αγίους Του στο πλευρό των ασθενών και στο πλευρό τού λαού που πιστεύει ενσυνειδήτως. Ο Θεός είναι ο Μέγιστος Ιατρός τής ζωής μας.

Δεχόμαστε ακόμη την επίθεση εξ ανατολάς από τούς αλλόπιστους και αλλόφυλους  Αγαρηνούς τής Τουρκίας και των Σταυρωτήδων. Αλλά η Ελλάς με την έγερση Πιστών, Πατριωτών και Εθνικιστών θα λάβει τα ηνία και θα συσπειρώσει την Φυλή μας, λευτερώνοντας ψυχές και εδάφη ελληνικά. Διότι ιερό χρέος ημών των Ελλήνων Εθνικιστών και Εθνικοκοινωνιστών είναι η διαιώνιση τού Ελληνισμού, η προάσπιση των αξιών μας και η ανάσταση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος. Η εξόντωση πάντων των νεοταξιτών δολοφόνων και η Αιώνια Ζωή τής Φυλής μας και των παιδιών μας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: