ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ


ΑΘΗΝΑ 6-3-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Η ώρα τής μεγάλης αλήθειας και τής ιστορικής ευθύνης ήρθε. Οι προκλήσεις είναι εξοργιστικές και προσβλητικές συνάμα. Η Ελλάς δοκιμάζεται υπαρξιακά, την ίδια στιγμή που η μειοδοσία και η ανευθυνότητα μαστίζουν τον τόπο μας. Λόγια πολλά τού αέρα, πράξεις μηδενικές και η παγκοσμιοποίηση βαδίζει ανενόχλητη. Ο θυμός μου είναι μέγιστος και επιθυμία μου είναι να τον εκφράσω στον απόλυτο βαθμό. Διότι εμπρός στην ζωή τής Ελληνικής Φυλής, εμπρός στην ζωή των παιδιών μας, πρέπει να είμαι αυστηρός και όχι αρεστός.

Η επίθεση που δέχεται η Πατρίδα μας εν καιρώ κατεχόμενης «ειρήνης» είναι βάναυση και ατιμωτική. Από την μια πλευρά να θέλουν οι ψευτορωμιοί να βαστήξουν τούς λαθροεισβολείς με το ζόρι και με μέτρα αναγκαστικά και βίαια στα νησιά τού βορειανατολικού Αιγαίου. Και από την άλλη πλευρά να δεχόμαστε εισβολή στα σύνορα τού Έβρου, στις Καστανιές, ομολογημένη και εμφανώς καθοδηγούμενη από τούς Τούρκους. Να μαθαίνουμε άλλοτε πως η εθνική μας άμυνα είναι ελλιπής και άλλοτε πάλι ότι υπάρχει σαφής εντολή τής κυβέρνησης και καλά να αποκρουστεί το τουρκοφερμένο ρεύμα των βαρβάρων…

Η προπαγάνδα των ριψάσπιδων ψευτορωμιών και οι ενέργειες των μεμέτηδων εξαπλώνονται με τρόπο επικουρικό αναμεταξύ τους. Μοιάζουν να δίδουν ο ένας στον άλλο άλλοθι. Η παρουσία των εθνοφυλάκων και τού στρατού μας ωστόσο είναι σπουδαία και βαστά όρθιο το εθνικό μεγαλείο τής Φυλής μας για το απαραβίαστο τού ελληνικού εδάφους. Όμως το έργο τους είναι δύσκολο, διότι το έδαφος που επιχειρούν απαιτεί ενισχύσεις και η ύπαρξη συγκροτημένου σχεδίου από τις κρατικές αρχές είναι ανύπαρκτη.

Είναι σαφές ότι τα ενδεχόμενα που ακολουθούν είναι βασικά δύο. Είτε θα οδηγηθούμε σε ανοικτή σύγκρουση με την Τουρκία είτε θα συρθούμε εσκεμμένα στο διεθνές δικαστήριο τής Χάγης. Την ίδια στιγμή που προσβάλλεται ο Έβρος, στα νησιά η διακίνηση λαθρομεταναστών συνεχίζεται. Οι διαβόητες ΜΚΟ προωθούν την πελατεία τους, οι νησιώτες μας αντιδρούν και οι θεσμικοί κολαούζοι περιθάλπουν την εισβολή.

Στον Έβρο οι Τούρκοι βάλλουν με δακρυγόνα και η διάθεση τουρκικών μεταφορικών μέσων που φέρνουν τούς βαρβάρους τής Ανατολής κοντά στα σύνορά μας αυξάνεται. Οι μεταφερόμενοι εκτελούν τις εντολές των προσωρινών μας γειτόνων, ενώ στην περίπτωση που κάποιοι οπισθοχωρήσουν, αναγκάζονται υπό την απειλή τουρκικών όπλων να επιστρέψουν. Ο δε Τούρκος υπουργός εξωτερικών Τσαβούσογλου τολμά να λέει σε κάποιους ψευτοευρωπαίους ότι η Ελλάς τάχα σκοτώνει αναίτια «μετανάστες»! Όμως η είσοδος σε ελληνικό έδαφος αρκετών από αυτούς ακόμη και στον Έβρο διαψεύδει τον εχθρό, εσωτερικό και εξωτερικό.

Η Πατρίδα μας μοιάζει να διάγει βίο πεισιθάνατου ραγιά. Η εθνική μας άμυνα ραγίζει. Η εθνική μας οικονομία πίπτει και η φτώχια βαθαίνει. Η εθνική μας υγεία γίνεται θύμα τής τεχνητής νόσου τού κορονοϊού που δίδει καθημερινά νέα κρούσματα. Ο φόβος συντηρείται και ταυτόχρονα οι αντιστάσεις μειώνονται από την προπαγάνδα τού ψεύδους και την εγωιστική τάση που διαπερνά δυστυχώς και τον πατριωτισμό μας. Το ρίξιμο των ευθυνών από συλλογικότητες καλά κρατεί, μαζί με τον  κομματικό εγωισμό. Κι όμως, η προειδοποίηση τού λαού δεν αρκεί. Ούτε η ατελέσφορη μομφή και το στείρο μάλωμα τού λαού προσφέρει τίποτα. Διότι ο λαός έχει ανάγκη να δει τον εθνικό αγώνα στο πλευρό του. Αλλιώς σωτηρία μαγική δεν έρχεται ποτέ.

Τι κι αν διατυμπανίζουμε ότι τα λέγαμε. Μα ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός έχει την αγάπη τής Φυλής στον χαρακτήρα του. Όμως ο Ελληνισμός έχει ένα μεγάλο κουσούρι στον πολιτικό καιρό τού κομματισμού. Διασπάται, φτιάχνει κομματικά μαγαζιά, επηρεάζεται από τα κεντρικά κομματικά καταστήματα τού συστήματος, βαστά τα κομματικά τείχη του κλειστά και κουβαλά νερό στο μύλο τού ψευτορωμέϊκου. Από την άλλη πλευρά, ο αποκλεισμός από τα ΜΜΕ και η προπαγάνδα τού ψεύδους τού κατοχικού καθεστώτος αντιμετωπίζονται μονάχα με την εθνικιστική προπαγάνδα τής αλήθειας. Με το πλησίασμα τού ελληνικού λαού, την ενημέρωση μέσα από την διάδοση τής πραγματικότητας, όσο σκληρή κι αν είναι αυτή, την διάδοση των Ιδεών μας στην ψυχή και τη συνείδηση των αδερφών μας.

Κι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές οφείλουμε να ενώσουμε Πίστη, Πατρίδα και Ελληνισμό, μεταλαμπαδεύοντας την φλόγα τής Ιδέας μας σε κάθε παλλόμενη ελληνική καρδιά. Πρέπει να κάνουμε το λαό μας συνομιλητή και συναγωνιστή ταυτόχρονα. Να ενώσουμε τα φύλλα τής καρδιάς μας και τής πολιτικής μας δράσης συνάμα. Να μεγαλώσουμε την εθνικιστική μας οικογένεια. Σπίτια που αγωνίζονται να γίνουν μια σφιχτή ελληνική γειτονιά μαχητών Θεού και Ελλάδος.

Όχι άλλος χαμένος χρόνος στη ζωή τού Ελληνικού Έθνους. Διότι ο εχθρός μας έβγαλε πλέον την μάσκα και αποκάλυψε το σατανικό του πρόσωπο που λέγεται παγκοσμιοποίηση. Ήρθε η ώρα μας. Η ώρα για πάλεμα, για μάχη, για νίκη σ’ έναν αγώνα για έναν μόνο ζώντα νικητή. Να σφίξουμε τα χέρια οι αγωνιστές μπροστά στο Πεδίο τής Τιμής. Να δώσουμε τον καθαρτήριο πόλεμο για να ξεβρομίσει ο τόπος από προδότες και τούς συνεργάτες τους. Κι αυτό θα γίνει με την διασπορά αλήθειας και εθνικού οράματος, με την επικοινωνία και τη συμπόρευση με το λαό.

Όραμα και αγώνας ταυτόχρονα, χωρίς καμία χρονοτριβή. Τα λόγια θέλουν πράξεις ζωντανές, αλλιώς πεθαίνουν. Διότι η Ελλάς έχει πόλεμο τούτη τη στιγμή, προς το παρόν ακήρυχτο. Έχει όμως και στρατό ετοιμοπόλεμο. Αν τής δώσουμε εθνικό στρατηγικό σχέδιο και ενότητα, τότε και μόνον τότε θα είμαστε ανίκητοι. Αλλιώς το κρίμα που θα μάς βαραίνει θα μάς ακολουθεί σε χίλιες ζωές και αναπαμό δεν θα έχουμε. Ας τραβήξουμε λοιπόν τον δρόμο τής ευθύνης. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αξιος!!!